Poziomkowe żale

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Lena Katina

Re: Poziomkowe żale

Postby Lena Katina » Mon Dec 17, 2012 7:01 pm

Ja też mam taką nadzieję, bo jedna z lesbijek z cyklofrenią to moja postać:)
Vincelli Perbelli - Zwycięstwo Poprzez Zniszczenie
poziomek90

Postby poziomek90 » Mon Dec 17, 2012 8:11 pm

Image
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
Myrtlas

Postby Myrtlas » Mon Dec 17, 2012 9:27 pm

...Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... A zwłaszcza poziomek90. Poziomku problem jest taki, że Ty nie potrafisz zrozumieć co robisz nie tak. I z tego co ja zauważyłam, próbujesz osiągnąć cel, który może być nawet słuszny, jednak niestety używasz, czy tam Twoje postacie używają niewłaściwych metod. Przez co nikt normalny nie poklepie Cię po plecach i nie powie Ci "dobra robota, stary, masz rację". Ja widziałam śmierć dwóch Twoich postaci, byłam też blisko trzeciej. Mogę mówić o tych dwóch, bo widziałam, że się starasz, że to dobre postacie, dobrze mi się zwłaszcza z jedną współpracowało. Oczywiście do czasu. Wystarczy Cię wyprowadzić z równowagi i wszystko zaczyna zmierzać ku wiadomemu scenariuszowi. A szkoda. Ja widzę, że stoją za tym tylko i wyłącznie emocje. Przekreślasz wszystko, cały dorobek postaci, bo ktoś nadepnął Ci na odcisk. I nawet, jeśli chce się temu przeciwdziałać, robisz wszystko, żeby w końcu ktoś Twoją postać zamknął albo zabił. A potem się wyżalasz. Może przy ostatniej, o której zdaje się wspominasz było inaczej, ale mogę Cię zapewnić, że nie zginęła dlatego, że taki wyrok wydało IRCowe Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, ani żadna inna organizacja :D (chętnych do przelania 1% podatku proszę o kontakt).
W skrócie Ci powiem, że metody typu zastraszania, porywania, grożenia, przetrzymywania, ranienia fizycznego nie są dobrze widziane przez innych, więc przestań stękać, że Cię krzywda spotkała, bo jeśli nie masz odpowiedniej przewagi, to musisz się liczyć z konsekwencjami.
psychowico

Postby psychowico » Tue Dec 18, 2012 6:24 am

poziomek90 wrote:W takim razie nie wiem z kim solidarnie przegłosowałeś, chyba ze swoją wyimaginowaną kobietą. Dzięki. [...] Danych ci nie dam, nie umawiam się z programistami

Typowy tchórzliwy troll. Ja w realu spotykałem się z ludźmi z forum(swoją drogą razem z moją wyimaginowaną kobietą) i nigdy swojej tożsamości w necie nie ukrywam. Twoja paranoja jest przezabawna, zastanawia mnie jej podłoże. Musi być też zabawne.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Dec 18, 2012 12:14 pm

Typowy durny programista. Potrafi napisać grę, a wpisać nick po google już nie potrafi. Jestem z podkarpacia, a obecnie nawet z Niemczech, więc nawet nie mam z kim z gry się spotkać. Na pewno mi się chce jechać ileśset kilometrów, żeby spotkać się z takimi pierdołami.
Podłoże jest zabawniejsze niż możesz sobie wyobrazić, kiedyś może do niego dorośniesz

Myrtlasku, już ci mówiłem, że leję na zdanie innych i nie potrzebuję żadnego sztucznego wsparcia. Jeśli ktoś nie potrafi docenić moich starań, to w rzyci mam taką współpracę i wolę się zabić. Jeśli czegoś nie doceniasz, to to tracisz
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
adzio777

Postby adzio777 » Tue Dec 18, 2012 12:30 pm

Jesteś z Niemczech, mieszkasz w Niemiec. Nie masz w rzyci, tylko chcesz by wszyscy tak myśleli. Ktoś kto ma to daleko, zachowuje się inaczej. Ty płaczesz po każdej niesłusznie skrzywdzonej i zmaltretowanej postaci na całym forum wiec kitu nie wciskaj :twisted:

Btw. Stracić współpracownika poziomka - tyle stracić :D
psychowico

Postby psychowico » Tue Dec 18, 2012 6:15 pm

poziomek90 wrote: .. to w rzyci mam taką współpracę i wolę się zabić ..

haahah szkoda, że w realu tak nie masz. ale trzeba rozumieć podstawy odgrywania, żeby wiedzieć, że postacie też odczuwają strach przed śmiercią. zdecydowanie zbyt dużo jak na owoc.

poziomek90 wrote: Podłoże jest zabawniejsze niż możesz sobie wyobrazić, kiedyś może do niego dorośniesz

uuuu, mama kogoś nie kocha.

----------------
A temat jest bardzo na czasie, tylko może powinniśmy go do działu odpowiedniejszego przerzucić. Związek tego kabaretu z Cantrem jest minimalny.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Dec 18, 2012 6:39 pm

adzio, nuda, nic odkrywczego nie wypociłeś. Btw straciłem 31 postaci, napisałem może o 3-4. Twoje zarzuty są takie prawdziwe

psychowico, podstawą odgrywania powinno być docenienie pracownika, a nie traktowanie go jak robota. Śmierci to nawet realu się nie boję, a niedocenienia nienawidzę
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Tue Dec 18, 2012 6:56 pm

poziomek90 wrote:podstawą odgrywania powinno być docenienie pracownika

tak tak. właśnie o to chodzi w odgrywaniu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o stary.. idealne połączenie intelektu z głupotą. zadziwiające, że to jest w ogóle możliwe.

btw. akurat ja ostatnio, nie licząs Pies'a, spotkałem się z ludźmi z Cantra na granicy niemieckiej. ale Ty zapewne mieszkasz po stronie francuskiej. czy co tam jeszcze.

poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Dec 18, 2012 8:04 pm

I tak się z tobą nie umówię, zapomnij
Józef Piłsudski
B.M.T.

Postby B.M.T. » Wed Dec 19, 2012 12:54 am

Image
kemesO

Postby kemesO » Wed Dec 19, 2012 2:45 pm

podstawą odgrywania powinno być docenienie pracownika

:roll:
:?: :roll:
:|
kaloryfer

Postby kaloryfer » Wed Dec 19, 2012 8:28 pm

a poza tym, poziomek powinen byc zbanowany
poziomek90

Postby poziomek90 » Wed Dec 19, 2012 8:54 pm

To ja też sobie nabiję posta
Józef Piłsudski
MrMizuichi

Postby MrMizuichi » Thu Dec 20, 2012 1:02 am

22 lata na karku masz a jak czytam twoje wypociny mam wrażenie jakby napisał je 10 latek.
Nawet w realu nie boisz się śmierci. Proszę Cię, każdy boi się śmierci. Ty co najwyżej wmawiasz sobie że jest inaczej.
Odnośnie twojego jakże ciekawego stwierdzenia że podstawą odgrywania powinien być szacunek do pracownika. Niby od kiedy. Każdy gracz wybiera swój własny sposób prowadzenia danej postaci. Jeśli ktoś ma ochotę prowadzić postać, wykorzystującą pracowników w niemalże niewolniczej pracy, co w tym złego, taki ta postać ma charakter, takimi w życiu kieruje się ideałami. Jeśli Ci to nie pasuje, spróbuj zrobić coś z tym w świecie gry a nie smęć na forum jaki to ktoś jest niedobry.
Najwyższy czas trochę dorosnąć.

Return to “Ogólne dyskusje”