Smieszne teksty/nazwy/etc.

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Fiona

Postby Fiona » Fri Aug 25, 2006 10:27 am

Od gory 8)
Na zolto, bo to cokolwiek nieprzyzwoite ;)

Maaa mówi: "Wiesz co? I tak musimy tu jeszcze posiedziec, bo reperujemy mlotek. To poczekajmy do jutra i sprobujmy jeszcze jednego [konia] walnac. Bo cos mi sie zdaje, ze i on jest ranny."

Maaa mówi: "To calkiem niezle. Sprobojmy moze jutro tego, co zostal uderzyc, zobaczymy jak nam pojdzie. Te sciegna mnie martwia, mialam nadzieje, ze uda nam sie luk zrobic. W Uroczysku jest odpowiedni sprzet."

Maaa mówi: "To co, probujemy, czy wolisz wracac?"

Laaa mówi: "Chyba wole walic jeszcze tego konia..."

//Raist - nie naduzywaj kolorow.

//Fiona - opanujze sie.
Last edited by Fiona on Fri Sep 01, 2006 6:03 pm, edited 2 times in total.
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
Rusalka

Postby Rusalka » Fri Aug 25, 2006 10:30 am

A to już nie pierwszy raz widzę motyw z koniem :D

A czemu to jest paskudną żółtą czcionką???
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Fiona

Postby Fiona » Fri Aug 25, 2006 10:31 am

edit dodany z wyjasnieniem :D
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.

O. Tadeusz Rydzyk.
Matix

Postby Matix » Mon Aug 28, 2006 10:30 am

Ostatnio trafiłem swoją polską postacią na angielskie wyspy...

Kilka razy moja postac przedstawiała się zaczynając od Jestem ktośtam... no... ostatnio doświadczyłem lekkiego zaskoczenia:

Czytać jak zawsze od dołu...

XXXX-2.24: Angol 2 mówi: "No problem Angol 1, glad I could help. *smiles*"

XXXX-2.24: Angol 1 mówi: "Thank you so much Angol 2."

XXXX-2.23: Angol 2 mówi: "This lady is Jestem, the one who speaks in a different tounge then we do. The others I don't know by name."

XXXX-2.23: Widzisz jak Angol 2 wskazuje na Ciebie.

XXXX-2.23: Angol 1 mówi: "*looks around apologetically* Sorry for all the noise everyone, but I would like to know who I live around."
http://www.matix.salon24.pl
Tomb

Postby Tomb » Tue Aug 29, 2006 12:02 am

[...]wiec jak tylko sie przebudzilem zabralem sie do roboty. Pomyslalem sobie: ‘przyda sie igla skoro mam szyc. Trzeba jakas zorganizowac.’ Jak pomyslalem, tak zrobilem. Najpierw zlokalizowalem sterte malych kosci. To bylo latwe, ale sluchajcie dalej. Teraz dopiero sie zaczyna. *mowi podekscytowany* Zaczalem przebierac w tych kosciach, poki nie znalazlem odpowiedniej na igle. Jeszcze ja tylko lekko ukruszylem, by byla wystarczajaco ostra i prosze bardzo – jest igla. Zostawilem ja na dole. Ekscytujace prawda? Potem byl noz, ale to juz zupelnie inna historia...
Loc

Postby Loc » Tue Aug 29, 2006 7:48 am

// Offtopic
// marol
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Rydygier

Postby Rydygier » Tue Aug 29, 2006 9:09 pm

XXXX-1.30: Osoba 2 mówi: "Witaj Osobo 1, jestesmy Wszyscy"

XXXX-1.29: Osoba 1 mówi: "Witam wszystkich, jestem Osoba 1 *uśmiecha się*"

:)
Aravat

Postby Aravat » Tue Aug 29, 2006 10:38 pm

Rydygier wrote:XXXX-1.30: Osoba 2 mówi: "Witaj Osobo 1, jestesmy Wszyscy"

XXXX-1.29: Osoba 1 mówi: "Witam wszystkich, jestem Osoba 1 *uśmiecha się*"

:)

Ta rozmowa miala miejsce hmm..dzisiaj? Zasada 4 dni sie klania :P

pzdr
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
Rydygier

Postby Rydygier » Wed Aug 30, 2006 7:31 am

Taaa... Ale myślę sobie, że ten akurat dialog szkód żadnych nie spowoduje, bo niczego nie ujawnia, tylko to, że dwóch rozmawiało wczoraj ze sobą.

