Powrot Averus'a

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

AUTO

Postby AUTO » Fri Dec 08, 2006 6:00 pm

Pewnie będziesz zaskoczony jak bardzo cywilizacja cantryjska poszła do przodu i jak zmienił się świat :)
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Dec 08, 2006 6:57 pm

Kombajn do marchewek?! Co za luksus! Za moich czasów kamienny stół był w co czwartym 'miescie', a miasto składało się ze stosu trupów, gromady grabarzy i ewentualnie projektów glinianek.
Mapy? Kiedys mozna bylo znalezc spis 'prowincji' o 2 na wschod i na zachod, a wyprawy badawcze szukały ZWIERZYNY zostawiajac wszedzie karteczki kierujace do osady...
Brzmię jak stary dziad, a mam tylko... rok więcej niż rok temu :P

Witam wszystkich których nie witałem, dzieki za ciepłe powitanie. I dzięki modowi za oddzielenie wątku.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Dec 08, 2006 7:00 pm

Pozwoliłem sobie oddzielić myśli. RE: AUTO
Najbardziej pamiętam Yvesa(kapłana)... Pozatym Osha Hasuję(taki z południa małej wyspy:P), mógł się zdarzyć jakiś Kastian LeKler, więcej nie pamiętam.
Gulczak

Postby Gulczak » Fri Dec 08, 2006 7:12 pm

Averus Wolfmaster wrote:(...)

Witam wszystkich których nie witałem, dzieki za ciepłe powitanie. I dzięki modowi za oddzielenie wątku.

To ich obowiazek. Tym bardziej, ze takie cos sprawia im przyjemnosc. Zazyczaj wydzielanie tematow konczy sie edycja i cierpieniami graczy. A to pozywienie moda. :P Witam z powrotem. Mnie pewnie nie pamiętasz, bo ja ciebie nie. jestem tu teraz taki Smokiem Wawelskim w teorii ewolucji! Wierza w niego tylko dzieci... :twisted:
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Khe

Postby Khe » Fri Dec 08, 2006 7:22 pm

A Averusa nie pamietasz? ;) (I chyba jeszcze jednej postaci z tamtego miejsca) Chyba jednak tak, skoro pamietasz lepianki ;)
myszaq

Postby myszaq » Fri Dec 08, 2006 7:49 pm

stare dziady ;)
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Sat Dec 09, 2006 2:54 pm

Pamiętam Avera... I przed chwilą zobaczyłem Gizbara Owadjahu w nekrologach, jestem prawie pewien, ze był mój. ;)
Gulczak

Postby Gulczak » Sat Dec 09, 2006 3:01 pm

Chciałbym cie ostrzec Averusie, zanim wrócisz do Cantra. Teraz panuje tam epidemia. :twisted: Na razie jedna moja postać jest tym zarażona. Jestem tylko ciekawy jak to sie rozprzestrzenia, gdyż moje postać była w odosobnieniu, sama na plaży około 1-2 tygodni. 3 dni temu opuścił ją ostatni towarzysz i siedziała sama. Aż tu nagle bum!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Bo ja na przekór wszystkim tym

Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Sun Jan 28, 2007 9:27 pm

Wróciłem!
Tym razem z Tatr, koniec szusowania po stokach... Jak bede mial czas to wrzuca pare zdjęć, zeby kogos kto juz dawno dawno wyrósł z ferii szczypnela zazdrosc.

PS. Czy to dwa tygodnie w niemal wylacznie meskim towarzystwie sprawiły, ze temat o 'besztaniu gnoma' wydaje mi się perwersyjny? :P
ushol

Postby ushol » Sun Jan 28, 2007 11:48 pm

usisz mi psuć humora?? Ja chciałem sobie pojeździć na nartach ale nie mogę... :(
Image
Image
Federacja RP
tehanu

Postby tehanu » Mon Jan 29, 2007 12:00 am

aaaaa... :twisted:

zazdrość mnie już zżera..

ale fociaki i tak chętnie zobaczę.. :P
ActionMutante

Postby ActionMutante » Mon Jan 29, 2007 12:45 am

:evil: :evil: :evil: K***a... A ja po zeszlorocznym polamaniu nogi podczas trenowania malysza na podwojnym gazie, nie moge jezdzic.... mam kolano rozgruchotane :evil:
EDIT:Chyba, ze osram zalecenia lekarza :twisted: :twisted: :twisted:
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Szopen

Postby Szopen » Mon Jan 29, 2007 9:37 am

Snieg, blech... Narty, blech... Lepiej jechac dalej na poludnie. Duuuuzo dalej ;)
domeq

Postby domeq » Mon Jan 29, 2007 11:00 am

Averus Wolfmaster wrote:Kombajn do marchewek?! Co za luksus! Za moich czasów kamienny stół był w co czwartym 'miescie', a miasto składało się ze stosu trupów, gromady grabarzy i ewentualnie projektów glinianek.
Mapy? Kiedys mozna bylo znalezc spis 'prowincji' o 2 na wschod i na zachod, a wyprawy badawcze szukały ZWIERZYNY zostawiajac wszedzie karteczki kierujace do osady...
Brzmię jak stary dziad, a mam tylko... rok więcej niż rok temu :P

Przesadzasz, juz rok temu takie cuda sie zdarzaly. No, zalezy jeszcze o ktorej wyspie mowisz... teraz jednak rzeczywiscie swiat sie bardzo zmienil. To juz nie epoka zelaza i stali, ale wynalazczosc prawie jak w XIX wieku ;) Radia, teleskopy...
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Mon Jan 29, 2007 3:10 pm

O rozpoczeciu cantryjskiego XIX ieku bedzie mozna mowic juz w dniu 1801 :wink:
Sadze ze do tego czasu te wynalazki dotra do 1/4 strefy. A przez pozniejsze 100 dni Cantr bedzie przezywal ogolny rozwoj gospodarczy.

Return to “Ogólne dyskusje”