Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Leming
- areqeq
Też pochwale, a co mi tam... kilka takich, co pewnie nie padły
Gniew - Nie ma nic przeciwko swobodnemu podejściu do własności cudzej, jeśli zabrana została osobie której jest zbędna (jak prawie poetycko opisane
). Wyluzowany ogólnie kurde, spoko facet. Świetny, oryginalny styl ma, mimo, że nieco "golemiasty" jest.
Jaga - 3 moje postacie na różnych kontynentach ją znają, u wszystkich wpisała się w pamięć jako dobry zły charakter. Aktywna kiedy trzeba, chętnie dzieli się opowieściami (czy zawsze?), niezależnie od pogody w futrach. No bo Jaga jest dobra, tylko, że ma temperament, czy jakby to tam nazwać... po prostu ma charakter, wyraźnie sie z tłumu wybija. Do tego uwielbia wyprawiać pogrzeby ("grzebie niewygodne osoby", czy jakoś tak :p), najgorszym, co można jej zrobić, to pochować czyjeś zwłoki
. W wolnych chwilach pomiędzy pogrzebami zajmuje się wodą, sama nie wie dlaczego...
*tu były jeszcze 2 postaci, ale zauważyłem, że to raczej podziękowania za postaci, niż "najciekawiej zagrane" więc kropnołem...*
Gniew - Nie ma nic przeciwko swobodnemu podejściu do własności cudzej, jeśli zabrana została osobie której jest zbędna (jak prawie poetycko opisane

Jaga - 3 moje postacie na różnych kontynentach ją znają, u wszystkich wpisała się w pamięć jako dobry zły charakter. Aktywna kiedy trzeba, chętnie dzieli się opowieściami (czy zawsze?), niezależnie od pogody w futrach. No bo Jaga jest dobra, tylko, że ma temperament, czy jakby to tam nazwać... po prostu ma charakter, wyraźnie sie z tłumu wybija. Do tego uwielbia wyprawiać pogrzeby ("grzebie niewygodne osoby", czy jakoś tak :p), najgorszym, co można jej zrobić, to pochować czyjeś zwłoki

*tu były jeszcze 2 postaci, ale zauważyłem, że to raczej podziękowania za postaci, niż "najciekawiej zagrane" więc kropnołem...*
Your brother's ten times better than you, Jesus loves him more!
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
- Elf
- areqeq
A, prawda, prawda, już widze
nie-mogących-sie-wykrzyżykować nie chce odkopywać, bobym sie rozpisał kto, co gdzie jak i dlaczego i dużo by ich było i odkopałbym stary wątek i dużo bym pisał i bym sie nie wyspał i wogóle i lepiej nie...
nie lubie offtopić, więc coś jeszcze wymyśle w temacie :p
Sangwinus z Klanu Księżyca - mało go widuje, ale jest niezwykły
Widziałem tylko dwa treningi kijami, ale podziwiam, jeśli wszystkie jego ataki tak wyglądają :p

nie-mogących-sie-wykrzyżykować nie chce odkopywać, bobym sie rozpisał kto, co gdzie jak i dlaczego i dużo by ich było i odkopałbym stary wątek i dużo bym pisał i bym sie nie wyspał i wogóle i lepiej nie...
nie lubie offtopić, więc coś jeszcze wymyśle w temacie :p
Sangwinus z Klanu Księżyca - mało go widuje, ale jest niezwykły

Your brother's ten times better than you, Jesus loves him more!
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
- mocny92
- natene
- Sopel_1
- Moth
- Ultim8
o prosze, nawet moja postac sie tu znalazla! xD
A co do moich typow:
Sol - nie moge sie nim nacieszyc jesli tylko nie spi xD xD smieszna postac xD
Ashari i Arletta - "takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego" - tak moge to okreslic ;d cos pieknego xD
Bolder - mlody, ale swoj gosc xD
no i Miho (
) ... malo bezposredniej stycznosci z nią, ale duzo frajdy dalo mi "ogladanie" jej poczynan na drabinie i inne smieszne wypadki ;]
A co do moich typow:
Sol - nie moge sie nim nacieszyc jesli tylko nie spi xD xD smieszna postac xD
Ashari i Arletta - "takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego" - tak moge to okreslic ;d cos pieknego xD
Bolder - mlody, ale swoj gosc xD
no i Miho (

- natene
-
- kamil1313
- Sopel_1
-
- €e$y
Laura_ wrote:alior, krol aldurei.
widzialam go juz jakis czas temu, ale jakos zapomnialam pochwalic
Chciałem niniejszym podziękować za tę nominację. Jest mi niezmiernie miło z dwóch powodów - raz, że to było fajne spotkanie, chociaż pożegnanie było dosyć hmm...

Jednocześnie chciałem sprostować, że Alior w ostatnim czasie poszerzył swoje władztwo o wyspę Oorc i Fic. Zastanawia się nad przyłączeniem do swych włości wysp V, D, E

Pozwolę sobie również pochwalić jedną postać, a właściwie gracza, który ją prowadzi:
Gwiazdka - *za fantastyczne pisanie w gwiazdkach!*
Cantr dwóch prędkości :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)