Oczywiście nie pogniewam się, jeśli moderator uzna, że należy post usunąć, lecz mam to za niecelowe.
Sasza

Postby Sasza » Wed Aug 30, 2006 12:22 pm

To było niejaki czas temu, lecz przeglądałem logi, i to zauważyłem :D
Chodziło o to, że moja postać przyszła do pewnej osady i nic niemówiąc zaczeła zakładać zamek w budynku, w którym też znajdował się magazyn... :D
...
1XXX-0.17: Julia mówi do Ciebie: "A jak moge nazwac zakladaniem zamka w mojej pracowni? Zwlaszcza, ze nasze prawo mowi dokladnie, ze kazdy tu moze pracowac i cieszyc sie wolnoscia wydobycia oby zachowywal sie kulturalnie. Jak wiec mam Cie nazywac? Dobroczynca? *smieje sie gorzko*"
....
1XXX-0.19: Julia mówi do Ciebie: "To jak mam Ciebie nazywac? Wszedzie gdzie przyjdziesz wstawiasz zamki? Moglabym moze miec jakies zamowienie *smieje sie weselej*"
....
Ale najlepsze to było to: :D :D :D :D :twisted:
1XXX-0.20: Mówisz: "Będziesz miała klucz, a to powinno wystarczyć. Pewna grupa ludzi zarządziła o tych zamkach. Hmm. Niewiem czy jestem upoważniony, by o tym mówić. Jak się zjawią to napewno wszystko wyjaśnią. Ja jestem też tutaj na czyjeś polecenie. Przepraszam, ale Julio nic niemożesz na to poradzić teraz"

... Kto, by uwierzył, że jakieś miasto chce wszystkim wmontować zamki i mieć kopie kluczy?
:D :D :D
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Raist

Postby Raist » Wed Aug 30, 2006 4:15 pm

Rydygier wrote:Taaa... Ale myślę sobie, że ten akurat dialog szkód żadnych nie spowoduje, bo niczego nie ujawnia, tylko to, że dwóch rozmawiało wczoraj ze sobą.

Oczywiście nie pogniewam się, jeśli moderator uzna, że należy post usunąć, lecz mam to za niecelowe.

Bez wzgledu na okolicznosci zasada 4 dni obowiazuje wszystko co dzieje sie w grze.
Wariat...
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Wed Aug 30, 2006 5:35 pm

Raist, nie przesadzasz czasem? Czy ten dialog zdradza cokolwiek? Czy on cokolwiek wyjasnia?

Edit: Zgadzam sie z Wasza argumentacja.
Last edited by Agent 0007 on Wed Aug 30, 2006 6:58 pm, edited 1 time in total.
Raist

Postby Raist » Wed Aug 30, 2006 6:50 pm

Agent 0007 wrote:Raist, nie przesadzasz czasem? Czy ten dialog zdradza cokolwiek? Czy on cokolwiek wyjasnia?

Rusalka wrote:Nie uważam, aby można było naginać zasadę 4 dni, opierając się na tym, że dana informacja "i tak nic nie zdradza", ponieważ taki argument ma dużą strefę tolerancji. Ludzie świadomi, że 'można pisać jak się nic nie zdradza' będą naginać zasady, a to jedynie prowadzi do niepotrzebnych dyskusji. Dlatego nie można dopuszczać wyjątków.
Wariat...
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Aug 30, 2006 9:40 pm

nie wierzę, pogodzili się. brawa się należą.
cantr się posypał
Fiona

Postby Fiona » Fri Sep 01, 2006 5:57 pm

//Raist
//PM do mnie tutaj:

Image

O. Tadeusz Rydzyk.

Return to “Ogólne dyskusje”