PD - mozna zaufac? NZ - mozna nie lamac?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Snake
- Zimt
Kolejny temat, mający na celu wsadzenie kija w mrowisko.
Jeśli masz czyste sumienie, Forien, rób w grze to, co zamierzałeś - ewentualne konsekwencje i tak poniesiesz Ty sam. Zauważ, że do PD nie należy wyłącznie jedna osoba i gdybyś poczuł się niesprawiedliwie potraktowany, możesz zwrócić się do kogoś innego lub nawet do "wyższego szczebla".
Jeśli masz czyste sumienie, Forien, rób w grze to, co zamierzałeś - ewentualne konsekwencje i tak poniesiesz Ty sam. Zauważ, że do PD nie należy wyłącznie jedna osoba i gdybyś poczuł się niesprawiedliwie potraktowany, możesz zwrócić się do kogoś innego lub nawet do "wyższego szczebla".
"I'm just living in my head..."
-
Zimt wrote: Zauważ, że do PD nie należy wyłącznie jedna osoba i gdybyś poczuł się niesprawiedliwie potraktowany, możesz zwrócić się do kogoś innego lub nawet do "wyższego szczebla".
-Patrz mój post, na poprzedniej stronie.
Aaa Forien, no nawet ja podzielam zdanie ich. Źle to sformuowałeś. Znaczy się chcesz zabić wszystkich we Vlotryan, że tak się obawiasz?

Arturze- Ty masz nieśmiertelną postać?

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Zimt
- Artur
- Forien
Sasza... jesteś blisko
no dobra... Wy wałkujecie temat niegrania przez PD... a ja sie tylko kurde pytalem (i pytam po raz czwarty), czy PD przykłada się do pracy... chciałem jasnej odpowiedzi... a Wy mi jej nie udzieliliście... Marol już tym bardziej... jak Wam nie pasuje, to temat skasujcie...
i rozumiem, ze juz nie mam prawa sie o nic pytac, bo wszyscy od razu beda na mnie najezdzac.,.. spoko...
jeszcze jedno... marol... to nie Ty przypadkiem nakryłeś mnie z trzema kontami? xD ale słaba pamięć

no dobra... Wy wałkujecie temat niegrania przez PD... a ja sie tylko kurde pytalem (i pytam po raz czwarty), czy PD przykłada się do pracy... chciałem jasnej odpowiedzi... a Wy mi jej nie udzieliliście... Marol już tym bardziej... jak Wam nie pasuje, to temat skasujcie...
i rozumiem, ze juz nie mam prawa sie o nic pytac, bo wszyscy od razu beda na mnie najezdzac.,.. spoko...
jeszcze jedno... marol... to nie Ty przypadkiem nakryłeś mnie z trzema kontami? xD ale słaba pamięć

"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
- dstankiewicz
Forien wrote:no dobra... Wy wałkujecie temat niegrania przez PD... a ja sie tylko kurde pytalem (i pytam po raz czwarty), czy PD przykłada się do pracy... chciałem jasnej odpowiedzi... a Wy mi jej nie udzieliliście... Marol już tym bardziej... jak Wam nie pasuje, to temat skasujcie...
Czy PD przyklada sie do pracy? Sam postaraj sie to dostrzec... Wiekszosc nie ma co do tego zadnych watpliwosci i nie musiala sie nigdy o to pytac
Forien wrote:i rozumiem, ze juz nie mam prawa sie o nic pytac, bo wszyscy od razu beda na mnie najezdzac.,.. spoko...
Nie, nie o to chodzi. Ale jaks ie wyjezdza z takimi glupimi i walkowanymi tematami to juz ludziom nerwy puszczaja...
- marol
Forien, chcąc być zasadniczym, to stwierdzam, że ty nie tyle pytałeś, co proponowałeś przy okazji insynuując jakoby PD wykorzystywało swoje uprawnienia do własnych, niecnych celów. I odebraliśmy to jako najeżdżanie na PD, co z kolei spowodowało najeżdżanie na ciebie.
Jak zachowasz się, jak jakiś człowiek przyjdzie do ciebie do domu i zapyta, czy moglibyście przestać kraść?
Jak zachowasz się, jak jakiś człowiek przyjdzie do ciebie do domu i zapyta, czy moglibyście przestać kraść?
- Forien
-
marol wrote: I odebraliśmy to jako najeżdżanie na PD, co z kolei spowodowało najeżdżanie na ciebie.
CZyli bronienie się przes zarzutami. A wystarczyło na pisać, że to nieprawda

Ale o tym zapomniałeś wspomnieć
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- marol
Czyli o czym? O tym, że to nieprawda? Napisałem o tym w moim pierwszym poscie tutaj. Przy czym ująłem to w formie analogii. Jeśli jeszcze nie rozumiesz co to analogia, to daj znać na priv.Sasza wrote:[CZyli bronie się przes zarzutami. A wystarczyło na pisać, że to nieprawda![]()
Ale o tym zapomniałeś wspomnieć
-
- marol
- robin_waw
- Gulczak
robin_waw wrote:Panowie uspokojcie sie temat sie robi nie przyjemny a nie o to nam chodzi, proponuje zamknac albo usunac.
Jak ludzie takie rzeczy czytaja to nie dziwie sie ze z forum nie chca korzystać.
Dokońcie to na PM a nie bedziecie sobie wytykac.
pozdrawiam
Zgadzam się całkowicie. Pamiętajcie! Otrzymuje prawie 4 liry krwi i troche złota!

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!