Odeszli... [*]
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- rem
Re: Odeszli... [*]
Remus Brick 1729 - 3060
z powodu swojej wady wymowy znany przez niektórych jako Lemus, przebudził się na końcu świata, w Czerwonym Lesie, po paru latach skierowany do pomocy budowy portu CL na Tęczowym Wybrzeżu, po ukończeniu budowy portu pozostał tam opiekując się nim i czasem wybywając na dłuższe wyprawy handlowe. Tu poznał Lily, która opiekowała się nim gdy zaczął przysypiać (za co gorąco dziękuję jej właścicielowi/właścicielce). niestety już jakiś czas temu straciłem do tej postaci serce.. zmarł z głodu..
z powodu swojej wady wymowy znany przez niektórych jako Lemus, przebudził się na końcu świata, w Czerwonym Lesie, po paru latach skierowany do pomocy budowy portu CL na Tęczowym Wybrzeżu, po ukończeniu budowy portu pozostał tam opiekując się nim i czasem wybywając na dłuższe wyprawy handlowe. Tu poznał Lily, która opiekowała się nim gdy zaczął przysypiać (za co gorąco dziękuję jej właścicielowi/właścicielce). niestety już jakiś czas temu straciłem do tej postaci serce.. zmarł z głodu..
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
- lacki2000
W imieniu jednej z moich postaci zamieszkujących w CL stanowczo wypraszam sobie używanie tego określenia do miejsca będącego cywilizacyjnym centrum wszechświata! ;Prem wrote:Remus Brick 1729 - 3060
... przebudził się na końcu świata, w Czerwonym Lesie,...
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- koliberek
Zwłaszcza, że to tam będzie pierwsza autostrada międzygalaktyczna
Zdecydowanie popieram protest!
Z nieutulonym żalem żegnam zmarłych Obywateli Czerwonego Lasu... na wszelki wypadek nie wymieniam imion, bo nie wiem ile minęło dni.

Zdecydowanie popieram protest!
Z nieutulonym żalem żegnam zmarłych Obywateli Czerwonego Lasu... na wszelki wypadek nie wymieniam imion, bo nie wiem ile minęło dni.
-
Kambarek
Mron
Graczy prosiłabym o pm
Mron
Graczy prosiłabym o pm
- witia1
Dziękuję za Scarlet. Trudno mi jakoś podsumować bo było i śmiesznie i miło i czasem istne szaleństwo, więc po prostu "dziękuję".
Rest In Pieces.
-
- Maxthon
Tomasz Helk - podróżnik i śpioch przy okazji. "Zupełnie przypadkiem" stał się posiadaczem szabrownika i dużego majątku. Nie bardzo miał cel w życiu, więc pływał sobie to tu to tam... Ostatnio przysnął na kilka dni w jednym porcie, już się nie obudził. Dzięki kochanej cantryjskiej mechanice został zabity przez kilka osób w parę chwil.... szkoda.
- tehanu
['] dla Kambareka z Vlotryan
['] dla Eryka z Huty Vlotryan
['] dla Sary z Huty Vlotryan
['] dla Kokora z Huty Vlotryan
['] dla Scarlet - było czasem istne szaleństwo, oj było
['] dla Sienny
['] dla Lotty z Arschburga
['] dla Vittorii Vecta
['] dla Ragdima z Midgaru
Dziękuję.
['] dla Eryka z Huty Vlotryan
['] dla Sary z Huty Vlotryan
['] dla Kokora z Huty Vlotryan
['] dla Scarlet - było czasem istne szaleństwo, oj było

['] dla Sienny
['] dla Lotty z Arschburga
['] dla Vittorii Vecta
['] dla Ragdima z Midgaru
Dziękuję.
-
No cóż. Ja podziękuję za Beliusa z Oorc... Trochę późno, ale lepiej niż wcale.
Trochę szkoda, jedna z żywszych postaci w tej okolicy.
Trochę szkoda, jedna z żywszych postaci w tej okolicy.
- Koralat
Chciałam podziękować za Baltazara z Chromowej Doliny, dzięki tej postaci gra miała tam jakikolwiek sens dla mnie. Niemiła niespodzianka po powrocie do gry 

There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
- kaloryfer
Ryszarda - obudziła się, ukradła coś, wylądowała w kiciu, doznała objawienia, że zgrzeszyła, wyszła z kicia, pracowała
Szkoda, że w mieście, w którym jest około 10 aktywnych mieszkańców, mimo tego, że odzywała się codziennie, nie otrzymała jedzenia. Ech...
Szkoda, że w mieście, w którym jest około 10 aktywnych mieszkańców, mimo tego, że odzywała się codziennie, nie otrzymała jedzenia. Ech...
- koliberek
Zben... będzie cię brakowało. Czerwony Las bez ciebie to już nie to samo. Dziękuję za opiekę, za wiele cudownych lat i zaufanie...
- Quijo
Zbena pamiętam jeszcze ze swojego starego konta. Teraz pewnie coś kolo Osiemdziesiątki miał, albo i więcej co?
http://www.gks-murcki.com
- in vitro...
- Quijo