Akcje reklamowe Cantr II

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

cald dashew

Postby cald dashew » Mon Jun 29, 2009 10:51 am

9 Polski 722 :P
Image
Image
Image
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Jun 29, 2009 1:11 pm

721,byłem nawet świadkiem śmierci przez zawał jednej postaci...
Co nie zmienia faktu że wkrótce zamordki mogą być tylko w opowieściach z dawnych dni i odpowiednich rezerwatach. :P
cald dashew

Postby cald dashew » Tue Jun 30, 2009 3:38 pm

w.w.g.d.w wrote:721,byłem nawet świadkiem śmierci przez zawał jednej postaci...
Co nie zmienia faktu że wkrótce zamordki mogą być tylko w opowieściach z dawnych dni i odpowiednich rezerwatach. :P

jednak nadal maja sporo wiecej postaci niz my ;) mimo ze nas wiecej moge sie zalozyc ze sporo graczy ma 2-6 postaci
Image

Image

Image
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Tue Jun 30, 2009 8:25 pm

No tak,wystarczy że każdy z nas będzie miał po jednym zamordku na swojej liście postaci i przetrwają.
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Fri Jul 03, 2009 6:40 am

Co powiecie na jakomś zmiane strony początkowej Cantra?
obecna jest mało zachęcająca. Proponuje zęby każdy przygotowął jakiś projekt i wybralibyśmy najlepsze a później je ewentualnie skrzyżowali 8)
Pochwale się tym co narazie wydziorgałem. Czekam na krytyke żebym wiedział co zmienić a co dodać. :wink:
Image
To zdjęcie to jest tyko testowe :P , ale proponuję by było ich wiele, żeby za każdym razem losowało się inne przy wejściu na stronę. Takie małe urozmaicenie :wink:
A tu wersja bez duszy:
Image
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
kamil1313

Postby kamil1313 » Fri Jul 03, 2009 8:49 am

A trochę bardziej tego obrazka na zielono się nie da? Powiedzmy jakaś piękna, zielona łączka...
Quijo

Postby Quijo » Fri Jul 03, 2009 8:53 am

Pierwsza wersja bardzo mi sie podoba i jestem jak najbardziej za taką zmianą.
Mars

Postby Mars » Fri Jul 03, 2009 9:50 am

1. Wrzuc okno logowania na lewo, "dodajac" mozliwosc rejestracji, a takze poprawiajac wyrazistosc czcionki.

2. Elementy menu w "czerwonej" belce przydaloby sie jakos odroznic, troche odstepy za male, jakies takie scisnietete to na razie.

3. Prawa autorskie do zdjecia i obrazkow - masz?

Postby OktawiaN :) » Fri Jul 03, 2009 3:08 pm

Poprawione. Co do praw autorskich to jest tylko zdjęcie testowe, można wyjść w plener i zrobić jakies fajne zdjęcia. Z resztą jak już wspominałem fajnie by było gdyby było więcej zdjęć i zmieniały się w zależności od pory dnia, bądź lepiej by było losowe zdjęcie. Ja osobiście byłbym za zrobieniem jakiejś fajnej mapy na tym zdjęciu. :D

Image

i angielska wersja

Image

Co do informacji o grze to proponuje zrobić nową stronkę, która wyświetlała by sie tam gdzie teraz sa sotatnio dodane rzeczy z wiki i forum. Tekst powinien być urozmaicony jakimiś fajnymi artami.
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
Mars

Postby Mars » Fri Jul 03, 2009 3:37 pm

1. Nie stosuje sie ukladu pisma czy elementow od "prawej do lewej", jesli zalezy nam na dostrzezeniu ich. Czytamy od lewej do prawej, przynajmniej tu w Europie, i przydaloby sie podobnie urzadzic to menu, jesli w ogole ma byc w dwoch belkach. Najlepiej umiescic to w jednej belce, ale wtedy kazdy z tych elementow menu musialby miec stala szerokosc prostokata z opisami, jakos wyraznie zaznaczonego. Mozna to i tak wlasnie zrobic.

2. Tlo pod logowaniem i rejestracja - ostatecznie moze byc, ale za bardzo przyslania zdjecie zabierajac miejsce. Ja dalbym po prostu wyrazny obrys tej czcionki, choc wtedy nalezaloby zwracac uwage, czy kolory czcionek i obrysow nie gryza sie z tlem zdjecia pod nimi. Ale czern jako obrys powinna sie zgadzac zawsze.

3. Kolor zielony - jestesmy juz przyzwyczajeni do obecnego odcienia, wrzuc wiec #004400 jako glowny podklad... :) o ile oczywiscie bedzie sie zgadzal z kolorem belek, ale i to mozna zmienic.

4. Zolta czcionka na zielonym jest na razie zbyt malo kontrastowa jak dla mnie, ale po podmianie zielonego podkladu na zaproponowany, powinna sie prezentowac o niebo lepiej.

5. Podmieniamy tylko glowna strone? Interfejsow gry po zalogowaniu mi prosze nie zmieniac, bo sie wsciekne :twisted:
Villon

Postby Villon » Fri Jul 03, 2009 4:23 pm

To pierwsze zdjęcie, to przecież Fic jest! Jezioro Słoneczne. :mrgreen:

A to żółte koniecznie musi być? :mrgreen: :wink:
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*

Postby OktawiaN :) » Fri Jul 03, 2009 9:47 pm

Nowe wersje, rezygnacja z ciemno czerownych pasków:
Image

I druga wersja w nawiązaniu do starego ukłądu:
Image
Fieger

Postby Fieger » Fri Jul 03, 2009 9:52 pm

To ostatnie z belką z logowaniem po lewej chyba najlepsze.
I have a cunning plan...
witia1

Postby witia1 » Fri Jul 03, 2009 10:29 pm

Ta ostatnia propozycja jest świetna :)
Rest In Pieces.
Avx

Postby Avx » Fri Jul 03, 2009 10:37 pm

Popieram przedmówcę.

Return to “Ogólne dyskusje”