Credits

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Co sadzisz o creditsach?

kaszana
63
69%
gud pomyslunek
28
31%

Total votes: 91
momorty

Postby momorty » Sun Apr 02, 2006 5:08 pm

1 Za kredyty nie trzeba nic placic

2 wystarczy troche wsrod znajomych troche pozachecac do gry

3 jezli chodzi o rownosc kredyty moga zdobyc biedni i bogaci tak samo
Susel

Postby Susel » Sun Apr 02, 2006 5:17 pm

A mnie to zwisa.
Niewiele to przyniesie szkody,
i proporcjonalnie do tego niewiele zysku...
Garreth

Postby Garreth » Sun Apr 02, 2006 5:20 pm

moze dzieki temu przybedzie znowu kilka postaci w polskiej strefie? mi poki co to sie nie przyda, ale moze poklikam czesciej na te banery
Artur

Postby Artur » Sun Apr 02, 2006 5:20 pm

moim zdaniem pomysł nie jest bardzo zły, jak zaczynałem grać , to nie wiedziałem nic, a teraz wydaje mi się ze idzie mi to granie całkiem nieźle... to że ktoś dowie się o cantr z reklam jest ok, a to że ktoś kto taką reklamę zamieści i dostanie za to dodatkowe minuty albo postacie wcale mi nie przeszkadza, nie musi wcale być tak, że będzie nawałnica jednodniowych graczy... mam też nadzieje że odpowiednia reklama cantr przyciągnie więcej kobiet do gry, bo jak już baba ma grać, to będzie grać dobrze albo wogle :P
marol

Postby marol » Sun Apr 02, 2006 5:26 pm

Agent 0007 wrote:NO TO TERAZ ZAPRASZAM ZWOLENNIKOW TEGO IDIOTYCZNEGO POMYSLU DO OBALANIA MOICH ARGUMENTOW I PREZENTACJI SWOICH.
Jest jeden powód i argument: więcej graczy. Niektórzy próbują wmówić nam, że im więcej graczy, tym gorzej, bo niektórzy nie będą umieli grać. A ja mówię - idźcie do Vlotryan, a później gdzieś np. na *fic, a zobaczycie różnicę.

I już mam 2 kredyty :P
Raist

Postby Raist » Sun Apr 02, 2006 5:43 pm

Wiecej graczy ponad wszelka cene. Dobre. Bonusy rekrutacyjne to jest jedna z tych rzeczy, ktore zniechecaly mnie do gry w innych mmorpg. No, ale wysokie statystyki w koncu wygladaja imponujaco. To zawsze musi tak byc, ze obiecuje sie gracza jedno, a robi drugie? Nawet przy okazji dyskusji na temat kumulowania minut mowilsicie marol, ze to nie bylo by sprawiedliwe dla wszystkich. Mamy 200 minut i musimy umiec nimi gospodarowac. Tak bylo, pogrzeb w pamieci. I po co sa w koncu limity skoro serwer jest w stanie obsluzyc cala mase nowych graczy?
Wariat...
momorty

Postby momorty » Sun Apr 02, 2006 5:52 pm

no ale jak dokladnie zdobyc kredyty
mam kliknac na banner i dostane kredyta czy co
albo czy wystarczy ze ktos sie zarejstruje i juz mam kredyty czy musi sie jeszcze zalogowac??
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 5:53 pm

Zgadzam się z Raistem. Przyszedł jednak ktoś z nowym pomysłem i nagle całe nasz, polskie władze, zapominają o swoich własnych słowach, które przecież można wciąż gdzieś tam przeczytać w zakamarkach tego Forum. No ale cóż... deklaracje poszły w niepamięć... teraz mania wielkości przyszła - bo bedzie wiecej graczy. Taaa.... jasne... Ciekawi mnie tylko jedno - My, Polacy reklamujemy intensywnie na różnych forach. Ja sam już zareklamowałem Cantr na dwóch. Kilka osób stwierdziło, że sprawdzi, nie wim, czy tak zrobili, jednak mimo to nienawidzę gier w stylu Bite Fight (dzieki za przypomnienie Rajst co to było za badziewie, wczeswniej pisałem właśnie o tym) , gdzie są dodatkowe punkty za sprowadzenie graczy! Koszmar po prostu! I jeden wielki skandal!

I wiecie co? Ja po prostu myslę, że ansze polski władze boją się zaprotestować.
marol

Postby marol » Sun Apr 02, 2006 6:01 pm

Wiecej graczy ponad wszelka cene. Dobre.
Waż słowa, Raist. "Ponad wszelką cenę" to pojęcie określające znacznie, znacznie więcej, niż te bonusy. Czy naprawdę uważasz, że chcemy nowych graczy dla statystyk? Czy wy naprawdę nie chcecie więcej graczy?

Szczerze mówiąc nie pamiętam, że mówiliśmy "ze to nie bylo by sprawiedliwe dla wszystkich". Może mam krótką pamięć, dlatego byłbym wdzięczny za przypomnienie.

Decyzję podjęło GAC. Ja dowiedziałem się o tym razem z innymi graczami. I wspieram ten pomysł. Uważam, że napływ nowych graczy jest rzeczą absolutnie dobrą. Uważam, że drobne wynagrodzenie graczy, którzy poświęcają swój czas dla tego celu, jest dobre. Jeszcze nawet nie wiecie ile będzie można minut kupić. Ja też nie wiem, ale wiem, że będą to drobne ilości.

Agent 0007 - jesteś niepoważny. Koszmar? Skandal? Człowieku...
momorty

Postby momorty » Sun Apr 02, 2006 6:04 pm

marol to ty powiedz jak te kredyty zdobyc
marol

Postby marol » Sun Apr 02, 2006 6:09 pm

momorty wrote:marol to ty powiedz jak te kredyty zdobyc
Powolutku. Wszystko jest dopiero w fazie implementacji. Na razie można je zdobyć jedynie głosując w Ultimate Game Directory. Z czasem Jos będzie to rozszerzał.
keisha

Postby keisha » Sun Apr 02, 2006 6:14 pm

Pomysl mi sie nie podoba, no wlasnie kojarzy mi sie z tym BiteFight, czy jak to sie tam zwie.

Ale mam juz jednego kredyta :D :D

Poklikalam w te linki do glosowania i sie pojawil :P
Kliknelam tylko w te, na ktorych przycisk VOTE byl widoczny na pierwszy rzut oka, bo nie chcialo mi sie szukac.

To na co moge wydac ten kredyt? *ogarnieta szalem zakupow* Moze kilogram ryzu? noz do gumy? Albo dodatkowy zagiel do sloopa?
Bo minut mi nie brakuje, ani postaci tez nie :P
Raist

Postby Raist » Sun Apr 02, 2006 6:15 pm

marol wrote:
Wiecej graczy ponad wszelka cene. Dobre.
Waż słowa, Raist. "Ponad wszelką cenę" to pojęcie określające znacznie, znacznie więcej, niż te bonusy. Czy naprawdę uważasz, że chcemy nowych graczy dla statystyk? Czy wy naprawdę nie chcecie więcej graczy?
.

Waze slowa i wiem, ze reklamowac mozna na rozne sposoby, nie koniecznie spamerskim szlakiem. Zreszta szkoda slow i tak widze, ze nasze zdanie sie nie liczy, a szkoda.
Wariat...
Susel

Postby Susel » Sun Apr 02, 2006 6:16 pm

Ludzie, ludzie, ostro przesadzacie... (głownie Agent EDIT: i Raist też)
Fakt, że nie jest to zbyt dobry pomysł, ale to co tutaj odgrywacie to jest mocna przesada...
Nie histeryzujcie już...
Diabelek

Postby Diabelek » Sun Apr 02, 2006 6:18 pm

marol wrote: Na razie można je [kredyty] zdobyć jedynie głosując w Ultimate Game Directory.

To mi sie podba, punkty za glosowanie/klikanie w banerki itp. Ale co do kredytow za rekrutacje.. nie wiem, ale cos czuje, ze pojawia sie spamrzey nie mowiacy o cantr w ten sposob, by tylko zdobyc kredycik - co za tym idze przyjda ludze, ktorzy do cantr nie pasuja...

Return to “Ogólne dyskusje”