Akcje reklamowe Cantr II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Mattan
- Animated
ekhem, tak sobie wczoraj zawedrowalem do Empiku, a ze mialem nieco czasu, to zaczalem przegladac rozne gazety (lub czasopisma). wzialem tez do reki Komputer Swiat i co... na 20 stronie, przy omawianiu przewidywan redakcji, co tez bedzie popularne w 2007 roku, zauwazylem pole "gry online i drugie zycie w internecie", gdzie nazwa Cantr II zostala umieszczona obok Second Life'a...
co to oznacza...?
no, mniej wiecej to, ze ludzie z KS wiedza o Cantrze, ale mysle, ze departament marketingu moglby poszerzyc ich wiedze i naklonic do napisania o grze na lamach gazety(lub czasopisma).
co to oznacza...?
no, mniej wiecej to, ze ludzie z KS wiedza o Cantrze, ale mysle, ze departament marketingu moglby poszerzyc ich wiedze i naklonic do napisania o grze na lamach gazety(lub czasopisma).
- Kalsiver
-
- domeq
Avx wrote:Prowadzi ktoś jeszcze jakąś akcję reklamową ?Przydałaby się bardzo.
Od dlugiego juz czasu mysle o skserowaniu 100-200 ulotek, i rozrzuceniu ich na terenie Stalowej Woli... glownie kafejki internetowe, kluby mlodziezowe, i okolice szkol srednich. Niestety, ciagle brakuje mi funduszy (czytaj: za skapy jestem)

- in vitro...
i skąd weźmiesz bombowiec?domeq wrote:Avx wrote:Prowadzi ktoś jeszcze jakąś akcję reklamową ?Przydałaby się bardzo.
Od dlugiego juz czasu mysle o skserowaniu 100-200 ulotek, i rozrzuceniu ich na terenie Stalowej Woli... glownie kafejki internetowe, kluby mlodziezowe, i okolice szkol srednich. Niestety, ciagle brakuje mi funduszy (czytaj: za skapy jestem)
cantr się posypał
- domeq
- Raist
- KVZ
- Players Dept. Member
Raist wrote:Z akcji reklamowych nie wynikło jeszcze nic dobrego.
Gdyby nie akcje reklamowe, to nie było by również Ciebie w Cantr jak i wielu innych dobrych graczy i członków załogi, więc się zastanów...
Last edited by KVZ on Tue Jan 01, 2008 10:03 am, edited 3 times in total.
- Raist
KeVes wrote:Raist wrote:Avx wrote:Prowadzi ktoś jeszcze jakąś akcję reklamową ?Przydałaby się bardzo.
Z akcji reklamowych nie wynikło jeszcze nic dobrego.
Gdyby nie akcje reklamowe, to nie było by również Ciebie w Cantr jak i wielu innych dobrych graczy i członków załogi, więc się zastanów...
Cantra wygooglowalem, a na tych dzikich akcjach gra tylko stracila.
Wariat...
- domeq
-
-
-
a ja od kolegi, który to kolega od kolegi się dowiedział, tamten od kolegi, który powiedział mu i kilkoma innym kolegom..
koniec końców pierwsza osoba się dowiedziała podobno ze strony "Top Rpg" czy coś takiego..
werbuje sporo osób do Cantra. przynajmniej próbuje, bo większość odrzucił Cantr. No i z tymi kredytkami za nowych graczy którzy wpisują twoje Id, to lipa. Nic takiego nie dostałem
koniec końców pierwsza osoba się dowiedziała podobno ze strony "Top Rpg" czy coś takiego..
werbuje sporo osób do Cantra. przynajmniej próbuje, bo większość odrzucił Cantr. No i z tymi kredytkami za nowych graczy którzy wpisują twoje Id, to lipa. Nic takiego nie dostałem

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Artur