Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

witryna

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby witryna » Thu Jan 05, 2017 10:40 pm

notized wrote:
perry wrote: A tak naprawdę to bi i lesby są wkurzające na równi.
Po głowie chodzi mi śpiewka w stylu "ktoś tu nie może zaliczyć". ;)
Z zaskakujących rzeczy: od dawna, naprawdę dawna, żadna seksochętna postać mnie nie zaczepiła. Choć na początku "przygody z zielonym" było to częste i prawdopodobnie miało związek z moim żenującym poziomem gry - seksoludki najczęściej grają podobnie.

Też o tym pomyślałam. xD"
Sama miałam postać homoseksualnej dziewczyny; i nie była w żaden sposób nachalna, ani słodko-pierdząca ze swoją drugą połówką.
    Uninstall Cantr, play Tetris.
    YOU NOOB.
Berya

Postby Berya » Thu Jan 05, 2017 11:08 pm

Mnie też nie. Ale ja to zwalam na karb właśnie tych ucieczek. I w ogóle omijania skupisk ludzi. I reagowania gwałtowną niechęcią... Nawet nie na takie zaczepki, tylko w ogóle na taki poziom postaci.

A wiecie? Też raz miałam postać homo, tylko męską. I jak słowo daję, nachalnych homo seksoludków nie uświadczyłam. Chociaż kilka kobiet mających chrapkę się znalazło.
rd1988
Location: Piękne miasto smogu, korków, dziurawych ulic i kiboli.

Postby rd1988 » Fri Jan 06, 2017 12:29 am

perry wrote:Mnie wkurza moda kobiecych postaci na bycie "bi". Co trzecia postać jest lesbą.

Tłumaczę sobie że te nastawione na seks les/bi/cokolwiek, postacie należą do jednego gracza który zabłądził ze showupa, ale angielska strefa utwierdza mnie w przekonaniu że to nie jeden gracz i nasz burdel to nic w porównaniu z zamordkowym. :?
:twisted:
Jones Abrahams

Postby Jones Abrahams » Fri Jan 06, 2017 8:42 am

Dziwuję się... Formuła Cantr wszak nieuchronnie prowadzi do sex chatu, pierdzielenia na herbatce u cioci lub samotnego zmagania się z mechaniką. Inne opcje nie zostały przewidziane. Naprawdę tak ciężko to dostrzec?
Berya

Postby Berya » Fri Jan 06, 2017 9:07 am

Ja dostrzegam inne jego możliwości i to one mnie kręcą. Z tym, że w sumie się przyznaję, że jestem dziwna. Aczkolwiek na ile poznałam cantryjczyków, to oni też są dziwni.
Kocyk

Postby Kocyk » Fri Jan 06, 2017 10:16 am

Tych możliwości jest naprawdę wiele, sęk w tym, że cantr to jedno, a ludzie jacy się w niego wkręcają to coś zupełnie innego.. Każdy czegoś tam szuka, a potem kręci się to tak, że ciągle słyszę o gwałtach i torturach..
I will try.
Cara

Postby Cara » Fri Jan 06, 2017 10:34 am

rd1988 wrote:
perry wrote:Mnie wkurza moda kobiecych postaci na bycie "bi". Co trzecia postać jest lesbą.

Tłumaczę sobie że te nastawione na seks les/bi/cokolwiek, postacie należą do jednego gracza który zabłądził ze showupa

Żeby jeszcze ten gracz grać / odgrywać potrafił. Już nie wnikam sceny ekhem ekhem ale tak poza tym. Płasko, bez gwiazdkowania. Ani polotu, ani pomysłu. Za to z dziwną skłonnością do posiadania kobiecych postaci o chłopięcej czy wręcz dziecięco - dziewczęcej budowie ciała.
Ktoś zdecydowanie z nie mojej części internetów :roll: :evil:

Edit:
I jeszcze jedno: zasadniczo, nim się zacznie ciągnąć watek do seksu, należałoby chyba OOC zapytać współgracza o wiek. Ja wiem, naiwne odrobinę, oczywiście można skłamać w odpowiedzi. No ale.
Jak dla mnie ktoś powinien się nad tym Ktosiem pochylić i mocno się przyjrzeć, bo gra coraz częściej skręca w jakieś przedziwne rejony.
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
notized

Postby notized » Fri Jan 06, 2017 11:27 am

Kocyk wrote:Tych możliwości jest naprawdę wiele, sęk w tym, że cantr to jedno, a ludzie jacy się w niego wkręcają to coś zupełnie innego.. Każdy czegoś tam szuka, a potem kręci się to tak, że ciągle słyszę o gwałtach i torturach..

