Akcje reklamowe Cantr II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Jinchuuriki
-
- OktawiaN :)
w.w.g.d.w wrote:A reklamy na dole i na górze?
Walić całe reklamy, reklamuje jakies przygłupawe gry

Obniżając autorytet Cantra iubliżając mu.
witia wrote:Ta ostatnia propozycja jest świetna
Witia chodzi Ci o ten panel logowania na środku czy po prawej.
Powiem szczerze ze m isie pdooba z tym panelem an środku, ale trzeba by coś jeszcze pokombinować co z tymi ostatnio dodanymi rzeczami.

Dzisiaj przyszedł mi do głowy jeszcze jeden układ, jak będzie fajy to tez go tutaj wrzucę
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- witia1
Ten z logowaniem po lewej bardziej mi się podoba. Jakieś to mi się bardziej "naturalne" wydaje.
Nie podoba mi się opcja by ostatnie zmiany były na obrazkach, bo tekst je przesłoni. Do tego mogą być kłopoty z czcionką dla niektórych obrazków ( jeśli były by losowane a nie na stałe te same ).
Nie podoba mi się opcja by ostatnie zmiany były na obrazkach, bo tekst je przesłoni. Do tego mogą być kłopoty z czcionką dla niektórych obrazków ( jeśli były by losowane a nie na stałe te same ).
Rest In Pieces.
- Ula
- B.M.T.
-
Można spróbować przeprowadzić akcję reklamową na www.erepublik.com lub spróbować stworzyć jakiegoś demotywatora z Cantrem w roli głównej. 

- robin_waw
http://www.google.com/insights/search/#q=Cantr&cmpt=q
Wygląda że Polakach najczęściej Cantra szukają Turcy a szczyt Cantra przypada na 2006 rok
Teraz jesteśmy w dołku ale według prognoz koło stycznia nastąpi ożywienie
Wygląda że Polakach najczęściej Cantra szukają Turcy a szczyt Cantra przypada na 2006 rok
Teraz jesteśmy w dołku ale według prognoz koło stycznia nastąpi ożywienie

- Elm0
- robin_waw
-
Re: Akcje reklamowe Cantr II
Odświeże trochę.
Co z tym pomysłem na nowy 'design' cantra, upadło to?
Co z tym pomysłem na nowy 'design' cantra, upadło to?
Wirtualne państwo indiańskie. www.okoczia.yoyo.pl <- sprawdz to.
- A.L.M.E.R
heh,smutna prawda: pozycja cantra w internecie spada w dol jak akcje na gieldzie. Do tego przynosi 30$ straty miesiecznie i (z calym szacunkiem dla programistow) slabo sie rozwija.Wciaz mozna jednak powstrzymac ten proceder: trzeba zaczac dzialac. 1.Na jakim forum byscie nie byli piszcie o Cantrze, badzcie zywa reklama (nie doslownie)zachwalajcie go ,itd,itd. tak jak w latach swojej swietnosci statystycznie(2005-2006). 2.Ofiarujcie drobne sumy,niekoniecznie co miesiac : Nawet 5zl jest dla cantra istotna pomoca: w koncu woda ze studni moze przestac plynac i cantr umrze...ja zobowiazuje sie wplacac po 20 dolarow miesiecznie na rzecz cantra. Zalozylem do tego celu konto na paypalu
. Reklamujmy cantra- gracze sami nie przyjda.

Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
-
A.L.M.E.R wrote:1.Na jakim forum byscie nie byli piszcie o Cantrze, badzcie zywa reklama (nie doslownie)zachwalajcie go ,itd,itd.
Mówiąc krótko: kłamcie.
-
kłamcie? znajdz mi drugą gre mmo, gdzie wszystko niemal zalezy ode mnie, wszystko mogę zbudowac od podstaw, nie ma ludzi krzyczących o jakiś statsach sratsach i latających na mobki? słowem - symulację społeczenstwa...
Wirtualne państwo indiańskie. www.okoczia.yoyo.pl <- sprawdz to.