Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Elf

Postby Elf » Mon Aug 27, 2007 10:42 pm

matero wrote:
Lobos

nie,nie,nie,nie,nie!
buntuję się teraz! :evil:
taca. wanna. łóżko
tehanu

Postby tehanu » Mon Aug 27, 2007 10:46 pm

Muzyka_Duszy wrote:Y****** - zwariowała po śmierci ukochanego, teraz się błąka, ale jakoś nie potrafię się z nią rozstać

Znałam. Pomysł świetny. Byle do końca konsekwentnie.
Regis

Postby Regis » Tue Aug 28, 2007 5:24 am

Mały 'update' poprzedniej listy moich postaci, oczywiscie tylko tych, ktore juz gryza ziemie. Wszystkie postacie, ktore zginely od ostatniego' rapotu to ofiary mojego braku czasu i 'redukcji Cantryjskich etatow' :wink:

* [1216 - Polski ]

Reg [1217 1498 Polski] - podroznik, zginal chcac zalozyc osade - teraz jest tam Regownia, od jego imienia (chwala zacnemu czlowiekowi, ktory ja tam faktycznie zalozyl :wink:)

Saltruan [1226 1871 Polski] - przepracowal 90% zycia w hucie Vlotryan nie biorac zaplaty :P

* [1226 - Polski]

Ronn [1226 1877 Polski] - zarzadca lasu kolo Dom Bojran

Elion [1267 1590 Polski] - sprzedawca ryb z plazy na zachodzie V*, porwany i zabity przez piratow

Goubi [1339 1997 Polski] - Dlugie lata plywal jako kapitan statku kupieckiego dla pewnej osady.

* [1339 - Polski]

* [1361 - Polski]

Durin [1361 1883 Polski] - podroznik, stracil przyjaciol na obcej wyspie

Sindan-Hai [1439 1703 Polski] - zielarz, nawiedzony niby-kaplan

Zengreem [1468 1672 Polski] - chcial budowac osade, zginal bo zapomnial ze jest glodny i poszedl gonic zlodzieja :P

Regis [ENG] [1549 1655 English] - zbudowal sobie statek, poplywal, umarl :P

Yrvan [1630 1998 Polski] - Chciał pomóc pewnej osadzie, ale to co zastal po powrocie zniechecilo go do zycia.

Oczywiscie 'wygwiazdkowani' wciaz zyja, chociaz i to moze sie zmienic w niedlugim czasie...
Eresan

Postby Eresan » Tue Aug 28, 2007 5:41 am

Jak zginął Durin? Pamiętam jak przypłynął po tej podróży gdzie stracił przyjaciół do B... ...y i ofiarował całą zawartość statku na rzecz osady... Ale potem na długo moja postać zniknęła zdaje się w budynku i nie wie co się z Durinem później stało. A ciekawa postać była. :(

Pozdrawiam.
Leming

Postby Leming » Tue Aug 28, 2007 3:41 pm

Regis wrote:Oczywiscie 'wygwiazdkowani' wciaz zyja, chociaz i to moze sie zmienic w niedlugim czasie...

*tonem groźby* Czekaj, czekaj... Ja ci to zmienię... *bardziej do siebie* Gdzie mój otwieracz do konserw... *znów do Regisa* Ze mną będziesz miał do czynienia, jak kogoś jeszcze wytłuczesz!
http://www.bookcrossing.com/
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Tue Aug 28, 2007 6:29 pm

Eresan wrote:Jak zginął Durin? Pamiętam jak przypłynął po tej podróży gdzie stracił przyjaciół do B... ...y i ofiarował całą zawartość statku na rzecz osady... Ale potem na długo moja postać zniknęła zdaje się w budynku i nie wie co się z Durinem później stało. A ciekawa postać była. :(

Pozdrawiam.

Durin się przekręcił w jednym z budynków...

Ale Regis z tym Goubim to żeś mnie teraz rozwalił...

*szuka szczęki ktora mu wypadła z gęby* Normalnie... Odechciewa się psia mać... Odechciewa...
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Leming

Postby Leming » Tue Aug 28, 2007 7:45 pm

CzerwonyMag wrote:Odechciewa się psia mać... Odechciewa...

*pod nosem*

Nie no, otwieracz to tu nie wystarczy. Ryzykowne, ale...

*przeciąga z jakiegoś starego wątku swoje dawno nieużywane poręczne składane działko przeciwlotnicze kalibru 37 mm i bierze na cel Regisa i Czerwonego Maga*

Wy dwaj, bez takich żartów, albo znów się wkręcę w taśmę!

PS. Żeby nie było offtopa - jedyna moja zmartwiała postać jak do tej pory:

Zeber, 1805-1864, polski
http://www.bookcrossing.com/
Regis

Postby Regis » Wed Aug 29, 2007 5:57 pm

Niestety, przykro mi moi drodzy, ale tak musialo sie stac... Pracuje 8 godzin dziennie przy komputerze i zagladanie do Cantra po powrocie do domu to od jakiegos czasu ostatnia rzecz na ktora mam ochote (i gapienie sie w monitor jako takie takze). Jesli mam zajac sie 2, gora 3 postaciami, to pol biedy - jesli nie dzieje sie za wiele (a zwykle przynajmniej u jednej sie dzieje :P ). Ale kiedy mialem ich chocby 5, to robil sie klopot. Do tego za miesiac zaczyna sie kolejny rok studiow, a ja nie bardzo widze mozliwosc pogodzenia gry ze studiami i praca na pol etatu jednoczesnie. Czasem trzeba sie przeciez pouczyc, albo przespac :wink: Z reszta -wole ograniczyc gre do 1-2, gora 3 postaci, niz usuwac cale konto, jak to robia niektorzy (choc nie wykluczam takiej mozliwosci niestety...).

Wybaczcie wszyscy, ktorych zawiodlem (jako gracz, czy tez jako jedna z moich postaci), ale nie mialem wyjscia. Szczegolne przeprosiny naleza sie graczowi (udajemy ze nie wiadomo o kogo chodzi :wink:) do ktorego nalezy Mesmero. Nie planowalem usmiercac Goubiego, jednak kiedy spedzil bezczynnie ponad (chyba) dwa lata w BP i nikt go nie prosil o zrobienie czegos uznalem, ze nie jest najwyrazniej niezastapiony i postanowilem ze czas na niego. Swoja droga ciekaw jestem dokad plynie wyprawa z ktora sie 'zabral' (schowany w ladowni, czego nikt nie zauwazyl :wink:) w swoj ostatni rejs... Ech... Niewatpliwie bedzie ciekawie :wink:

Swoja droga, jak juz wrocilo do Durina - jesli czyta to ktos z dwojki (Meare wykluczam, bo byla wtedy z Durinem) Arthaes, Kensatsuke, to bardzo prosze, zeby odpowiedzial mi na priv na jedno pytanie: co sie stalo ze statkiem. Piraci? Czy moze Kensatsuke postanowil plywac sam, jak sugerowali pozniej niektorzy mieszkancy BP? Jestem zwyczajnie ciekaw :wink:
Ula

Postby Ula » Thu Aug 30, 2007 9:17 am

To ja też częściowo ujawnię swoje postacie. A zaczęło się od tego, że niedługo czeka je czystka i zaczęłam się zastanawiać nad tym, które jeszcze warto utrzymać przy życiu...

1) Postać obrzydliwie szczęśliwa. Od lat posiada swoje miejsce na ziemi (które krzyżyki jakoś omijają), wspaniałego partnera, równie wspaniałych przyjaciół i miotłę. Czy można chcieć czegoś więcej?

2) Od wielu lat snuje się po świecie, walcząc z sennością i brakiem ochoty na jedzenie. Parę grzeszków na sumieniu, które jednak nie sprawiły spodziewanej satysfakcji. Do tego nienawiść do hien cmentarnych. Ogólnie nic ciekawego.

3) Sentymentalny, stary satyr o bogatym życiorysie, mający słabość do kobiet o nietuzinkowym charakterze. Stały w uczuciach i podobno sympatyczny.

4) Po nieudanym związku szuka zapomnienia w pracy, zadając sobie pytanie czy była ślepa przez tyle lat, czy też to jej ex tak się zmienił pod wpływem nowego środowiska i władzy.

5) Twarde i honorowe babsko, które wychowała dzicz. Niczego, co posiada, nie otrzymała za darmo. Zazwyczaj nie zdobywa sympatii otoczenia przez mało wyszukane maniery, niewyparzoną gębę i niechęć do obowiązujących reguł.

6) Zgodnie z nadanym imieniem miała być wredną babą czepiającą się o wszystko... a wyszła z niej Matka Polka, tyle że bezdzietna. Początkowo dość zamknięta w sobie, z czasem jednak zaczęła inaczej patrzeć na świat pod wpływem pewnego młodego i energicznego mężczyzny.

7) Robol, który niegdyś miał ambitne plany. Jakoś jednak stracił zapał i teraz czeka nie wiadomo na co.

8) Młoda, wredna, chuda istota, której niemal nic nie pasuje - woda jest za mokra, słońce za ciepłe, praca za ciężka, itp. Jedyne co lubi to pichcić, polować i marudzić. No, współmieszkańcy też nie są źli. Czasami.

Aha, do powyższej listy należy dodać parę trupków, które raczej nie zapisały się w niczyjej pamięci. ;)
Image
Quijo

Postby Quijo » Thu Aug 30, 2007 11:10 am

Znam tylko pierwszą cudowna postać i z tego co czytam to i reszta jest równie świetna, więc najlepiej będzie jak żadnej nie pozwolisz kopnąć w kalendarz :)
http://www.gks-murcki.com
Yes

Postby Yes » Thu Aug 30, 2007 3:27 pm

Minęło już kilka miesięcy,ale chciałabym rozwiać wszystkie wątpliwości :)

Alvilda
Deva
Frigga
Laula
Ness
Sollja
Yesabel
Milo

Postby Milo » Thu Aug 30, 2007 3:39 pm

Tylko? ;)
Yes

Postby Yes » Thu Aug 30, 2007 3:45 pm

No popatrz...zapomniałam jeszcze o Herminie :) Więcej grzechów nie pamiętam...
Quijo

Postby Quijo » Thu Aug 30, 2007 6:37 pm

Ech, tyle świetnych postaci :/ Jak tak można?
http://www.gks-murcki.com
Forien

Postby Forien » Thu Aug 30, 2007 9:42 pm

Frigga? Frigga? Cos sie kiedys obilo o uszy... Ness? Bardzo znajome ale niestety nie z tej gry ^^
Image
"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)

Return to “Ogólne dyskusje”