PD - mozna zaufac? NZ - mozna nie lamac?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ActionMutante
K*rwa!!! Czy nie mozecie zamknac tego tematu...? Tu nie ma nad czym rozmyslac... Juz po przeczytaniu pierwszego posta wywrocilem oczami, a Wy tu ciagle cos dopisujecie! Prosze- przestancie! Nie chce tracic czasu zagladajac do "Ogolnych..." bo tu jakies brednie sie odstawiaja...

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Snake
- Rusalka
- Quijo
Tez problemy robia niektorzy, chodzby nawet taki z PD sobie tam czasem dodal jakis topor czy uzupelnil troche zycia czy tam jakis inny przekret. To ja niewidze w tym nic nadzwyczajnego, cos mu sie nalezy za to ze siedzi tyle czasu i probuje doprowadzic gre do porzadku i powiedzcie mi szczeze kto z was niepokusil, by sie stuningowac nieco swojej postaci gdyby mial taka mozliwosc
http://www.gks-murcki.com
- Rusalka
Eh, dobra mialem nie pisac, ale napisze, zeby nie bylo pomowien.
Obawiam sie ze PD nie ma takiej mozliwosci, aby se cos "dodac" albo "stuningowac", to chyba tylko ProgD moze. Nie mniej jednak wszystkie zmiany w bazie danych sa automatycznie rejestrowne i wysylane mailem do wszystkich czlonkow Departamentu. Gdyby ktos chcial cos namieszac, od razu zostalby wykryty.
Obawiam sie ze PD nie ma takiej mozliwosci, aby se cos "dodac" albo "stuningowac", to chyba tylko ProgD moze. Nie mniej jednak wszystkie zmiany w bazie danych sa automatycznie rejestrowne i wysylane mailem do wszystkich czlonkow Departamentu. Gdyby ktos chcial cos namieszac, od razu zostalby wykryty.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Gulczak
Quijo wrote:Tez problemy robia niektorzy, chodzby nawet taki z PD sobie tam czasem dodal jakis topor czy uzupelnil troche zycia czy tam jakis inny przekret. To ja niewidze w tym nic nadzwyczajnego, cos mu sie nalezy za to ze siedzi tyle czasu i probuje doprowadzic gre do porzadku i powiedzcie mi szczeze kto z was niepokusil, by sie stuningowac nieco swojej postaci gdyby mial taka mozliwosc
Ja bym się nie pokusił
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Artur
- Gulczak
Artur wrote:co to by byla za gra gdyby sie ludzie opanowali? wyzymana ze wszelkich emocji...
Niekoniecznie. Jezeli ktoś traktuje to jako zabawe, nie byłoby takich złośliwych samobójców. Za to każdy dobry gracz umiałby wprowadzić dobry nastrój do osady...
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Elm0
Quijo co ty gadasz... nie ma żadnego usprawiedliwienia dla cheatowania i żadnych warunków, w których oszukiwanie można wybaczyć... Cantr to nie jest MMORPG, gdzie Gamemasterzy generują sobie najlepszy sprzęt i biegają w nim po miastach 
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
-
AUTO
Re: PD - mozna zaufac? NZ - mozna nie lamac?
Forien wrote:Chcę jedną z postaci COŚ zrobić... tylko obawiam się, że inni gracze mogą łamać Najważniejszą Zasadę chcąc mi w tym przeszkodzić.
Sam nie chcąc łamać najważniejszej zasady nie moge powiedziec o co mi chodzi... ale mam obawy, czy gracze nie beda lamac NZ by moja postac powstrzymac, i czy PD nie będą przymykać na to oka (bo jak mi się zdaje sami też grają)...
Lepiej przeprować tą wielką akcję, o której będzie w świecie Cantr głośno przez następne stulecia. Może ci się uda. Od czasu śmierci Diary jest zbyt spokojnie. Mam więc nadzieję, że się nie rozmyśliłeś i że to co mówiłeś nie było tylko zwykłą przykrywką do wszczęcia kłótni.