Moderators: Public Relations Department, Players Department
Alutka wrote: Swoją drogą chyba nigdy nie spotkałam żadnej postaci Buki.
Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
Co prawda walidacja (i reformatowanie kodu) notatek trochę utrudnia identyfikację, ale nadal jest zbyt wiele ludków używających <font></font> :\
Alutka wrote:Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
Co prawda walidacja (i reformatowanie kodu) notatek trochę utrudnia identyfikację, ale nadal jest zbyt wiele ludków używających <font></font> :\
A co w tym złego?![]()
Masterpiece wrote:Znacznik <font></font> wyszedł z użycia i nie jest wspierany przez htmla5. Zamiast niego lepiej używać cssa.
Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
Masterpiece wrote:Alutka wrote:Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
A co w tym złego?![]()
Znacznik <font></font> wyszedł z użycia i nie jest wspierany przez htmla5. Zamiast niego lepiej używać cssa.
Masterpiece wrote:Alutka wrote:Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
A co w tym złego?![]()
Znacznik <font></font> wyszedł z użycia i nie jest wspierany przez htmla5. Zamiast niego lepiej używać cssa.
Alutka wrote:Masterpiece wrote:Alutka wrote:Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
A co w tym złego?![]()
Toż to jak strzelanie z armaty do komara.
rd1988 wrote:Alutka wrote:Masterpiece wrote:Alutka wrote:Greek wrote:Też zdarza mi się przeglądać kod HTML notatki żeby zobaczyć co należy sądzić o graczu danej postaci.
A co w tym złego?![]()
Toż to jak strzelanie z armaty do komara.
![]()
Ale nie przesadzajmy. Może i font wydaje się łatwy i szybki ale CSS i połączenie class + style Jest na pewno praktyczniejsze. Zwłaszcza kiedy ma się w notatce dużą liste znaczników i chciałoby się później szybko zmienić kolor czy położenie. Tyle, odcinam się od offtopu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest