Pytania.

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Bananek

Postby Bananek » Tue Aug 23, 2005 4:35 pm

Czy moge wrzucic do peica odpowiednio mnie jskladnikow zeby wytopic mniejsza ilosc zelaza? Czy trzeba od razu wytapiac 350 g?
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Aug 23, 2005 4:48 pm

Chyba tak, tylko wczesnie trzeba sobie procentowo obliczyc o ile ma byc tego mniej. Skoro da sie to stosowac przy rozbijaniu hematytu, to chyba przy wytopie zelaza tez. Ale nie sprawdzalem.
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Raist

Postby Raist » Wed Aug 24, 2005 10:12 pm

Nie rozumiem ... zeby zebrac wiecej orzechow nalezy zbudowac stick lub walking stick. Ale w jaki sposob laska ma niby pomoc mi zbierac orzechy? To jest nielogiczne, bo orzechy jak dojzewaja spadaja na ziemie :) Chyba, ze w grze zbiera sie niedojrzale uderzajac laska w drzewo. :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Aug 24, 2005 10:32 pm

Eee... przecież jak orzechy dojrzeją to też zazwyczaj odrazu wszystkie nie spadną, więc jak je pukniesz kijem lub laską to spadną szybciej ;)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
Hal

Postby Hal » Thu Aug 25, 2005 3:45 pm

Czy ktos widzial kamien na trzeciej wyspie (tej z nazwami Maj Sturfic, Doim Sturfic itp.) ?

Mam postac na tej wyspie, ktora wciaz wedruje od 2 lat zwiedzila juz 11 lokacji ale nigdzie nie bylo kamienia, nie wspomne o hematycie wapieniu i weglu. Zwierzat tez nie ma zadnych ani jedej sztuki a maszeruje przez tereny gdzie nie ma zywej duszy!
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
Zimt

Postby Zimt » Thu Aug 25, 2005 3:53 pm

Wyspa *fic jawi mi sie jako jalowa, opustoszala kraina. Zadna z moich postaci nie znalazla tam innego budulca, niz drewno i bloto.
"I'm just living in my head..."
Hal

Postby Hal » Thu Aug 25, 2005 3:59 pm

Zimt wrote:Wyspa *fic jawi mi sie jako jalowa, opustoszala kraina. Zadna z moich postaci nie znalazla tam innego budulca, niz drewno i bloto.

No to kupa, a ile mniej wiecej lokacji zwiedziy Twoje postacie na tej wyspie?
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
Sigvald

Postby Sigvald » Thu Aug 25, 2005 4:05 pm

Znam co najmniej 3 lokacje z kamieniem, 2 z hematytem, 3 ze stadami zwierząt po 17-20 sztuk.
Zimt

Postby Zimt » Thu Aug 25, 2005 4:08 pm

A moje postacie odwiedzily lacznie 15 lokacji i niczego takiego jak kamien czy hematyt sie nie doszukaly. Moze po prostu maja pecha? :?
CyboRKg

Postby CyboRKg » Thu Aug 25, 2005 4:09 pm

Ciagle nie wiem czy Doim Hrodofic i Doim Sturfic to ta sama wyspa - bo jesli tak to jest ogrooomna ;) Dwa razy wieksza niz wyspy V i D razem wziete :o Surowcow i zwierzat nie brakuje, ale trzeba sie nachodzic :P
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Zimt

Postby Zimt » Thu Aug 25, 2005 4:12 pm

Podobienstwo nazw wskazywaloby, ze to ta sama wyspa. Ktos pisal na forum, ze jest najwieksza ze wszystkich 3 polskich, wiec to chyba mozliwe?
marol

Postby marol » Thu Aug 25, 2005 4:22 pm

Myślę, że mogę zdradzić, że to ta sama wyspa. I jeśli myślicie, że jest bardzo duża, to jesteście w błędzie. Jest jeszcze większa.
(SRVPRC)
Image
Skarbniq

Postby Skarbniq » Thu Aug 25, 2005 4:26 pm

Tylko slabo zaludniona ... i pewnie nowi gracze ciagle w wiekszosci zasypuja stara wyspe :( Coraz wiecej samobojstw, szalonej agresji... cala wyspa przeradza sie w Los Liberosianski obraz Zakonu Zygurda, lub Zygurdowy obraz Los Liberos :D
CyboRKg

Postby CyboRKg » Thu Aug 25, 2005 4:26 pm

marol wrote:Myślę, że mogę zdradzić, że to ta sama wyspa. I jeśli myślicie, że jest bardzo duża, to jesteście w błędzie. Jest jeszcze większa

Dzieki, myslalem ze sam to w koncu odkryje :? Ale znam tylko niewielka jej czesc - zaledwie 22 lokacje :wink:
marol

Postby marol » Thu Aug 25, 2005 4:34 pm

Ja mam ponad 40 lokacji, są miejsca, gdzie da się żyć, choć są i takie grupy lokacji, że nie ma żadnych surowców tam (to chyba jedyne miejsca, gdzie nie działa limit zbieraczy surowców). A zwierząt faktycznie niewiele.
(SRVPRC)

Image

Return to “Ogólne dyskusje”