Właśnie gwałtów i tortur to tak za bardzo nie ma. Prędzej wpadnie się na dennie odgrywany seks, który nie wymaga takiego wysiłku od obu stron.
I'm an agent of Chaos.
Cara

Postby Cara » Fri Jan 06, 2017 11:31 am

notized wrote:
Kocyk wrote:Tych możliwości jest naprawdę wiele, sęk w tym, że cantr to jedno, a ludzie jacy się w niego wkręcają to coś zupełnie innego.. Każdy czegoś tam szuka, a potem kręci się to tak, że ciągle słyszę o gwałtach i torturach..

Właśnie gwałtów i tortur to tak za bardzo nie ma. Prędzej wpadnie się na dennie odgrywany seks, który nie wymaga takiego wysiłku od obu stron.

Od ostatniego lata, z tych, o których ja słyszałam - trzy bądź cztery. Wiele z nich dość mocno, dosadnie opisywana.
Wybaczcie, ale moim zdaniem gra na tym nie zyskuje, a bardzo mocno traci.
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
notized

Postby notized » Fri Jan 06, 2017 12:11 pm

Cara wrote:
notized wrote:

Od ostatniego lata, z tych, o których ja słyszałam - trzy bądź cztery. Wiele z nich dość mocno, dosadnie opisywana.
Wybaczcie, ale moim zdaniem gra na tym nie zyskuje, a bardzo mocno traci.

Słyszałam tylko o jednej takiej sytuacji. I śmiem twierdzić, że gwałty powstają w głównej mierze dla podniety graczy, nie dla fabuły. A to już kiepskie. I odrobinę odrzucające.
I'm an agent of Chaos.
perry

Postby perry » Fri Jan 06, 2017 1:30 pm

Tak jak z odgrywaniem miłości też bywa często.

Gwałty są odrzucające ;)
Kocyk

Postby Kocyk » Fri Jan 06, 2017 4:06 pm

notized wrote:Słyszałam tylko o jednej takiej sytuacji. I śmiem twierdzić, że gwałty powstają w głównej mierze dla podniety graczy, nie dla fabuły. A to już kiepskie. I odrobinę odrzucające.

Przesadzasz, przecież historia kiedy to budzi się taka bardzo niepozorna dziewczynka, rzuca do każdej ruszającej się kobiety w zasięgu wzroku ze swoimi miernymi tekstami, a jeśli coś wyrwie to sobie pogwałci trochę, jest niezwykle ciekawa fabularnie..
I will try.
Celion

Postby Celion » Fri Jan 06, 2017 4:55 pm

Ja to chyba w innego Cantra gram. Nigdy nie natknąłem się na scenę seksu w grze (raz jedna słodkopierdząca dziewuszka proponowała mojej postaci, ale ją spławiłem dosadnie), widziałem tylko jedną ofiarę gwałtu. Wszystko mnie omija całe szczęście :D
mru

Postby mru » Fri Jan 06, 2017 8:18 pm

Padł kiedyś argument, że jak to, pirat/morderca/szeroko rozumiana szumowina, niby taki zły i groźny, a nie zgwałci? I że to się nie zgadza, bo przecież jak robi różne paskudne rzeczy, to czemu akurat nie to. :roll: No niby racja. Ale z drugiej strony - jest tyle, tyyyle rzeczy, które da się odegrać, które pokazują nieprzyjemny charakter, że odwoływanie się do tak prymitywnych działań jest co najmniej niekonieczne.
No i to o czym wspomniała Cara - zgoda. Nawet jeśli obie strony odgrywające się zgodzą, to często wypływa to dalej, zgłaszane straży, ścigane, opisywane gdzieś i to szczegółowo. I to już kontrolować ciężko. Niefajno.

Za to zagadywanie o seksy zdarza się o wiele rzadziej, kiedy postać ma ponad czterdziechę. Widać tylko młode i jędrne są w cenie. Polecam :D
cudne manowce
ATS

Postby ATS » Sat Jan 07, 2017 10:04 am

Jedno słowo: GreenTube.

Tak Cantra po pobieżnym opisie wydarzeń w grze ocenił jeden znajomy. :D
Take your sword and your shield
There’s a battle on the field
You’re a knight and you’re right
So with dragons now you’ll fight!

You’ve got the power
To live another childhood