Tak samo jest z kruszeniem hematytu. Jak powszechnie wiadomo podrzeba do tego stołu jakiegoś tam ale potrzeba wiec jak zaczynam kruszyc heamtyt i mam juz mlotek to niemusze klikac na ten stol zeby go uzyc tylko on sam automatycznie sie włącza?
Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Azer
Mam pytanie (zresztą jak kazdy w tym topicu:)Nichciało mi się przeglądać całych 128 stron a na 2 pierwszych tego nieznalazem. Odrazu mówię że opcja szukaj mnie nielubi
A więc: Jak to jest z używaniem np. Kombajnu do ryzu. Mam założyć (lub dołączyć) projekt Harvesting Rice a potem kliknąc na znaczek kolo Kombajnu (Use This Object) w Obiektach? Czy najpierw "Wsiąść" do kombajnu a potem zalozyc projekt?
Tak samo jest z kruszeniem hematytu. Jak powszechnie wiadomo podrzeba do tego stołu jakiegoś tam ale potrzeba wiec jak zaczynam kruszyc heamtyt i mam juz mlotek to niemusze klikac na ten stol zeby go uzyc tylko on sam automatycznie sie włącza?
- gawi
tak zeby kruszyc uzywasz stolu do kruszenia a mlot do kruszenia uzywa sie automatycznie jak wszystkie inne narzedzia...
Co do kombajnu to wchodzisz w zakladke obiekty i ustawiasz sobie projekt i automatycznie na niego wsiadasz... a jesli nie to wchodzisz w zakladke projekty i dolanczas do swego zalozonego projektu...
Co do kombajnu to wchodzisz w zakladke obiekty i ustawiasz sobie projekt i automatycznie na niego wsiadasz... a jesli nie to wchodzisz w zakladke projekty i dolanczas do swego zalozonego projektu...
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
- Mattan
- in vitro...
- Mattan
- keisha
Mattan wrote:Purifying saltwater - solar still
Czy tu chodzi o to że statek musi pływać? A co z destylatorami w budynkach?
A może chodzi o to że lokacja musi mieć dostęp o morza?
co ty Mattan tak się uparłeś na te budynki ;-)
Przy solar still jest podane, że można go wybudować tylko na łodziach, o budynkach nie mam mowy. I wydaje mi się, że będzie działał tylko gdy statek będzie płynął.
- w.w.g.d.w
- Cantryjczyk
Mi sie bardzo podobaja profesjonalne tlumaczenia surowcow i procesow zwiazanych z wytwarzeniem nowych alkoholi, w wiki. Mam tylko dwie drobne uwagi. Aby zdecydowac sie albo na sok z jablek i sok z winogron, albo na sok jablkowy i sok winogronowy. Jedno z dwojga, nie mieszane.
Dodatkowo zamiast baryła lepiej dac baryłka albo antałek. Bedzie brzmialo lepiej, a to nie jest duza ciężka maszyneria, daje raptem 300g produktu raz na poł roku lub rok, miesci iecały kilogram połproduktow, bz porównania do beczki jako storage.
Te tlumaczenia z wiki sa tak dobre, ze ktoś z dostępem powinien zrobic takie same, spojne z wiki tłumaczenia na polski w grze.
Dodatkowo zamiast baryła lepiej dac baryłka albo antałek. Bedzie brzmialo lepiej, a to nie jest duza ciężka maszyneria, daje raptem 300g produktu raz na poł roku lub rok, miesci iecały kilogram połproduktow, bz porównania do beczki jako storage.
Te tlumaczenia z wiki sa tak dobre, ze ktoś z dostępem powinien zrobic takie same, spojne z wiki tłumaczenia na polski w grze.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- marshall
- Mattan
- Quijo
- in vitro...
-
Erazm
- Mars