Starzy gracze - witamy z powrotem ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Gulczak

Postby Gulczak » Tue Mar 04, 2008 3:22 pm

Dziękuję Milo ;-)
Aż tak widać po mojej postaci, że należy do mnie?
Przyznam się, że całą duszę "wpycham" właśnie w tą postać. Pozwala mi się wyrażać. Szczególnie artystycznie :lol:

A z tym moim Wadzingiem to było zamieszania... Ach, przypomniały mi się stare, dobre czasy... Co to było... Jak się biegało po całej wyspie i zbierało sojuszników by ruszyć na Bojholm... :P To se ne vrati... :( :wink:
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Susel

Postby Susel » Tue Mar 04, 2008 3:27 pm

Gulczak wrote:Wracam! A właściwie, to wróciłem

Pozwolę sobie powiedzieć twoim starym sposobem - Genialnie! :D

W zielonym chyba nie mieliśmy okazji się spotkać, (Może tym razem będzie lepiej. :wink: ) ale na forum dobrze widzieć Cię spowrotem.
Elf

Postby Elf » Tue Mar 04, 2008 9:39 pm

Milo wrote:
PS. A Elf jest staaara :lol:

Pff. Powiedział "młody"!

Gulczak, najstarsze z moich wcieleń ma już jakieś 63 lata.
Początek mojej gry przypada na rok 1321 :)
taca. wanna. łóżko
Terlas

Postby Terlas » Tue Mar 04, 2008 10:17 pm

Nosze się z zamiarem powrotu :) Mało czasu puźniejsze problemy z internetem odebrały nawet możliwość pożegnania się :cry: Wielu może mnie nie kojarzyć bo nie byłem aktywny na forum :P a i minął ponad rok. Wiec przypomnę postacie byście mogli mnie namówić do odwrotu i nie wchodzenia w cantr ponownie bo mogą podobne charaktery się trafić co były 8) (Zdzich, Cypisek, Romek, Sami, Makut no i Edan oraz Terlas). A pytanie do was co juz zarobili powrót jak po takim okresie można spokojnie grac i rozwijać nowe postacie? Bo mnie aż kusi by się udać w miejsca których operowały te postacie i by zobaczyć te miejsca jak wyglądają po ponad rocznej abstynencji od grania. Jak sobie poradziliście z tym i jak to jest po powrocie :) BO jeszcze nie wiem czy mam tyle czasu by znów się zaangażować, no ale na pewno mniej postaci będzie.
A ja zawsze sie zastanawiam czy jak moja postac sie starzeje, to ja powinienem płakac, czy cieszyc sie ze przezyła tyle
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Wed Mar 05, 2008 9:14 pm

Edan

*spokojnie wali go w łeb, po czym zawiesza nad rosnącym bambusem*

:)

Innych postaci nie znam.
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
Leming

Postby Leming » Thu Mar 06, 2008 11:11 am

A ja znam jednego wielbiciela Sami.
Ale cóż - Sami już nie wróci. :cry:
http://www.bookcrossing.com/
Terlas

Postby Terlas » Thu Mar 06, 2008 2:23 pm

No były to takie postacie które lubiłem i zawsze czekałem by coś się działo. Wiec postanawiam wracać i stworzyć nową gromadkę moich wyimaginowanych indywidualności. Tylko się obawiam że brzemię tamtych postaci pozostało i w jakiś sposób będę chciał pewnie zobaczyć co i jak się działo po nich. No a przecież nie chodzi o to. Ktoś to przechodził jak sobie poradził ? Jak grac znów w Cantr i nie myśleć o poprzednich postaciach granych przez dwa lata. Bo jak bym zobaczył zaproszenie na święto chleba to chyba bym zrobił wszystko by wyruszyć :) (mam nadzieje że jeszcze jest)

Ps. Przy okazji przepraszam wszystkich że moje poprzednie postacie w taki sposób opuściły świat. Nie tak miało być
A ja zawsze sie zastanawiam czy jak moja postac sie starzeje, to ja powinienem płakac, czy cieszyc sie ze przezyła tyle
Gulczak

Postby Gulczak » Thu Mar 06, 2008 3:34 pm

Ty Terlasie chyba mnie pamiętasz ;-) Bo ja ciebie tak.
Swoją drogą, rozwinął nam się ciekawy podtemat - Czy kontynuacja starych postaci jest czymś złym ? Nie mówię tutaj o Krzyśkach Samobójcach, popularnych w moich czasach czy osławionych już Humbasach, ale o podobnych pomysłach na postać.
Mój nowy podopieczny jest bardzo podobny do innej mojej postaci, którą bardzo lubiłem i najbardziej za nią tęsknię.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Bo ja na przekór wszystkim tym

Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Thu Mar 06, 2008 5:53 pm

Witam Cię, witam ;)

I proszę mi tu nie rozwijać żadnych pobocznych tematów :p
Chcecie podyskutować -> założyć nowy topic.

Ale jako, że temat już wyszedł, to jako PeDek odpowiem...
Kontynuacja starych postaci jest czymś złym, ponieważ jest sprzeczna z zasadami. Jeśli wraca się do gry, nie można odgrywać swoich starych postaci.
Powód? Byłoby to oczywiście korzystanie z wiedzy OOC.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Arucard

Postby Arucard » Thu Mar 06, 2008 6:03 pm

Maly offtop.Moga miec oczywiscie podobne charaktery ale one nic nie wiedza o dawnych postaciach.....sa to nowe istoty ;)
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Sztywna

Postby Sztywna » Thu Mar 06, 2008 6:39 pm

Chimaira_00 wrote:[
*spokojnie wali go w łeb, po czym zawiesza nad rosnącym bambusem*

Kurcze, Ciebie tez się od teraz boję... Sadysta :twisted:
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Fri Mar 07, 2008 5:00 pm

SUCHY wrote:Ale jako, że temat już wyszedł, to jako PeDek odpowiem...
Kontynuacja starych postaci jest czymś złym, ponieważ jest sprzeczna z zasadami. Jeśli wraca się do gry, nie można odgrywać swoich starych postaci.
Powód? Byłoby to oczywiście korzystanie z wiedzy OOC.

Zgadzam się.

I coś mi to przypomina... ;)

Sztywna wrote:Kurcze, Ciebie tez się od teraz boję... Sadysta

Nie znałaś Edana, chyba. :( Gdybyś znała, też by taka reakcja była. ;)
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---

gg - 9243805
Echo

Postby Echo » Sat Mar 08, 2008 12:01 am

Ale milo Was witac! Wlasnie powracaja gracze, z ktorymi zaczynalam gre i dzieki ktorym dotrwalam do dzis. *rozrzewnionym glosem... wyciaga przed siebie kosz z chlebem i sola* Teraz to i gorzalka mozna Was w cantr przywitac. ;) (nie wspominajac o sake)
Terlas

Postby Terlas » Sat Mar 08, 2008 10:14 pm

No to wróciłem juz na dobre, mam juz 3 postaci :( No ale jakoś mało mi się dzieje pewnie niedługo będą 3 kolejne :) A że mam za dużo czasu obecnie i mi się pewnie tak znowu spodoba to w przeciągu miesiąca dobije do 8 jak znam życie :oops: A miałem spokojnie powrócić. Ale jest tak jak w moim podpisie nie wiem czy sie cieszyc ze przezyłem kolejny rok postacia czy załowac tego że ta gra tak uzależnia :evil: No i co się najbardziej obawiałem to mam postać zbyt blisko miasta Edana i z tego co widzę na razie to złamanie zasady OOC polegało by na nie pójściu tam i celowym unikaniu tego miejsca, bo to jedyny rozsądnym kierunek chyba. No nie wiem raczej tak będzie trzeba nie chcę chyba wiedzieć jeszcze jak to jest bezemnie tam, więc na siłę będę unikał KH kiedyś tam dojdę za pewne jeszcze nie teraz.

Chimaira_00 i inni co znali moje byłe postacie jak wam nie przeszkadza to możecie się podzielić co to za postacie poprzez PW, powiem szczerze że z miłą chęcią jak już ich nie mam poznam z kim mi się dobrze grało :)
PRUT

Postby PRUT » Sun Mar 09, 2008 2:51 am

Ale sie tu pozmieniało... nie kojarzę już prawie nikogo na tym forum...
Zastanawiam sie czy wrócić do gry po raz kolejny - ciekawe co sie tu teraz dzieje?

Return to “Ogólne dyskusje”