gracze, których brak
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Khe
- Izabela
Dziekuje, Echo, ze zaliczylas mnie do tych graczy, ktorych brak... Milo mi sie zrobilo, choc uwazam, ze nie zasluguje na to chyba. Moje postaci zawsze obsadzone byly raczej w rolach drugoplanowych.
A teraz wyjasniam: gram ciagle, ale... zenujaco byle jak, bo tyle mi sie dzieje w realu, ze zapominam o zielonym swiecie. Moze za miesiac, gdy real sie unormuje... Moze.
Przy okazji to w tym miejscu przepraszam wszystkich, ktorzy teraz z moimi dziewczynami wytrzymuja jakos, a nie jest latwo, wiem o tym. Zaczekajcie, wytrzymajcie, prosze - jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie
Wojd tez gra, nie zaglada na forum, dlatego pozwalam sobie na wypowiedzenie sie w Jego imieniu, jesli go dorwe na jakims komunikatorze, to moze uda mi sie go namowic, aby zajrzal i potwierdzil to osobiscie.
A teraz wyjasniam: gram ciagle, ale... zenujaco byle jak, bo tyle mi sie dzieje w realu, ze zapominam o zielonym swiecie. Moze za miesiac, gdy real sie unormuje... Moze.
Przy okazji to w tym miejscu przepraszam wszystkich, ktorzy teraz z moimi dziewczynami wytrzymuja jakos, a nie jest latwo, wiem o tym. Zaczekajcie, wytrzymajcie, prosze - jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie

Wojd tez gra, nie zaglada na forum, dlatego pozwalam sobie na wypowiedzenie sie w Jego imieniu, jesli go dorwe na jakims komunikatorze, to moze uda mi sie go namowic, aby zajrzal i potwierdzil to osobiscie.
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
-
- Sztywna
-
-
Na razie pomykam lasem, ale pewnie wpadne w końcu do tej zaczarowanej chatki. Gdy będzie miło, to częściej odwiedzę tą dziewczyne.
Nadal ma anemie?
Nadal ma anemie?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
-
Ta która liczy sobie za minutki i ma zieloną maseczkę na twarzy. Ale bardzo widocznie się jednak starzeje i nie jest już tak pociągająca.
;-)
;-)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
-
-
Belin... Powiem tak - miło wiedzieć, że jesteś wśród żywych. Ale żal, że nie wśród wielu żywych... Zielonych żywych.
Wielokrotnie przymierzałam się do listu pożegnalnego, ale brakuje mi odpowiednich słów. Nie wiele osób w realu stać na taki obiektywizm, lub bycie tak bezpośrednim, tak celnie wskazywać błędy.
Chyba już wiem, jaki zawód wykonujesz
Świetnie, że jesteś!
Wielokrotnie przymierzałam się do listu pożegnalnego, ale brakuje mi odpowiednich słów. Nie wiele osób w realu stać na taki obiektywizm, lub bycie tak bezpośrednim, tak celnie wskazywać błędy.

Chyba już wiem, jaki zawód wykonujesz

Świetnie, że jesteś!

-