WTF? Czyżby...WojD wrote:Jak długo moderatorzy zamierzają chronić pewną grupę graczy/postaci i blokować dyskusję na temat wydarzeń, które miały miejsce dawniej niż 20 dni temu? (Abrasax nie żyje od 21 dni)
Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- marol
- Mordred799
- Loc
- Mordred799
Ja tak delikatnie wspomnę że jedna z moich postaci brała udział w kilku zamachach stanu, w kilku morderstwach politycznych, knuła, spiskowała, szantażowała, przymykała oczy na przekręty innych i ona chyba jest jednak zła choć na pewno nikt jej niczego nie udowodni a wręcz przeciwnie wydaje mi się że jest lubiana i szanowana.
Inna z kolei postać brała udział w największej operacji militarnej (z tego co wiem) przed wyprawą na Diarę i przez wielu jest postrzegana jako wróg publiczny i morderca ale ja nie uważam jej za złą... tymczasem jest to gość o bardzo wrażliwym i dobrym sercu.
Inna z kolei postać brała udział w największej operacji militarnej (z tego co wiem) przed wyprawą na Diarę i przez wielu jest postrzegana jako wróg publiczny i morderca ale ja nie uważam jej za złą... tymczasem jest to gość o bardzo wrażliwym i dobrym sercu.
Free as a Warbird
- OktawiaN :)
Mordred799 wrote:Ja tak delikatnie wspomnę że jedna z moich postaci brała udział w kilku zamachach stanu, w kilku morderstwach politycznych, knuła, spiskowała, szantażowała, przymykała oczy na przekręty innych i ona chyba jest jednak zła choć na pewno nikt jej niczego nie udowodni a wręcz przeciwnie wydaje mi się że jest lubiana i szanowana.
Terorysci tez mysla ze nie robia nic zlego

[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- Mordred799
- Loc
- WojD
marol wrote:WTF? Czyżby...WojD wrote:Jak długo moderatorzy zamierzają chronić pewną grupę graczy/postaci i blokować dyskusję na temat wydarzeń, które miały miejsce dawniej niż 20 dni temu? (Abrasax nie żyje od 21 dni)
LOL
Nie... To...
Nawet nekrolog Abrasaxa w [*] został zmoderowany - czy to nie jest lekka przesada?
==============
- marol
- WojD
- w.w.g.d.w
Ze zlych akcjii mialem pare przechwytow statkow (notabene jedna z moich postaci padla ofiara takiej akcjii) udanych i nieudanych.Takze sporo surowca moje postacie w rozny sposob zwinely.Ale jesli chodzi o akcje zespolowe to raczej moje postacie sa po tej dobrej stronie(znaczy reaguja na dzialania innych a niczego same nie rozpetuja).
Jakos tak dziwnie jest ze trudno znalesc kompanow do ewidentnie zlych akcjii ale jak sie podkoloryzuje ze trzeba kogos uwolnic albo ukrocic bezprawie to od razu znajdzie sie paru do pomocy.
Wkurza mnie to mocno.
Jakos tak dziwnie jest ze trudno znalesc kompanow do ewidentnie zlych akcjii ale jak sie podkoloryzuje ze trzeba kogos uwolnic albo ukrocic bezprawie to od razu znajdzie sie paru do pomocy.

Wkurza mnie to mocno.
- PRUT
- Artur
- ActionMutante
OktawiaNwrote:Terorysci tez mysla ze nie robia nic zlego
Ja uwazam, ze w wielu przypadkach nie robia . Terroryzm to jedna z niewielu metod walki mniejszosci z przytlaczajaca wiekszoscia.
A zeby sie zgadzalo z tematem:
Rozlupanie czaszki jakiemus proszacemu o pomoc biedakowi...

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- docent