Wybaczcie chyba niedługo mi minie ??
Ale tak naprawdę mam nadzieję że nie ...

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Matix wrote:Antheawrote:A jak postac sie zakocha z wzajemnością
??
Wspaniała euforia !!! Od paru dni nie mogę dojść do siebie.... Co chwilę sprawdzam czy ukochany sie nie odezwał czasem ....
Wszyscy zginiemy.........
Antheawrote:Zobaczcie w ilu osadach pełno jest *roboli* którzy tylko pracują coś wydobywają i nawet nie chce się im rozmawiać, utrzymywać kontaktów towarzyskich....
Większość osób jest skupiona na pracy i nic więcej ich nie obchodzi. W mieście czterdziestu osobowym dialogi prowadzą średnio 4 osoby !! Reszta tylko kończy jeden projekt i bez słowa zabiera się za następny a odezwie się jak czegoś mu potrzeba ....
Sorki za krytykę ale czasami to wygląda jak obozy pracy![]()
Antheawrote:A trochę uczucia nikomu nie zaszkodzi chyba
Antheawrote:Zobaczcie w ilu osadach pełno jest *roboli* którzy tylko pracują coś wydobywają i nawet nie chce się im rozmawiać, utrzymywać kontaktów towarzyskich....
Większość osób jest skupiona na pracy i nic więcej ich nie obchodzi. W mieście czterdziestu osobowym dialogi prowadzą średnio 4 osoby !! Reszta tylko kończy jeden projekt i bez słowa zabiera się za następny a odezwie się jak czegoś mu potrzeba ....
Sorki za krytykę ale czasami to wygląda jak obozy pracy![]()
A trochę uczucia nikomu nie zaszkodzi chyba
Antheawrote:Zobaczcie w ilu osadach pełno jest *roboli* którzy tylko pracują coś wydobywają i nawet nie chce się im rozmawiać, utrzymywać kontaktów towarzyskich...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest