w.w.g.d.w wrote:Całe szczęście że różni idioci raczej rzadko zaglądają na forum bo podajecie im "świetne" pomysły i gotowi by je wykorzystać w swojej twórczości jeśli jeszcze sami na to nie wpadli.
Ano.
Eresan wrote:Moje zdanie jest inne. PD czy "jakaś inna góra" powinny wykasować postać o takim imieniu. W końcu co jest ważniejsze: przyjemność z głupoty 1 gracza czy zniesmaczenie wielu? Dlaczego nie reaguje się na to co psuje grę innym? Jeśli chodzi o Stalingrad, gdybym był "władnym" automatycznie zmienił bym nazwę we wszystkich dokumentach i na znakach na dowolną inną - może Matołkowo? Ale dla mnie osobiście Stalingrad jest mniej niestosowny niz powyżej podane imię.
Dlaczego lekceważy się odczucia wielu graczy byle tylko ie podpaść jednemu? Jak tak dalej pójdzie będziemy mieć notoryczne łamanie zasad czy dobrego smaku bo co mi zrobicie jak się nazwę Zbigniew Boniek czy Jarosław Kaczyński - ewentualnie zmienię 1 czy 2 litery żeby nie była to dokładna kopia.
Jak widać po powyższych tekstach nikt nic mi nie zrobi nawet jak nazwę się MamWas Wdupie. Bo co? Moja sprawa jak nazwę postać, nie? A inni gracze niech się z tym pogodzą albo pogrożą mi paluszkiem he he he! A ja sie będę bawił świetnie psując ludziom klimat Cantra. Bo przecież możecie mi nagwizdać...
Na prawdę - tak trzymajmy dalej!
Pozdrawiam.
Eresanie, uderzasz w wysokie tony.
Skasować postać za samo imię? Ciekawe... jak dla mnie to już trąci zamordyzmem. I tak - wierzę w dobry smak i dobre intencje większości graczy (szczególnie tych doświadczonych), którzy nie będą nadawali imion dla samego efektu i podokuczania innym w grze. I nie będą zabijać postaci innych graczy, "bo im się imię nie spodobało". Naiwne? Po tym, co przeczytałam, przyznaję, że tak.
Za zaproponowane imię MamWaswDupie postać rzeczywiście może dostać w zęby. Od postaci innych graczy. Z powodów wyłącznie IC.
pipok wrote:O ile wiem, a na pewno dobrze wiem, PD reaguje na obraźliwe nazwy budynków, znaków itp.
Owszem, PD reaguje na obraźliwe nazwy i znaki, jeżeli zostaną one uznane za wulgarne lub są adresowane ooc.
Tak w ogóle - Zapraszamy do PD czy "jakiejś innej góry". Nie da się ukryć, że mamy braki kadrowe. Ale to wszystko jest przecież proste i automatyczne.
Miaua wrote:Wyluzujcie... Zresztą i tak nie da sie walczyc ze wszystkim. A jesli sie nie da ze wszystkim to walczcie z tym co krzywdzi naprawdę ... a nie tylko dumę.