Elm0 wrote:Szykuje się Mad Max 2 - walka o zapasy wody i paliwa.
Zbuduję sobie Pursuit Special, tylko programiści jak zwykle zapominają o szczegółach i nie mamy w grze V8, ani kompresora.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
koliberek wrote:Myślę, że większość wie o co mi chodzi. Pół cantra się zastanawia z czego się to robi. Hitem jak dla mnie są ziemniaki!!!! Dwa razy przetwarzamy, jeśli je mamy... a potem dalej... jeśli mamy maszyny, a w większości nie mamy.
Moim zdaniem pomysł zabije to, co jeszcze żyje. Chyba wszyscy widzą, że graczy wcale nie jest wiele, a pełno osad powymierało.
Kiedyś ciężko było w wielu miejscach uskładać na samochód, ale teraz nie ma już po co, chyba że na szklarnię do pomidorów.
Nie będziemy już wpadać na ogniska, więc pokisimy się we własnym sosie. Jeździć będziemy oszczędnie i z obowiązku, a to nie urozmaici gry.
Przepraszam, że się nie zachwycam, ale z coraz większym niepokojem zaglądam do cantra.
BZR wrote:robin_waw wrote:Czy po użyciu kostki do gry mogła by ona lądować w obiektach nie w inwentarzu ?
Mógłbyś wyjaśnić, bo nie do końca rozumiem?
Super, a skąd mam wziąć benzynę i propan? Bo jakoś nie mam. I widoków też nie. Teraz zadupie stanie się jeszcze większym zadupiem i wszyscy młodzi będą po przebudzeniu pytać, którędy do Edenu... to już przerabialiśmy.
Marcia wrote:A ja mysle, ze glownym problemem zwiazanym z paliwami jest niedostateczna informacja graczy. Gracze nie wiedza, jakie samochody spalaja ile paliwa, jak jest z wydajnoscia procesu produkcji, co jak i z czego produkowac, bo ostatnio sie sporo w tej kwestii zmienilo i tak dalej... Ale mysle, ze gdy poznaja to wszystko, przekonaja sie, ze wcale nie jest az tak strasznie :)
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest