Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Re: Najciekawiej zagrane postacie
I to nie jest takie skomplikowane, moja jedyna postać mieszka w jednej wiosce z dzikusem. Nie umie mówić i niewiele potrafi zrobić, na początek tylko uciekał ale oswoiliśmy go. Konsekwentnie odgrywana postać, szkoda że ostatnio mało aktywna...
-
No to może dodam jeszcze, że bez umiejętności pisania i czytania nauczyć się języka i zajmować się handlem i pływaniem? Tam życie na pustkowiu to faktycznie nic nie trzeba robić. Ale jak tu odgrywać postać w większym mieście i realizować zadania?
-
Sorry, this isn't in Polish, I've only learned a few words like "Jestem", "tak", or "Dzień dobry"
I wanted to thank the Polish community for those characters that really make an effort to speak to our English characters. I've had one character visit many polish towns as he sails around on his own, and at most every town there's been at least one or two characters that try to interact with him. I should have recorded all your character names on his journey to praise you individually. It makes traveling to the foreign language towns, worth it!
I can specifically praise Scarlett, she has enriched the game play of one of my characters in more ways then they know.
So thank you Polish community for taking the time to interact with the English characters. I think overall you do a far better job of speaking to us in english, then we do to you in polish.
Hopefully someone can translate this for me, for those that are interested in reading it.
I wanted to thank the Polish community for those characters that really make an effort to speak to our English characters. I've had one character visit many polish towns as he sails around on his own, and at most every town there's been at least one or two characters that try to interact with him. I should have recorded all your character names on his journey to praise you individually. It makes traveling to the foreign language towns, worth it!
I can specifically praise Scarlett, she has enriched the game play of one of my characters in more ways then they know.
So thank you Polish community for taking the time to interact with the English characters. I think overall you do a far better job of speaking to us in english, then we do to you in polish.
Hopefully someone can translate this for me, for those that are interested in reading it.
- Raynus
ManyVoices wrote:Sorry, this isn't in Polish, I've only learned a few words like "Jestem", "tak", or "Dzień dobry"
Code: Select all
Wybaczcie, że to nie po polsku, nauczyłem się jedynie paru słów, jak "jestem", "tak" lub "dzień dobry"
Chciałbym podziękować polskiej społeczności za postacie, które naprawdę trudzą się, by rozmawiać z naszymi angielskimi postaciami. Mam postać, która odwiedza polskie miasta żeglując samotnie i w niemalże każdym z nich była przynajmniej jedna lub dwie postacie, które próbowały się z nim komunikować. Powinienem był zapisać imiona wszystkich Waszych postaci spotkanych w jego podróży, by pochwalić Was indywidualnie. To sprawia, że warto podróżować do obcojęzycznych miast!
W szczególności chciałbym pochwalić Scarlett, nawet nie wie jak wzbogaciła grę jednej z moich postaci.
Dziękuję więc polskiej społeczności za spędzaniu czasu na interakcji z moimi anglojęzycznymi postaciami. Uważam, że ogólnie że o wiele lepiej wychodzą Wam rozmowy z nami po angielsku, niż nam z wami po polsku.
Mam nadzieję, że ktoś może to przetłumaczyć za mnie dla tych, którzy się tym zainteresują
Kilka zdań czy wyrazów zmienionych, aby brzmiały z sensem.
Swoją drogą - jaki miły gest

-
Buka wrote:Fetam Daneeberg. Po prostu uroczy i charakterystyczny. Z tytułu Brutal, Sadysta, Bestia z Bojran. Ulubieniec słonicy Pusi (niegdyś najchętniej przez nią dept... przytulany*). Na kacu narzeka na tupanie gołębi. Na co dzień kowal i strasznik.
Jedna z niewielu spotkanych prze ze mnie postaci, która naprawde kuma zasady improv (nie tak odległe od zasad rpg). Słucha co druga postać chce powiedzieć, a nie co sam chce usłyszeć. Współgra - nie narzuca swojej wizji rozwoju wypadków. Dzięki niemu gra w DB bywa przyjemna.
Poza tym
Unikalny - Nikt nie przesypia większości dnia tak jak on.
Shira - Nadaje Łące charakter i sprawia, że wioska żyje. Na co dzień wariatka, kiedy trzeba umie zapanować nie tylko nad sobą.
Flora - sympatyczny łobuz, przyjemnie odgrywany. Jedyna z nowych w łące, która robi coś poza milczącym wykonywaniem poleceń.
Gusia i Rishima - konsekwentnie egocentryczne, ale każda na swój sposób
Last edited by dekalina on Sun Jun 15, 2014 4:49 pm, edited 1 time in total.
-
Jak już komentujecie łąkę to też napiszę coś od siebie:
- wszystkie powyższe postaci się zgadzam, chodź Shira trochę na formie straciła...
- R.I.P. Miedzianobrody- jedna z moich ulubionych postaci. Konsekwentna i zabawna, jednak nie w tej banalnej i głupiej postaci.
- Kudłacz/ziemniak- ten dzikus o którym pisałem wyżej
- Barristan-szkoda że nieaktywny. Bystry, przyjacielski i wyjątkowo charyzmatyczny
- Rhian- mimo że moja postać jej nienawidzi to muszę przyznać że to znakomicie odegrana postać, a żeby ukręcić romans za plecami aktywnej postaci to trzeba mieć to coś.
Jeszcze Kleo, ale ja uchwaliłem w innym temacie
- wszystkie powyższe postaci się zgadzam, chodź Shira trochę na formie straciła...
- R.I.P. Miedzianobrody- jedna z moich ulubionych postaci. Konsekwentna i zabawna, jednak nie w tej banalnej i głupiej postaci.
- Kudłacz/ziemniak- ten dzikus o którym pisałem wyżej
- Barristan-szkoda że nieaktywny. Bystry, przyjacielski i wyjątkowo charyzmatyczny
- Rhian- mimo że moja postać jej nienawidzi to muszę przyznać że to znakomicie odegrana postać, a żeby ukręcić romans za plecami aktywnej postaci to trzeba mieć to coś.
Jeszcze Kleo, ale ja uchwaliłem w innym temacie
-
Gusia i Rishima - konsekwentnie egocentryczne, ale każda na swój sposób
Dotarło do mnie w czym tkwi różnica. Rishima - zwykłe zapatrzenie we własną wspaniałość, Gusia - podręcznikowa osobowość dyssocjalna. Piękne choć przerażające

- Mariposa
Rishima - zwykłe zapatrzenie we własną wspaniałość
Dobrze ujęte

-
Gratuluję Łąki. Bardzo, bardzo przyjemne postacie i wielka szkoda, że nie mają dostępu do morza.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Mariposa wrote: No i Kleo, mam nadzieję, że będzie żyła wiecznie.
Świrek świadkiem, że taki ma zamiar

Osobiście uwielbiam wszystkie Łąkowe ludki. Te wyżej wymienione jak i też inne Blaszki i Rozczochrańce

A Shira wymiata

- Frankoniusz
A ja właśnie z jakiegoś powodu za Łąką nie przepadam. Za jajcarsko dla mnie.
- Mariposa
Dla mnie najlepsze miejsce ze wszystkich w których mam postać 

-
Mariposa wrote:Dla mnie najlepsze miejsce ze wszystkich w których mam postać
Po pierwszym dniu tam miałam uciekać rzygając tęczą. Trzy parki szepczące po kątach, a reszta śpi. Na szczęście Shira wróciła, w parkach się (trochę) pozmieniało, a postać nieucieczkowa wyszła.
PS Nie odchodzimy w za daleki off?
- Frankoniusz
W takim razie, żeby wrócić do tematu:
Erdan Torve - Całkiem zwyczajny staruszek. Mam nadzieje, że przyjdą czasy, gdy będzie nieco mniej spał, bo postać konsekwentna, z pomysłem i wiarygodna.
Erdan Torve - Całkiem zwyczajny staruszek. Mam nadzieje, że przyjdą czasy, gdy będzie nieco mniej spał, bo postać konsekwentna, z pomysłem i wiarygodna.
- Buka
Frankoniusz wrote:Erdan Torve - Całkiem zwyczajny staruszek. Mam nadzieje, że przyjdą czasy, gdy będzie nieco mniej spał, bo postać konsekwentna, z pomysłem i wiarygodna.
Popieram, chociaż bardzo dawno go nie widziałam (i chociaż dla mojej postaci źle się to spotkanie skończyło).
NDS