Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Mariposa

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby Mariposa » Sat May 16, 2015 4:06 pm

Shanti i Karma. Gdy jedna śpi to tą drugą jeszcze jakoś znoszę, ale jak nie śpią obie to jak dla mnie masakra. Bezsensowny spam, krzyk, płacze bez powodu. Czasami mam ochotę uciec, ale z drugiej strony są w tym miejscu postacie, z którymi można pograć jakoś fajnie, tyle, że są przytłoczone przez te dwie i albo siedzą cicho, albo przystosowują się do nich. Jak w godzinach szczytu wejdę na pięć minut na inną postać, to po powrocie na tamtą ciężko jest ogarnąć co się w ogóle działo.

Prawda. Osobno zachowują się w porządku, razem się nakręcają. Trudne do zniesienia, ciężkie do ogarnięcia i strasznie zniechęcające do gry. Wytrzymałam tam kilka dni :P Ale będzie trzeba.
Rafal3920

Postby Rafal3920 » Sat May 16, 2015 4:44 pm

No ludzie! Śpi: źle, szepta: źle, gada: też źle! Jak wam tu dogodzić!? Karmę i Shanti lubię, choć faktycznie gdy są obie na raz to bywa za czytać nie nadążam
Frankoniusz

Postby Frankoniusz » Sat May 16, 2015 6:16 pm

Umiar Rafal3920, umiar. Po prostu. Dobrze jest jak się nie przegina w żadną stronę. A jak ma gadać tylko głupoty, żeby tylko się świeciła strona na biało to ja dziękuję, wolę na ten czas uśpić postać. I tak właśnie zwykle robiłem jak trafiałem w tamte rejony.
Rafal3920

Postby Rafal3920 » Sat May 16, 2015 6:24 pm

A jak postać jest zrobiona z umiarem to jest "zbyt normalna", albo coś podobnego. W tym temacie już narzekali chyba na każdą postać w całej grze, jeżeli brać ogólnikowo posty.
Celion

Postby Celion » Sat May 16, 2015 9:40 pm

anomalia wrote:Shanti i Karma. Gdy jedna śpi to tą drugą jeszcze jakoś znoszę, ale jak nie śpią obie to jak dla mnie masakra. Bezsensowny spam, krzyk, płacze bez powodu. Czasami mam ochotę uciec, ale z drugiej strony są w tym miejscu postacie, z którymi można pograć jakoś fajnie, tyle, że są przytłoczone przez te dwie i albo siedzą cicho, albo przystosowują się do nich. Jak w godzinach szczytu wejdę na pięć minut na inną postać, to po powrocie na tamtą ciężko jest ogarnąć co się w ogóle działo.

Przekonałem się, że nie są jednak razem takie złe, kiedy jedna z nich wyjechała pojazdem bez radia. Druga wpadła w histerię i było jeszcze więcej spamu niż zwykle robiły obie. Mam koszmary do dziś :(
psychowico

Postby psychowico » Sat May 16, 2015 9:57 pm

Rafal3920 wrote:A jak postać jest zrobiona z umiarem to jest "zbyt normalna", albo coś podobnego. W tym temacie już narzekali chyba na każdą postać w całej grze, jeżeli brać ogólnikowo posty.

Podobne mam wrażenie. Ale od tego jest ten temat.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
dekalina

Postby dekalina » Sat May 16, 2015 9:58 pm

anomalia wrote:Shanti i Karma. Gdy jedna śpi to tą drugą jeszcze jakoś znoszę, ale jak nie śpią obie to jak dla mnie masakra. Bezsensowny spam, krzyk, płacze bez powodu.

Osobno też są co najwyżej znośne. Zero jakiegokolwiek charakteru. Samo podbijanie własnych żartów.
Karolka

Postby Karolka » Sun May 17, 2015 3:59 pm

anomalia wrote:Shanti i Karma. Gdy jedna śpi to tą drugą jeszcze jakoś znoszę, ale jak nie śpią obie to jak dla mnie masakra. Bezsensowny spam, krzyk, płacze bez powodu. Czasami mam ochotę uciec, ale z drugiej strony są w tym miejscu postacie, z którymi można pograć jakoś fajnie, tyle, że są przytłoczone przez te dwie i albo siedzą cicho, albo przystosowują się do nich. Jak w godzinach szczytu wejdę na pięć minut na inną postać, to po powrocie na tamtą ciężko jest ogarnąć co się w ogóle działo.

Dlatego też mimo całej swej sympatii do dziewczyn i do całej Łąki staram się nigdy nie zostawać tam na długo, gdyż może to skutkować nadmierną śpiączką mojej postaci. Czy tak trudno jest napisać coś w jednej wypowiedzi zamiast w pięciu i uszanować to ze inni nie mają czasu siedzieć ciągle na jednej postaci?
andrzejek

Postby andrzejek » Thu May 21, 2015 7:10 pm

Nigdy nie widziałem, żeby postać miała wszy...
psychowico

Postby psychowico » Fri May 22, 2015 5:14 am

Bo nie łatwo je zobaczyć?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Shasorii

Postby Shasorii » Fri May 22, 2015 4:36 pm

Sporo osób drapie się po głowie, kto wie co tam siedzi :D
kalinka

Postby kalinka » Mon May 25, 2015 7:09 pm

Merry z Rubinkowa. Drażni bardzo mocno.
Raynus

Postby Raynus » Mon May 25, 2015 7:26 pm

Mnie też. Diabelsko.
notized

Postby notized » Mon May 25, 2015 9:03 pm

Grr.
I'm an agent of Chaos.
Berya

Postby Berya » Wed May 27, 2015 12:38 pm

Zabijemy dzisiaj Riven?
No chodź zrobimy to.
Tak dawno nie zabiłam nic.
Nie chowaj się, łap topór, za mną chodź.
Mordowałyśmy razem, a teraz nie, dlaczego tak jest, czy wiesz?
Zabijemy dzisiaj Riven?
Albo zrobimy coś gorszego...
(-X! idź sobie!)
Przecież chcesz.

Zabijemy dzisiaj Riven?
Tortury może wolisz jej?
Czy długo jeszcze tutaj czekać mam?
Bo do gołębi zacznę strzelać tu jak nic!
I tak mi jakoś ciężko co dnia wciąż jej głos
I gębę parszywą znieść

Wiem, że trafimy do pierdla
Ludzie pomyślą, że to źle
Odwagi, głupia! I choć ciężko mi
Wyniosłam ci
topór też.
Nie zniosę tego dłużej
Ja wiem i ty wiesz
Jak mamy dalej żyć?
Zabijemy dzisiaj Riven?
Przecież chcesz.
Last edited by Berya on Wed May 27, 2015 1:05 pm, edited 2 times in total.

Return to “Ogólne dyskusje”