Smieszne teksty/nazwy/etc.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Arucard
- isis
- Miaua
- marshall
-

Ta postać w moim rankingu zaczyna piąć się coraz wyżej!
Pierwsze skojarzenie, któremu nie mogę się oprzeć to Kopciuszek. Królewicza znamy (ja osobiście bardzo go lubię). Ale teraz pojawił się Kopciuszek! Kiedy już cała historia się wyjaśni, proponuję ogłosić z fanfarami tę wieść.
Tak trzymaj! *krzykła i klikła, a potem zamkła okno i znikła*
- Elf
Lok na ramieniu, gawęrzenie, ranienie czynem od wewnątrz...
Myślicie, że komuś, kto aż tak leży językowo, chciałoby się grać w Cantr? Bo ja wątpię. Były postacie, które mogły nam zaoferować jedynie teksty w stylu "w czym pomuc?" ,ale po kilku dniach zasypiały już bardzo twardo i raczej się nie budziły (chwała!)
Też nie wierzę, ktoś sobie robi żarty
Myślicie, że komuś, kto aż tak leży językowo, chciałoby się grać w Cantr? Bo ja wątpię. Były postacie, które mogły nam zaoferować jedynie teksty w stylu "w czym pomuc?" ,ale po kilku dniach zasypiały już bardzo twardo i raczej się nie budziły (chwała!)
Też nie wierzę, ktoś sobie robi żarty

taca. wanna. łóżko
- Villon
- marshall
- Villon
- lacki2000
*rozglądnęła* to zapewne taka lepsza wersja od "rozglądła"
wg mnie ze stylu wynika że gracz to facet, wiek przedmaturalny albo starszy niedorozwinęty w języku pisanym. Świadomie kaleczyć tak raczej się nie da.
A tak na poważnie to soczyście bym klął mą postacią widząc takie opisy.
No i to tak nieładnie oceniać innych, sam też nie jestem orzełem
p.s. ludzie z pokolenia ok '85-90 świadomie kaleczą wyrazy pisząc fonetyczne brednie w stylu "poshua do mjasta" ale jeszcze nie spotkałem tej językowej subkultury tak nagminnie używającej dziwadeł typu: "krzykła, rzygła, zaklła" itp

A tak na poważnie to soczyście bym klął mą postacią widząc takie opisy.
No i to tak nieładnie oceniać innych, sam też nie jestem orzełem

p.s. ludzie z pokolenia ok '85-90 świadomie kaleczą wyrazy pisząc fonetyczne brednie w stylu "poshua do mjasta" ale jeszcze nie spotkałem tej językowej subkultury tak nagminnie używającej dziwadeł typu: "krzykła, rzygła, zaklła" itp
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- cald dashew
-
Jestem przekonany, ze to ta sama osoba. Widac po opisach zamieszczonych na forum, ze wciaz sie rozwija
http://kosmo84.wrzuta.pl/audio/rJTHijOofo/szlem_laka_wiater_wial...
Wiadomo, ze nie jest to prosta, niedouczona osoba.
Prostak wali piescia w brzuch.
Tu mamy wersje dla intelektualistow:
"wymierzając prosto w brzuch jej pięść ruszyła..."
http://kosmo84.wrzuta.pl/audio/rJTHijOofo/szlem_laka_wiater_wial...
Wiadomo, ze nie jest to prosta, niedouczona osoba.
Prostak wali piescia w brzuch.
Tu mamy wersje dla intelektualistow:
"wymierzając prosto w brzuch jej pięść ruszyła..."
- Luke
Cytat:lacki2000 wrote:jeszcze nie spotkałem tej językowej subkultury tak nagminnie używającej dziwadeł typu: "krzykła, rzygła, zaklła" itp
"Szłem łąką, kwiaty pachły, wiater wiał, ona mnie odepchła, wiec poszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, rzygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę."
Tekst znany w necie już chyba z 8 lat temu, zdaje się, że ktoś tu nawet linka wkleił (nie klikałem, dbam o czystość kompa

Więc moim zdaniem to nie jest żałosna niedouczona osoba. To ktoś świadomie posługujący się tymi formami, dla dziwacznego, "ciekawszego" RP. A że takie RP nas irytuje i psuje nam radość z gry, to insza sprawa.

[*]...