cald dashew wrote:B.M.T. wrote:Pozwoliłem mu się zagłodzić.
Tylko dlatego, że nie był nikim ważnym? Okrutne.
Dobrze się stało, teraz mam inna postac, tamta nie miala wiekszych szans na dobre odgrywanie.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
cald dashew wrote:B.M.T. wrote:Pozwoliłem mu się zagłodzić.
Tylko dlatego, że nie był nikim ważnym? Okrutne.
Yogi wrote:Diana - większość życia spędziła w Białym Sadzie, podróżowała z Sazupem i wkrótce potem została jego żoną. Chciałabym dowiedzieć się czemu gracz/ graczka pozwoliła umrzeć jej z głodu![]()
Dołączam się do pytania
Ola wrote:LILI- urodziła się w Jutrzni. Chwilę po tym, wyruszyła z Ronem w świat. Była szalenie nieśmiała i bojaźliwa w kontaktach z ludźmi, ale otwarta na przygodę i nowe okoliczności. Była za słaba i nieobyta w świecie by przetrwać. We dwoje przeszli góry. Później zatrzymali się na dłużej, bodajże, w Malinowym Lesie. Lili, zbyt delikatna, by przeżyć atak dzikich zwierząt, umarła od odniesionych ran. Nigdy nie żałowała, że wyruszyła po lepsze życie... Nie dożyła chyba nawet swoich 22. urodzin. :p
Ola wrote:I do dziś nie wiem gdzie jest Jutrznia :p
gunnar3 wrote:Ola wrote:LILI- urodziła się w Jutrzni. Chwilę po tym, wyruszyła z Ronem w świat. Była szalenie nieśmiała i bojaźliwa w kontaktach z ludźmi, ale otwarta na przygodę i nowe okoliczności. Była za słaba i nieobyta w świecie by przetrwać. We dwoje przeszli góry. Później zatrzymali się na dłużej, bodajże, w Malinowym Lesie. Lili, zbyt delikatna, by przeżyć atak dzikich zwierząt, umarła od odniesionych ran. Nigdy nie żałowała, że wyruszyła po lepsze życie... Nie dożyła chyba nawet swoich 22. urodzin. :p
Ale łzawe.. A mi się wydawało, że wspominamy postacie, które były tego warte.. A nie jawne samobójstwo. W chwilę po przebudzeniu goła postać idzie sobie na poniewierkę bez tarczy w dzikie kraje. Jedynym wytłumaczeniem jet to, że lękliwa. Ale... Wydaje mi się, że postać należy odgrywać w stosunku do innych. A nie oświadczyć: "Jestem lękliwa" i w nogi...Ola wrote:I do dziś nie wiem gdzie jest Jutrznia :p
A wystarczyłoby obejrzeć mapy, porozmawiać z mieszkańcami...
gunnar3 wrote:Ola wrote:LILI- urodziła się w Jutrzni. Chwilę po tym, wyruszyła z Ronem w świat. Była szalenie nieśmiała i bojaźliwa w kontaktach z ludźmi, ale otwarta na przygodę i nowe okoliczności. Była za słaba i nieobyta w świecie by przetrwać. We dwoje przeszli góry. Później zatrzymali się na dłużej, bodajże, w Malinowym Lesie. Lili, zbyt delikatna, by przeżyć atak dzikich zwierząt, umarła od odniesionych ran. Nigdy nie żałowała, że wyruszyła po lepsze życie... Nie dożyła chyba nawet swoich 22. urodzin. :p
Ale łzawe.. A mi się wydawało, że wspominamy postacie, które były tego warte.. A nie jawne samobójstwo. W chwilę po przebudzeniu goła postać idzie sobie na poniewierkę bez tarczy w dzikie kraje. Jedynym wytłumaczeniem jet to, że lękliwa. Ale... Wydaje mi się, że postać należy odgrywać w stosunku do innych. A nie oświadczyć: "Jestem lękliwa" i w nogi...Ola wrote:I do dziś nie wiem gdzie jest Jutrznia :p
A wystarczyłoby obejrzeć mapy, porozmawiać z mieszkańcami...
Ale łzawe.. A mi się wydawało, że wspominamy postacie, które były tego warte.. A nie jawne samobójstwo. W chwilę po przebudzeniu goła postać idzie sobie na poniewierkę bez tarczy w dzikie kraje. Jedynym wytłumaczeniem jet to, że lękliwa. Ale... Wydaje mi się, że postać należy odgrywać w stosunku do innych. A nie oświadczyć: "Jestem lękliwa" i w nogi...
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
Wracając pozwolił jednej osobie na statku się zagłodzić
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest