Religia w swiecie Cantr

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

AUTO

Postby AUTO » Thu Jun 22, 2006 4:24 pm

No i wykrakaliście męczennika :/
Saaq

Postby Saaq » Thu Jun 22, 2006 5:07 pm

Co do religii z reala - jednoznaczne OOC - najlepiej wyrok.
Religie stworzone w Cantr, ale bez podstaw - śmiech na placu, a potem won!
Dopiero gdy sa w miarę dobrze zagrane i nie rażą swą glupotą i chęcią pokazania się zaraz po urodzeniu jako "jednostki nadprzyrodzone" moga żyć... Choć najlepiej gdzie indziej :P
Sam przez jakiś czas usiłowałem odgrywac paranoika... Pod wpływem pewnych wydarzeń moja postac dostała w głowę... Jednak zbyt długo nie pozyła... To naprawdę ogromne wyzwanie... A z religiami to jest jeszcze trudniejsze... Nie problem udowodnić innym, ze jesteś świrem. Trudniej udowdnić, że jesteś normalny mówiąc o niezwykłych rzeczach!

Do tej pory moje postaci napotkały jedynie 3 godne uwagi postaci, które zrobiły na mnie pod kątem nazwijmy to "duchowości" dobre wrażenie... 1 była nieco niezrównoważona, a dwie o zdrowych zmysłach...
Postaci takie kapitalnie wpływają na grę, ale WYŁĄCZNIE GDY SĄ DOBRZE ZAGRANE...

Ostatnio pojawiają sie w grze niestety całe tabuny beznadziejnie zagranych osób nadprzyrodzonych...
Widzisz jak unknown location oddokowuje opuszczając dwudziestoletni mężczyzna
Stary_i_glupi

Postby Stary_i_glupi » Sun Jun 25, 2006 6:53 pm

Wszystko zalezy od gracza ktory postac prowadzi. Mysle ze jak postac bedzie dobrze prowadzona to i religia proklamowana prze nia moze sie przyjac. Przeciez to prawie swiat realny. No przynajmniej ja sie juz gubie :D
David Renner

Postby David Renner » Tue Aug 15, 2006 3:17 pm

A ja mam pytanie. Czy moja postać mogła by uważać się za wcielenie boga czy coś takiego? Zciągnąć wyznawców,wybudować jakąś wioske i odprawiać rytuały? Wiem że wioske moge zrobić,ale czy to nie przesada jeżeli uzna się za boga?:)
Rusalka

Postby Rusalka » Tue Aug 15, 2006 3:20 pm

Nic nie jest przesadą do puki nie łamie NZ :D Proszę Cię bardzo i powodzenia życzę!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
David Renner

Postby David Renner » Tue Aug 15, 2006 3:25 pm

Dzięki,jak wróce za tydzień to wezme się do roboty:)
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 15, 2006 5:57 pm

Nie wróżę powodzenia ;-) Cantryjczycy uwielbiają powtarzalność i spokój przy robocie. Liczą się tylko surowce, kilotony surowców :cry:
David Renner

Postby David Renner » Tue Aug 15, 2006 6:14 pm

No... Ale sproboje, moze trafia sie jacys wierni;)

Return to “Ogólne dyskusje”