(wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

gawi

Re: (wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)

Postby gawi » Tue Apr 12, 2011 5:53 pm

ale czemu śmieszy ? jest wiele osób w realu które nie wyglądają przecież na silnych a są silniejsi niejednokrotnie od więszości spotkanych przez siebie ludzi ?może być grubas iw ielki a mieć totalnie zero siły przecież...
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
adzio777

Postby adzio777 » Tue Apr 12, 2011 6:59 pm

Ale drobne kobietki raczej nie przenoszą w realu ciężarów, ani tym bardziej nikt wielkiego grubasa, czy mięśniaka nie przeniesie w pojedynkę na rękach :? Nie trafi nam się filigranowa kobietka, to trudno... tak samo jak nie uda się mięśniak i osiłek
gawi

Postby gawi » Tue Apr 12, 2011 7:21 pm

jak nie zobacz sobie filigranowe kobietki które podnoszą ciężary . Druga sprawa to jest cantr tutaj jeszt wszystko możliwe .. odnosimy się do reala .. ale nie jest powiedziane że mamy całkowicie mu się podporządkować. Co do mięsniaków , osiłków .. możesz mieć nadzwyczaj silnego .. i nie przeniesiesz 10 kilogramów bo nie umie walczyć .. i co ? Dlatego też uważam że może być mała drobna osoba która ma siłe .. siła to nie tylko wielkośc ale też moc mięsni oraz technika ...

Mars

Postby Mars » Tue Apr 12, 2011 8:37 pm

gawi wrote:jak nie zobacz sobie filigranowe kobietki które podnoszą ciężary .

Znalem kiedys dziewczyne, ktora miala moze 164cm wzrostu, chucherko, a miala sily jak drwal :P
adzio777

Postby adzio777 » Tue Apr 12, 2011 10:16 pm

No dobra, cantr to nie realny świat, jest cała mechanika, ale właśnie przed napisaniem widziałem jak taka mała i chuda dziewczynka przeniosła osiłka i było to dla mnie śmieszne.
gawi

Postby gawi » Wed Apr 13, 2011 3:16 am

adzio777 wrote:No dobra, cantr to nie realny świat, jest cała mechanika, ale właśnie przed napisaniem widziałem jak taka mała i chuda dziewczynka przeniosła osiłka i było to dla mnie śmieszne.

Znaczy sie że ten osiłem był cherlakiem . Poprostu . Ktos kto przeciaga 42 kilo nie przeciągnie sam kogos kto przeciaga 40 kilo ...i sama dziewczynka nie dałaby rady chyba ze był zmęczony lub ranny. a Więc czepiasz sie małych chucherek ? to czep się opisu tego Osiłka też... No i w poprzednim poście zreszta co myśle na ten temat i mnie to nie przeszkadza o ile jest odgrywane.

Zamia

Postby Zamia » Mon Oct 24, 2011 10:40 pm

Wysoki, nieco otyły, muskularny mężczyzna o jasnej skórze. Jego długie, ciemno kasztanowe, włosy sięgają mu do połowy pleców. Pomimo, że jest nagi, zdaje się tym w ogóle nie przejmować. Jego ciało jest obrośnięte tu i ówdzie gęstymi, ciemnymi włosami.
"
On ma na sobie:

* bawełniana koszula:
prosta bawełniana koszula z krótkimi rękawami
* konopne spodnie: para wytrzymałych konopnych spodni
* skórzane kozaki: para skórzanych kozaków z wiązadłami ze skóry by móc je zapiąć dobrze wokół kostki. Sięgają one o dłoń nad kostkę i są grubsze przy pięcie dla lepszego podparcia.

Osobliwa to nagość.... :mrgreen:
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Oct 25, 2011 10:42 am

Ktoś tu zapomniał zmienić opisu ;)

Powiedz mu o tym, skoro ci tak zależy :P
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
in vitro...

Postby in vitro... » Fri Mar 23, 2012 10:05 pm

Mezczyzna raczej niski z krotkimi czarnymi wlosami i ciemnymi slepiami. Nie ma zadnej z nog, jego twarz czesto skrzywia grymas bolu.
Faktycznie raczej niski.
cantr się posypał
lacki2000

Postby lacki2000 » Sat Mar 24, 2012 9:01 pm

in vitro... wrote:
Mezczyzna raczej niski z krotkimi czarnymi wlosami i ciemnymi slepiami. Nie ma zadnej z nog, jego twarz czesto skrzywia grymas bolu.
Faktycznie raczej niski.

:D majo niektóre ludziska fantazje... podoba mi się też sformułowanie "Nie ma zadnej z nog". Można by, dla upewnienia oglądającego, rozszerzyć opis w stylu: "Nie ma absolutnie żadnej z nóg, ani jednej, ani lewej ani prawej, zupełny brak obu kończyn"
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Eido

Postby Eido » Sun Mar 25, 2012 5:16 pm

lacki2000 wrote:
in vitro... wrote:
Faktycznie raczej niski.

:D majo niektóre ludziska fantazje... podoba mi się też sformułowanie "Nie ma zadnej z nog". Można by, dla upewnienia oglądającego, rozszerzyć opis w stylu: "Nie ma absolutnie żadnej z nóg, ani jednej, ani lewej ani prawej, zupełny brak obu kończyn"

Ktoś się tym zasugerował :P Opis aktualnie brzmi
On ma ponad dwadzieścia lat.
"Mężczyzna raczej niski z krótkimi czarnymi włosami i ciemnymi ślepiami. Nie ma absolutnie żadnej z nóg, ani jednej, ani lewej ani prawej, zupełny brak obu kończyn, jego twarz wykrzywia często grymas bólu."
:D
Aftereight

Postby Aftereight » Wed May 23, 2012 1:49 pm

"Młodziutka, niewysoka kobieta o zaokrąglonej figurze; długie, złote kosmyki falowanych włosów opadają na ramiona w takt jej kroków, idzie z gracją, kobieco przez co optycznie wysmukla sylwetkę;skórzane prymitywne buty podkreślają zgrabne i długie nogi,kontrastujące z resztą ciała, jakby kradzione;prosta, konopna sukienka uwydatnia jej porcelanową cerę, za to podkreśla intensywnie niebieskie oczy, kryjące w głębokim spojrzeniu jakąś tajemnicę."

Kradzione nogi? :D
in vitro...

Postby in vitro... » Wed May 23, 2012 8:21 pm

rofl, zarąbisty opis
cantr się posypał
Aftereight

Postby Aftereight » Wed May 23, 2012 9:20 pm

Nie wiem jak ciebie, ale mnie cholera bierze, kiedy w tak krótkim tekscie jest tyle błędów, że aż nogi robią się kradzione.
in vitro...

Postby in vitro... » Wed May 23, 2012 11:05 pm

to był sarkazm
cantr się posypał

Return to “Ogólne dyskusje”