Elm0 wrote:Nie bronię nikogo, ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...
BTW. Mnie każdy twój post rozbawia do łez... i bijące z nich przekonanie że 'ja jestem najlepszy' a każdy kto się raz albo dwa wygłupi to od razu śmieć albo 'nieudany w realu'... Zmień lepiej ton swoich wypowiedzi... albo chociaż przemyśl to trochę...
Elm0 - pokaz mi jakas moja wypowiedz na forum, ktora by wprowadzala elementy gry OOC. Zreszta z tego powodu tez jestem przeciwny podawaniu swoich postaci na forum (bo niestety czlowiek czlowiekowi wilkiem - taka jest prawda takze w Cantr o czym mialem szanse sie osobiscie przekonac - chociaz z raczej z powodu braku pomyslunku kogos - zebralem za innego gracza).
A co do dalszego ciagu Twojej wypowiedzi - nie pisze o pojedynczych wybrykach tylko o wielokrotnych wypowiedziach i przemyslanym dzialaniu. Jakbys wiedzial pare dodatkowych rzeczy to bys sie mogl powaznie zdziwic. Poza tym jeszcze nie napisalem o nikim "smiec" (moglo mi sie trafic - ale jakos sobie nie przypominam) wiec moze lekko sie zastanow co piszesz.
I jeszcze jedno - nie uwazam sie za zadnego "najlepszego" - w przeciwienstwie do wielu innych osob. Po prostu nie istnieje dla mnie tlumaczenie "oj tak mi wyszlo niechcacy, przeciez kazdemu sie moze zdazyc" w momencie gdy jest to ktorys raz z kolei. Jesli tego nie zauwazasz i nie rozumiesz to sorry...
I jeszcze co do tonu moich wypowiedzi - mam szczerze mowiac "gdzies" ludkow co nie potrafia sami pojac pewnych naprawde prostych zasad (baaa.... niektorzy sami je tworza, o nich gadaja i pozniej sami je maja gleboko - co juz parokrotnie bylo widac).
Jak ktos sie nie umie opanowac przed walnieciem na forum czegos z gry, nie umie oddzielic swojej postaci od siebie jako gracza (mi samemu jest czasem trudno ale nie przekladam tego na forum przynajmniej w stylu "ja tam zrobilem to i tamto a ciebie to dorwe kiedys") to niech lepiej nie gra. Moze sie, jak dla mnie, zajac kopaniem w piaskownicy (samemu bo inaczej moglby komus zrobic krzywde).
Bo po pierwsze jest to _tylko_ gra ale po drugie gra jest _zabawa_ (chociaz tutaj dosyc czasem dorosla zabawa) a zabawy niech nikt sie nie wazy psuc. Bo jak ja psuje to jest burakiem co powinien wyladowac na polu.
O!

PS - i jeszcze jedno co do moich postow - jakbys laskawie zauwazyl to czesc z nich np dotyczyla sugestii i zostaly rozmyte przez tzw spamerow i ludkow co nie umieja sie utrzymac w temacie. Wiec moze najpierw zacznij tepic kretynskie spamerstwo a pozniej dopiero gadaj o rzucaniu kamieniami.