Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

marol

Postby marol » Wed Jul 26, 2006 12:03 am

WojD wrote:Jak długo moderatorzy zamierzają chronić pewną grupę graczy/postaci i blokować dyskusję na temat wydarzeń, które miały miejsce dawniej niż 20 dni temu? (Abrasax nie żyje od 21 dni)
WTF? Czyżby...
Mordred799

Postby Mordred799 » Wed Jul 26, 2006 7:44 am

a to muszą być akcje złych postaci? :P
Free as a Warbird
Loc

Postby Loc » Wed Jul 26, 2006 7:46 am

Jeszcze sie okaze...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Mordred799

Postby Mordred799 » Wed Jul 26, 2006 7:58 am

Ja tak delikatnie wspomnę że jedna z moich postaci brała udział w kilku zamachach stanu, w kilku morderstwach politycznych, knuła, spiskowała, szantażowała, przymykała oczy na przekręty innych i ona chyba jest jednak zła choć na pewno nikt jej niczego nie udowodni a wręcz przeciwnie wydaje mi się że jest lubiana i szanowana.

Inna z kolei postać brała udział w największej operacji militarnej (z tego co wiem) przed wyprawą na Diarę i przez wielu jest postrzegana jako wróg publiczny i morderca ale ja nie uważam jej za złą... tymczasem jest to gość o bardzo wrażliwym i dobrym sercu.
Free as a Warbird
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Wed Jul 26, 2006 8:18 am

Mordred799 wrote:Ja tak delikatnie wspomnę że jedna z moich postaci brała udział w kilku zamachach stanu, w kilku morderstwach politycznych, knuła, spiskowała, szantażowała, przymykała oczy na przekręty innych i ona chyba jest jednak zła choć na pewno nikt jej niczego nie udowodni a wręcz przeciwnie wydaje mi się że jest lubiana i szanowana.

Inna z kolei postać brała udział w największej operacji militarnej (z tego co wiem) przed wyprawą na Diarę i przez wielu jest postrzegana jako wróg publiczny i morderca ale ja nie uważam jej za złą... tymczasem jest to gość o bardzo wrażliwym i dobrym sercu.

Terorysci tez mysla ze nie robia nic zlego :wink:
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
Mordred799

Postby Mordred799 » Wed Jul 26, 2006 8:35 am

No nie mogę sie z tym stwierdzeniem nie zgodzić :) w w takim jednak razie wyżej wymienione postacie to Putin i Basajew (w tej własnie kolejności).
Free as a Warbird
Loc

Postby Loc » Wed Jul 26, 2006 8:42 am

Od razu widac ze szkopy :P
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
WojD

Postby WojD » Wed Jul 26, 2006 8:45 am

marol wrote:
WojD wrote:Jak długo moderatorzy zamierzają chronić pewną grupę graczy/postaci i blokować dyskusję na temat wydarzeń, które miały miejsce dawniej niż 20 dni temu? (Abrasax nie żyje od 21 dni)
WTF? Czyżby...

LOL

Nie... To...

Nawet nekrolog Abrasaxa w [*] został zmoderowany - czy to nie jest lekka przesada?
==============
marol

Postby marol » Wed Jul 26, 2006 9:03 am

WojD wrote:Nawet nekrolog Abrasaxa w [*] został zmoderowany - czy to nie jest lekka przesada?
Absolutnie nie jest. Jeśli tylko będzie sensowny, to będzie. A poza tym to nie chciałbym dalej ciągnąć tego offtopu.
WojD

Postby WojD » Wed Jul 26, 2006 10:30 am

;) No to nie ciągnij...
==============
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed Jul 26, 2006 12:58 pm

Ze zlych akcjii mialem pare przechwytow statkow (notabene jedna z moich postaci padla ofiara takiej akcjii) udanych i nieudanych.Takze sporo surowca moje postacie w rozny sposob zwinely.Ale jesli chodzi o akcje zespolowe to raczej moje postacie sa po tej dobrej stronie(znaczy reaguja na dzialania innych a niczego same nie rozpetuja).

Jakos tak dziwnie jest ze trudno znalesc kompanow do ewidentnie zlych akcjii ale jak sie podkoloryzuje ze trzeba kogos uwolnic albo ukrocic bezprawie to od razu znajdzie sie paru do pomocy. :evil:
Wkurza mnie to mocno.
PRUT

Postby PRUT » Wed Jul 26, 2006 1:04 pm

A jedna z moich postaci "dobrych" robi interesy, które smieąło mozna nazwać międzynarodowymi. 100kg ładunku sprzedać tu, 80 tam, tu umowa tam obietnica. I powiem że to jest fajne. Robienie interesów w Cantr to coś co mi sie podoba najbardziej
Artur

Postby Artur » Wed Jul 26, 2006 1:54 pm

moja postac dobije niedlugo targu od ktorego moze zalezec historia calej polskiej strefy cantr :twisted: i zlo znow zapanuje , poczujecie co to strach i obawa :twisted: hehe, no dobra, moze przesadzam, ale jeszcze jeden handelek, wkroczenie w trzydziestoletniosc i narodzi sie nowy zbir, Diara sie chowa :twisted:
ActionMutante

Postby ActionMutante » Wed Jul 26, 2006 3:02 pm

OktawiaN :) wrote:Terorysci tez mysla ze nie robia nic zlego :wink:

Ja uwazam, ze w wielu przypadkach nie robia . Terroryzm to jedna z niewielu metod walki mniejszosci z przytlaczajaca wiekszoscia.
A zeby sie zgadzalo z tematem:
Rozlupanie czaszki jakiemus proszacemu o pomoc biedakowi... :D Byl mocno pocharatany i prosil o lekarstwa jesli mam. Nie mialem, ale z checia go ukatrupilem. Wiem ze to niewiele( bardzo krotko gram) ale bylo wyjatkowo perfidne. :P
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
docent

Postby docent » Wed Jul 26, 2006 3:31 pm

A ty zadałeś sobie kiedyś trud, żeby sprawdzić czym jest terroryzm a czym walka partyzancka?

Return to “Ogólne dyskusje”