W grze dopiero trzeci dzien a juz na forum
Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Fiona
- Hal
- Fiona
Hal wrote:Dobrze, ze tu od razu trafilas, dzieki forum sporo Ci sie rozjasni. Warto tez nie zniechecac sie na poczatku poniewaz potem gdy juz sie wejdzie w wir rozgrywki Cantr na pewno wynagrodzi ta wytrwalosc.
To juz wiem na pewno
Zreszta najgorsze juz za mna, wiem juz co mam robic
Chociaz nie rozumiem jeszcze np tego jak mozna zostac np urzednikiem albo sedzia albo czyms takiem? Wytworca lopat to rozumiem, podroznikiem rozumiem, handlarzem rozumiem, ale jak zostac urzednikiem??
Nie zebym chciala... Ale to jakos na zasadzie umowy dziala czy jak?
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Hal
Fiona wrote:Hal wrote:Chociaz nie rozumiem jeszcze np tego jak mozna zostac np urzednikiem albo sedzia albo czyms takiem?
Cantr to symulatror spoleczenstwa, w rozwinietych miastach po pewnym czasie w sposob zupelnie naturalny i nie narzucony z gory spolecznosc zaczyna odczuwac potrzebe powolania jakiegos urzednika by zalatwial za nie sprawy, ktore sa dla nich wazne. To proces zupelnie naturalny.
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
- WojD
- Gnom
- WojD
- Gnom
- Fiona
Hal wrote:Fiona wrote:Chociaz nie rozumiem jeszcze np tego jak mozna zostac np urzednikiem albo sedzia albo czyms takiem?
Cantr to symulatror spoleczenstwa, w rozwinietych miastach po pewnym czasie w sposob zupelnie naturalny i nie narzucony z gory spolecznosc zaczyna odczuwac potrzebe powolania jakiegos urzednika by zalatwial za nie sprawy, ktore sa dla nich wazne. To proces zupelnie naturalny.
No faktycznie, zapomnialam ze to miasta tez tam bywaja
Bo ja to taki wiesniak, w lesie siedze i mysle jak tu mozna zostac urzednikiem skoro wokol tylko drzewa i drzewa i inni zbieracze marchewek
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Fiona
- PRUT
Fiona wrote:Gnom wrote:Marchewki? W lesie???
No dobra, nie marchewek, marchewek w moim lesie faktycznie brak![]()
Marchewki byly takie przyslowiowe bardziej niz rzeczywiste![]()
Stokrotek za to mam duzo
Marchewki stały się legendarnie związane z Cantr. Kiedy narzeczona się mnie pyta czy znów gram, to nie mówi o Cantr, tylko czy znów zbieram marchewki?
smieszne, co? Nikt nie mówi o ryzu, szpinaku, mięsie... tylko o marchewkach
edit: Fiona, a jeszcze niedawno kotek był inny
- Sigvald
Fiona witaj w Cantrowej rodzinie.
Mnie kiedyś żona próbowała dobudzić o 5.20 po zarwanej nocy. Bełkotałem przez sen że wiem gdzie jest drewno... Odtąd wszyscy znajomi pytają : ile drewna nazbierałem
Marchewki stały się legendarnie związane z Cantr. Kiedy narzeczona się mnie pyta czy znów gram, to nie mówi o Cantr, tylko czy znów zbieram marchewki?
Mnie kiedyś żona próbowała dobudzić o 5.20 po zarwanej nocy. Bełkotałem przez sen że wiem gdzie jest drewno... Odtąd wszyscy znajomi pytają : ile drewna nazbierałem
- Hal
- Fiona