Quijo wrote:Gdzie moge znalezc jakies statystyki z najbardziej zaludnionymi miastami, iloscia zgonow Itp. Pamietam, ze kiedys bylo gdzies cos takiego?
Tutaj :http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=7338
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Milo wrote:Tak
sl0wik wrote:Milo wrote:Tak
Na wiki podana jest sila ataku poszczegolnych broni. Zalozmy ze jakas bron ma sile ataku 30 oraz dwie osoby walcza przecietnie, 0 zmeczenia, uszkodzenia ciala i wszystkiego co ma wplyw na walke to czy obrazenia zawsze beda wynosic 30? A gdy jedna osoba bedzie walczyc po mistrzowsku to obrazenia bede wieksze/mniejsze niz 30?
Mojej postaci zabrano o ile dobrze pamiętam takim topore, 56% albo 59%, a ogólnie ataki za ponad 50% nie są niczym nadzwyczajnym.z tym wiki to dziwna sprawa bo z moch obserwacji wynika ze te liczby sa troche zawyzone, wiec uzywaj tego raczej do okreslenia ktora bron lepsza jest, bo np. ja postacia bardzo silna i mistrzem walki stalowym toporem odbieram, jakies 40-43% a wedlug wiki przecietna postacia powinienem z 42% odebrac... to zalerzy od wielu czynnikow...
marol wrote:Mojej postaci zabrano o ile dobrze pamiętam takim topore, 56% albo 59%, a ogólnie ataki za ponad 50% nie są niczym nadzwyczajnym.z tym wiki to dziwna sprawa bo z moch obserwacji wynika ze te liczby sa troche zawyzone, wiec uzywaj tego raczej do okreslenia ktora bron lepsza jest, bo np. ja postacia bardzo silna i mistrzem walki stalowym toporem odbieram, jakies 40-43% a wedlug wiki przecietna postacia powinienem z 42% odebrac... to zalerzy od wielu czynnikow...
to są drewutnieMattan wrote:Co to jest. Magazyny dla kontenerów czy dźwigi? No chyba nie chaty z belek?
medium log cabin
Build requirements : objects:medium log>25;raws:stone>1000;days:1;tools:sledgehammer,axe,adze
Special rules : maxpeople:10;maxweight:1100000
Visible : yes
Decay rate per turn : 0
Decay rate usage : 0
Repair rate per day : 0
Weight : 7250g
large log cabin
Build requirements : objects:large log>25;raws:stone>4000;days:4;tools:sledgehammer,axe,adze
Special rules : maxpeople:40;maxweight:4400000
Visible : yes
Decay rate per turn : 0
Decay rate usage : 0
Repair rate per day : 0
Weight : 16500g
EDIT: Może od razu propozycje polskich nazw.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest