Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

iluzja

Re: Odeszli... [*]

Postby iluzja » Thu Dec 24, 2015 3:44 pm

Dlatego część osób odblokowano, a część nie? Lepiej nie tłumacz jak nie wiesz o co chodzi.
gala

Postby gala » Thu Dec 24, 2015 3:56 pm

Dobra. Ja naprawdę rozumiem blokady, bany i tak dalej. Ale przy śmierci głodowej wynoszącej 20 dni od 100%->0% nie dostanie chociażby emaila mówiącego ile trzeba czekać przez niemal miesiąc jest nieco... dziwne. :/
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.

https://www.reddit.com/r/Cantr/
Raynus

Postby Raynus » Sat Dec 26, 2015 12:23 am

Pragnę przypomnieć, że wątek służy do ujawniania (oczywiście po odpowiednim czasie i przy sprzyjających okolicznościach) postaci, które opuściły zielony świat.
andrzejek

Postby andrzejek » Sat Dec 26, 2015 12:49 pm

Ryszard - bardzo bał się Złego, ale potem przestał się bać i sobie mieszkał w mieście. A potem nie wiem co się działo, ale zginął. Chodziło o jakieś bicie, i w ogóle - nie ogarniałem za bardzo.
witryna

Postby witryna » Sat Dec 26, 2015 6:44 pm

Ryszard pojmany i zamordowany został. Smutna sprawa.
    Uninstall Cantr, play Tetris.
    YOU NOOB.
psychowico

Postby psychowico » Sun Dec 27, 2015 6:31 pm

Żegnam Kennedy Thork.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
kalinka

Postby kalinka » Thu Dec 31, 2015 3:57 pm

Z ogromnym, ogromnym bólem serca... Trampek
dekalina

Postby dekalina » Thu Dec 31, 2015 10:28 pm

Smutno, kiedy postać z ciekawym pomysłem zasypia na zawsze kilka dni po przebudzeniu. Jeszcze bardziej przykro, kiedy taka postać umiera, zanim przekroczy trzydziestkę. Szkoda Tech Trójko, że nie dałaś nam się poznać bliżej. Mam nadzieję, że wróciłaś do swojej krainy, a nie zostałaś zdegradowana do kolejnej imaginacji.
Alutka

Postby Alutka » Fri Jan 01, 2016 12:06 pm

Raina - przepraszam wszystkich, którzy mieli nieszczęście się z nią spotkać. Moja druga postać, kompletnie nieudany pomysł. Nie potrafiłam czerpać przyjemności z grania nią, a i innym tylko na nerwy działała. Prawdopodobnie wkładając w nią sporo pracy dałoby się z tej postaci wyciągnąć coś ciekawego, ale... zdecydowanie łatwiej było uśmiercić i przebudzić kogoś nowego.
“Man sacrifices his health in order to make money.
Then he sacrifices money to recuperate his health. He is so anxious about the future that he does not enjoy the present; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.”
rd1988
Location: Piękne miasto smogu, korków, dziurawych ulic i kiboli.

Postby rd1988 » Fri Jan 01, 2016 12:55 pm

Alutka wrote:Raina - przepraszam wszystkich, którzy mieli nieszczęście się z nią spotkać. Moja druga postać, kompletnie nieudany pomysł. Nie potrafiłam czerpać przyjemności z grania nią, a i innym tylko na nerwy działała. Prawdopodobnie wkładając w nią sporo pracy dałoby się z tej postaci wyciągnąć coś ciekawego, ale... zdecydowanie łatwiej było uśmiercić i przebudzić kogoś nowego.

Nosz... :evil:
:twisted:
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Sat Jan 02, 2016 2:26 pm

Damn... z pewnością za Trampkiem będzie moja postać tęsknić, chociaż... nigdy więcej by jej i tak nie zobaczyła, a i nawet o niej nie myślała. Coś w rodzaju sentymentu... Moja postać zawdzięcza Ci wiele.
Cara

Postby Cara » Sat Jan 02, 2016 8:10 pm

A mnie szkoda Currahee. Budziła sympatię. A z Thordem przez pewien czas tworzyli razem fajną atmosferę w Fortholmie. SMuteczek, Bojvingowie.
Last edited by Cara on Sat Jan 02, 2016 9:17 pm, edited 1 time in total.
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Sat Jan 02, 2016 8:32 pm

Nawet nie wiedziałem, że Currahee umarła. No cóż, moja postać ja lubiła chociaż nie mieli aż tak wielu okazji do rozmowy.
gala

Postby gala » Sat Jan 02, 2016 9:46 pm

Cara wrote:A mnie szkoda Currahee. Budziła sympatię. A z Thordem przez pewien czas tworzyli razem fajną atmosferę w Fortholmie. SMuteczek, Bojvingowie.

Oj tak, niespełnione obietnice. I ten zawód za kilka(naście) lat, gdy niektórzy wrócą do domu.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.

https://www.reddit.com/r/Cantr/
kalinka

Postby kalinka » Sun Jan 03, 2016 10:00 am

Mnie to bardzo dziwi, że jeszcze nikt nie wspomniał o odejściu Imry Mess-Snake. Ostatnia z osławionej Czarnej Klątwy...

Return to “Ogólne dyskusje”