Ulubione miejsce

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

nemo49

Postby nemo49 » Wed Aug 10, 2005 4:10 pm

I znowu robię za anonima. Zapomniałem sie zalogować na stałe.....
No cóż starość nie radość. Jestem tu chyba seniorem :cry:
brunetka

Postby brunetka » Wed Aug 10, 2005 4:40 pm

A ja najbardziej lubie Vlotryan
Ten jego brytyjski charakter hihihi, zobaczycie - to będzie najładniejsze miasto na świecie, Anglicy nawet będa do niego pływać :)
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Aug 10, 2005 4:58 pm

Mam nadzieje, ze nie jakis sir Francis Drake :lol:
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Snake

Postby Snake » Wed Aug 10, 2005 6:31 pm

LL to histerycy, i sie doigrali...
PRUT

Postby PRUT » Wed Aug 10, 2005 6:39 pm

Snake wrote:LL to histerycy, i sie doigrali...

To chyba jakis OT, co?

edit: mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z nagłym ruszeniem postaci z okolic LL do LL i jest to tylko czysty przypadek
Bahamas

Postby Bahamas » Wed Aug 10, 2005 8:00 pm

PRUT wrote:
Snake wrote:LL to histerycy, i sie doigrali...

To chyba jakis OT, co?

edit: mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z nagłym ruszeniem postaci z okolic LL do LL i jest to tylko czysty przypadek

I WOJNA ŚWIATOWA ? :D

dla mnie ulubione miejsca to te, w ktorych cos sie caly czas dzieje i gdzie da sie po jakims dialogu do czegos dojsc
jak na to patrze to na razie tylko z dwa miejsca takie widzialem (na starej wyspie), choc ogranicza mnie ilosc postaci a co za tym idzie znajomosc swiata :D
IN THE KINGDOM OF THE BLIND THE ONE-EYED ARE KINGS
nemo49

Postby nemo49 » Wed Aug 10, 2005 9:14 pm

A mnie sie podoba określenie " okolice LL" :lol:
Tak mówią Rosjanie o Polsce : " kurica nie ptica , Polsza nie zagranica" :P
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Aug 10, 2005 9:57 pm

PRUT wrote:edit: mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z nagłym ruszeniem postaci z okolic LL do LL i jest to tylko czysty przypadek

Właśnie. Jedna z moich postaci widziała 3 postacie które dość szybko doszły do zgodnej opinii że to bardzo dobrze że w Vlouirryan strzeże się jakiś tam praw i ruszyły jedna po drugiej w tamtym kierunku. Bardzo mi sie nie podobają te ostatnie migracje. Podobnie z Vlouirryan i Vlyryan całe watachy walą na Fields. Nie wiem jak mam to interpretować.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Thu Aug 11, 2005 7:48 am

Z tych całych 'watach' walących sie na Pola, sołączyła chyba 1 czy 2 osoby. Jakiś łos wydobywa sobie kamien, a na ogół wszyscy sie rozchodzą. To dziwne, nie chce w nikogo rzucac mięsem, ani oskarżeniami, ale to wygląda na jakiś szlak Vlyryan-Vlouirryan. To moze byc oczywiscie przypadek... ( edit: co zreszta w tym szlaku złego? )
CyboRKg

Postby CyboRKg » Thu Aug 11, 2005 9:16 pm

A co to wszystko ma wspolnego z "Ulubionym miejscem" :?: :?
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
marol

Postby marol » Thu Aug 11, 2005 9:36 pm

A czy zauważyliście, że Vlotryan zawdzięcza swój rozwój najbardziej liberalnemu prawu? Nie ma tam podatków, rządzący są bardzo przyjaźnie nastawieni do swych obywateli - Królowa nie musi swych poleceń podpierać groźbami czy przekleństwami, jak to w innych regionach ma miejsce. Rządzący nie zamykają się przed obywatelami, przemocy tam nie uświadczysz, zaś obywatele nie są zmuszani do czegokolwiek. Mimo to wystarczy jedno słowo i budują ratusz w ekspresowym tempie z własnej woli. To miejsce daje poczucie *stabilizacji*. Tak, to moje ulubione miejsce.
(SRVPRC)
Image
Sierak

Postby Sierak » Thu Aug 11, 2005 9:54 pm

Moje też :)
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Aug 12, 2005 7:43 am

marol wrote:A czy zauważyliście, że Vlotryan zawdzięcza swój rozwój najbardziej liberalnemu prawu? Nie ma tam podatków, rządzący są bardzo przyjaźnie nastawieni do swych obywateli - Królowa nie musi swych poleceń podpierać groźbami czy przekleństwami, jak to w innych regionach ma miejsce. Rządzący nie zamykają się przed obywatelami, przemocy tam nie uświadczysz, zaś obywatele nie są zmuszani do czegokolwiek. Mimo to wystarczy jedno słowo i budują ratusz w ekspresowym tempie z własnej woli. To miejsce daje poczucie *stabilizacji*. Tak, to moje ulubione miejsce.

Zdaje sie, że podobnie wygląda sprawa na Polach Vlyryan. Nie ma podatków, wszyscy pracuja na wspolne dobro i kazdy ma to samo ( kamienny mlotek i sledgehammer ).
PRUT

Postby PRUT » Fri Aug 12, 2005 9:09 am

Averus Wolfmaster wrote:Zdaje sie, że podobnie wygląda sprawa na Polach Vlyryan. Nie ma podatków, wszyscy pracuja na wspolne dobro i kazdy ma to samo ( kamienny mlotek i sledgehammer ).

To akurat zabrzmiało jak pochwała socjalizmu :lol:
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Aug 12, 2005 9:59 am

A nikt nie napisze nic dobrego o Vlyryan? To może ja. Tam też nie ma jak narazie podatków, ale myśle, że podatki będą wkrótce zmorą całej wyspy (nie żebym coś knuł, ale tak uważam)... Poprostu to co złe rozprzestrzenia się szybciej niż to co dobre. Wracając do Vlyryan, to jest tam najwięcej mieszkańców, nie ma trupów (nie wiem jak to się udało, ale się udało) no i jeszcze jest bardzo rozbudowana maszynownia i we Vlyryan wytapia się już stal, czyli stopień rozwoju technicznego jest tam na wysokim poziomie. Trochę jest zastój z budową budynków, ale myślę, że to przejściowy objaw lekkej stagnacji z której to miasto wychodzi, być może przyczynią się do tego dobre decyzje członków Rady Miasta.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880

Return to “Ogólne dyskusje”