Sasza wrote:B.M.T. wrote:Ja coś starego powrzucam:
Bolko, Semir i Patty z Jeziolasu
Zapełniłeś osadę własnymi postaciami?
Teraz jest tylko moja... W zasadzie miło by było gdyby gracze których były e postacie odezwali się...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Sasza wrote:B.M.T. wrote:Ja coś starego powrzucam:
Bolko, Semir i Patty z Jeziolasu
Zapełniłeś osadę własnymi postaciami?
lacki2000 wrote:Caris - czerwonoleska krawcowa. Po śmierci Zbena sprawnie organizowała życie w CzL, aż pewnego dnia zdenerwował ją lekkoduch Trak i postanowiła pójść sobie na urlop gdzieś nad morze. Wróciło już tylko jej zagłodzone ciało... Co się teraz dzieje w CzL to nie powiem. Oj ty niedobra Caris ty! I ty Traku okropny ty!
AUTO wrote:Wodż - dobry żeglarz i przyjaciel. Cała rodzina za nim tęskni
Pewnie trafił do osady gdzie liczy się ilość nie jakość (choć może jakieś specyficzne prawa tam panowały, to mogłoby być ciekawe...). Takich niestety jest sporo. Mój ostatni eksperyment też to potwierdza - ponieważ jeszcze trwa to nic więcej nie dodam *zszywa usta sznurem od żelazka, wkłada głowę do wanny i zalewa betonem*.Sasza wrote:Uviz - żył krótko, bo zapomniałem go dokarmić, ale co ciekawego chciałem napisać: po przebudzeniu zaatakował dwóch, bo mu się nawinęli - a osada dała mu jeszcze nóż i żelazną tarczę! No i ćwiczył dalej tę niezręczną walkę, raniąc wszystkich, dopóki nie umarł z głodu.
Diana - większość życia spędziła w Białym Sadzie, podróżowała z Sazupem i wkrótce potem została jego żoną. Chciałabym dowiedzieć się czemu gracz/ graczka pozwoliła umrzeć jej z głodu![]()
B.M.T. wrote:Pozwoliłem mu się zagłodzić.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest