Wikipedia Cantr - kopalnia wiedzy o grze

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Sun Sep 24, 2006 8:23 pm

LOL :D Faktycznie P Wczsniej tylko zauwazylem ze projekt sie przerywa, to pomyslalem ze i do budynkow mozna wejsc :P Ale okazuje sie inaczj ;)
Marcin24

Postby Marcin24 » Sun Sep 24, 2006 9:27 pm

Jeśli jest tak jak mówisz to rzeczywiście bez sensu takie przerywanie projektu!

PS: tak BTW nie do tematu to wie ktoś może gdzie można sciągnac jakieś fajne avatarki (tylko prosze nie google bo ja konkretnie o strony pytam)
Rydygier

Postby Rydygier » Mon Sep 25, 2006 9:09 am

Marcin24 wrote:PS: tak BTW nie do tematu to wie ktoś może gdzie można sciągnac jakieś fajne avatarki (tylko prosze nie google bo ja konkretnie o strony pytam)

Na przykład:

http://www.allavatars.com/avatars/
Mattan

Postby Mattan » Thu Oct 05, 2006 11:05 am

Potrzebuje dla wiki informacji o ilości dziennego zbioru następujących ziół:

* Krwawnik - (yarrow)
* Liście herbaty - (tea leves)
* Mięta - (peppermint)
* Tymianek - (thyme)
* Wierzba biała - (white willow)

Nie musicie mi podawać na forum wystarczy że wpiszecie odpowiednie cyferki w przygotowane artykuły. http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Zio%C5%82a
Mattan

Postby Mattan » Tue Oct 24, 2006 9:29 am

Niestety moja poprzednia prośba nie znalazła odzewu. :?
Ale niezrażony mam prośbę o informacje o kamieniach szlachetnych. Tzn. nie gdzie są :) ale chodzi mi informację o wielkość wydobycia na dobę:
Kamienie szlachetne:
- Rubiny
- Szmaragdy
- Szafiry
- Turkusy

Mam też problem z diamentami na polskim wiki pisalo 10g dziennie a na angielskim jest napisane 15g. Nie mam teraz możliwości sprawdzić jak jest naprawdę, a byc może cos się zmieniło?
Rusalka

Postby Rusalka » Tue Oct 24, 2006 9:47 am

A jaki sens miałoby ukrywanie tego na forum, jak miałbyś to podać w Wiki co? :D Musiałem przegapić twojego poprzedniego posta.

Mam dobry humor więc:

Kamienie szlachetne:

*Rubin (ruby) 20 g/day (digging) With pickaxe you can dig 40 grams per day.
*Szmaragd (emerald) 8 g/day (digging) With pickaxe you can dig 16 grams per day.
*Szafir (sapphire) 11 g/day (mining) With pickaxe you can dig 22 grams per day.
*Turkus (turquoise) 12 g/day (digging) With pickaxe you can dig 24 grams per day.
*Diamenty (diamonds) 15 g/day (digging) With pickaxe you can dig 30 grams per day.

Ziółka:

* Krwawnik (yarrow) 30 g/day (collecting) With pair of scissors you can collect 60 grams per day.
* Liście herbaty (tea leves) 240 g/day (collecting) With knife you can collect 480 grams per day, With bone knife you can collect 360 grams per day.
* Mięta (peppermint) 22 g/day (collecting) With pair of scissors you can collect 44 grams per day.
* Tymianek (thyme) 10 g/day (collecting) With pair of scissors you can collect 20 grams per day.
* Wierzba biała (white willow) 20 g/day (collecting) With pair of scissors you can collect 40 grams per day.

Zioła się psują jak żywność, ale już nie chce mi się sprawdzać w jakim tempie
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Mattan

Postby Mattan » Tue Oct 24, 2006 9:53 am

Rusalka wrote:A jaki sens miałoby ukrywanie tego na forum, jak miałbyś to podać w Wiki co? :D

Pamiętam chyba że ktoś miał z tym problem. :)
Dzięki, dzięki, dzięki.
Obys miał dobry humor każdego dnia aż do do końca twych dni. 8)
A gdy nadejdzie koniec żebyś był ich syty.
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Oct 24, 2006 1:21 pm

W wiki znalazłem dwa wpisy:

Obrobiona skóra (26 bajtów)
Obrobiona skóra krokodyla (26 bajtów)

nie wiem jak to usunąć bo to jest bzdura, nie ma skóry obrobionej tylko wyprawiona.
in vitro...

Postby in vitro... » Sat Nov 04, 2006 8:08 pm

może sie któryś esdragończyk pofatyguje i uzupełni w wiki dzienne zapotrzebowanie na łososie?
cantr się posypał
Mattan

Postby Mattan » Thu Nov 16, 2006 12:40 am

Jestem z lekka zaniepokojony tym co sie dzieje na wiki. Ktoś coś wie?
Sasza

Postby Sasza » Thu Nov 16, 2006 12:55 am

<Cantr> a new wiki user, James, is deleting most of the text on the polish pages and replacing them with the note "Strona w przebudowie" - I don't know polish, but that seems to mean something like "under construction"
<Cantr> would greatly appreciate if someone would write him a message telling him this is bad - say it here and I can send it, or if you're active on the wiki you can do it yourself

CZy dobrze zrozumiałem?!

Przetłumaczcie to dokładnie..
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Nov 16, 2006 1:06 am

<Cantr> a new wiki user, James, is deleting most of the text on the polish pages and replacing them with the note "Strona w przebudowie" - I don't know polish, but that seems to mean something like "under construction"
<Cantr> would greatly appreciate if someone would write him a message telling him this is bad - say it here and I can send it, or if you're active on the wiki you can do it yourself

Nowy użytkownik Wiki, James, usuwa większość tekstu na polskich stronach, wstawiając wpis "strona w przebudowie" - Nie umiem po polsku, ale zdaje się znaczy to coś w stylu "under construction". Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł napisać do niego wiadomość, że to co robi jest złe. Możesz umieścić treść wiadomości tutaj i ja to prześlem lub jak masz konto w Wiki to zrób to samemu.

Właśnie zauważyłem, że coś nie gra. Czyżby jakiś cieć sabotował Wiki???
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Mattan

Postby Mattan » Thu Nov 16, 2006 1:15 am

No wejdź i zobacz w historii on setki artykułów zniszczył. Sho wziął się za odkręcanie.

EDIT:No z tymi setkami to przesadziłem ok. 80 artykułów skasował. Godzinę złośliwiec dłubał. Sho już naprawił. Dzięki Sho.
robin_waw

Postby robin_waw » Thu Nov 16, 2006 10:36 am

Dla tych co mają czas grzebać w wiki, według wiki wszystkie monety robi się ze złota nawet te żelazne. Patrz prasa do monet.
in vitro...

Postby in vitro... » Thu Nov 16, 2006 1:12 pm

no nie, teraz jakwtosięgraje atakują wiki. paranoja.
cantr się posypał

Return to “Ogólne dyskusje”