Grupa wsparcia - pomoc dla uzaleznionych
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- lacki2000
Ostatnio zrobiłem sobie postać w pewnej innej grze, gdzie się łazi, czatuje, tworzy przedmioty i nimi handluje, itp. takie dość podobne w niektórych aspektach do Cantra. No i zagadała mnie jedna postać skąd jestem i co robię w RL - i wiecie co? Przez zasady cantryjskie czyli głównie NZ strasznie intensywnie się zastanawiałem jak jej powiedzieć że nie powinno się mówić o RL bo to zupełnie inny świat
Zasady cantryjskie wdzierające się do moich innych postaci w innych światach to zdecydowanie silne wręcz podświadome uzależnienie.

Zasady cantryjskie wdzierające się do moich innych postaci w innych światach to zdecydowanie silne wręcz podświadome uzależnienie.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- rem
Ja natomiast ostatnio w całkiem innej grze, gdzie występuja klany i jest czat klanowy spotkałem się z wypowiedzią: *śmieje się* (w gwiazdkach) i jeszcze potem paru innymi podobnymi również w gwiazdkach... cóż skojarzyło mi się jednoznacznie.... jak na razie nie pytałem się... czyżby... 

Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
- Luke
- Villon
- Luke
Villon, dopóki nie usiłujesz w okienku płacić żelazem albo żywicą, to jeszcze jest OK.Villon wrote:Byłam jakiś czas temu w aptece. Zobaczyłam na półkach chrom. Pierwsza myśl: Brać!!! Cały zapas!!! (...) Powiedzcie mi, że to uleczalne...

(Ja analogicznie w aptece chciałem ostatnio wykupić cały zapas gumy.)

[*]...
- lacki2000
A sprawdziłaś czy na podłodze leżą jakieś notatki określające zasady danej lokacji? Jak nie było takowych to brać ile się w inwentarzu zmieści!Villon wrote:Byłam jakiś czas temu w aptece. Zobaczyłam na półkach chrom. Pierwsza myśl: Brać!!! Cały zapas!!! Oprzytomniałam, jak już wsadzałam głowę w okienko...![]()
To się chyba leczy, co? Powiedzcie mi, że to uleczalne...
A z tymi gwiazdkami to jest patent cantrowy? Bo sam się zastanawiam czy zanim tu trafiłem to się spotkałem z gwiazdkami i jakoś sobie nie mogę przypomnieć *stuka się rytmicznie kubkiem w potylicę*
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Leming
Villon wrote:Byłam jakiś czas temu w aptece. Zobaczyłam na półkach chrom. Pierwsza myśl: Brać!!! Cały zapas!!! Oprzytomniałam, jak już wsadzałam głowę w okienko...![]()
Uświadomiłaś sobie, że jednak nie masz jachtu, na którym dałoby się zamontować nadajnik?
Luke wrote:Ja analogicznie w aptece chciałem ostatnio wykupić cały zapas gumy.![]()
Do roweru? Czy na okular?
Dziwne macie problemy. My, lemingi, jesteśmy normalne i się nie uzależniamy.
http://www.bookcrossing.com/
- Luke
- witia1
lacki2000 wrote:A sprawdziłaś czy na podłodze leżą jakieś notatki określające zasady danej lokacji? Jak nie było takowych to brać ile się w inwentarzu zmieści!Villon wrote:Byłam jakiś czas temu w aptece. Zobaczyłam na półkach chrom. Pierwsza myśl: Brać!!! Cały zapas!!! Oprzytomniałam, jak już wsadzałam głowę w okienko...![]()
To się chyba leczy, co? Powiedzcie mi, że to uleczalne...
A z tymi gwiazdkami to jest patent cantrowy? Bo sam się zastanawiam czy zanim tu trafiłem to się spotkałem z gwiazdkami i jakoś sobie nie mogę przypomnieć *stuka się rytmicznie kubkiem w potylicę*
Nie wiem jak stary jest Cantr ale gwiazdki są z pewnością starsze

- Miaua
- Villon
- Elf
-
- Loc