lukaasz wrote:A jak mowilem pare miesiecy temu zeby zrobic okragla mapke to sie wszyscy pytali poco i mowili ze kwadratowa jest dobra.
Chyba wszyscy musieliśmy do tego dorosnąć

Moderators: Public Relations Department, Players Department
dstankiewicz wrote:Heh, a mi sie zdaje, czy ten dlugosc tego kilwatera pokazuje, jaka odleglosc przeplyniemy? :> Tj. jak kilwater ma 2 px to lodz tez na mapce pokona odleglosc 2px w ciagu tury
dstankiewicz wrote:Heh, a mi sie zdaje, czy ten dlugosc tego kilwatera pokazuje, jaka odleglosc przeplyniemy? :> Tj. jak kilwater ma 2 px to lodz tez na mapce pokona odleglosc 2px w ciagu tury
Niestety nie jest to prawda. Długość kilwatera nie ma żadnego znaczenia oprócz tego, że jest proporcjonalna do szybkości.CzerwonyMag wrote:Dobrze Ci się zdaje
marol wrote:dstankiewicz wrote:Heh, a mi sie zdaje, czy ten dlugosc tego kilwatera pokazuje, jaka odleglosc przeplyniemy? :> Tj. jak kilwater ma 2 px to lodz tez na mapce pokona odleglosc 2px w ciagu turyNiestety nie jest to prawda. Długość kilwatera nie ma żadnego znaczenia oprócz tego, że jest proporcjonalna do szybkości.CzerwonyMag wrote:Dobrze Ci się zdaje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest