(wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

abigail

Re: (wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)

Postby abigail » Thu Aug 26, 2010 11:35 am

Zamia wrote:"Ma około 170 wzrostu, smukłą talię z obfitym biustem. Blond włosy kończą się pod cyckami. Ramiona i uda nie wyglądają na umięśnione."

No cóż..żadna kobieta nie opisałaby siebie w ten sposób...więcej inwencji panowie :wink:

Piękne! Ale ja mam cudną perełkę... :

Ona ma ponad dwadzieścia lat i po amatorsku pracuje przy projekcie 'Manufacturing a smoker'.

"Jest osobą na ogół łagodną, ale też dość wygadaną, żywiołową i wybuchową. Jest spokojna, gdy nic się nie dzieje, ale wystarczy rozdmuchać jakąś sprawę, a tak jak drewno czy węgiel może zapłonąć prawdziwym gniewem. Jej poważną wadą jest brak wewnętrznej harmonii, skupienia i cierpliwości, ale udaje jej się przezwyciężyć te wady i potem staje się ostoją spokoju, uspokajającą pozostałych w grupie. Chociaż od czasu do czasu ciągle przydarza jej się zapłonąć gniewem. Jak każda kobieta jest też osoba niezwykle zmienną i nie potrafi się długo gniewać – zwłaszcza na przyjaciół. Ma w sobie wielką siłę i głęboki upór. Zwykle nie nosi kolczyków i nie maluje się.
Jest dziewczyną wrażliwą – chociaż się nie przyznaje – i delikatną, ale zarazem niezwykle silną. Ma jednak poważną wadę – nie potrafi przyznawać się do błędów.
Ma dość oryginalny styl bycia. Prawdopodobnie z powodu niewielkiej ilości ubrań w dzieciństwie, obecnie ma ich olbrzymią ilość w szafie."

Popłakałam się, przyznaję.
To się nazywa wybitne niezrozumienie intencji opisu.
... bo wypadek to bardzo dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy - Kubuś Puchatek
in vitro...

Postby in vitro... » Thu Aug 26, 2010 2:16 pm

Zamia wrote:"Ma około 170 wzrostu, smukłą talię z obfitym biustem. Blond włosy kończą się pod cyckami. Ramiona i uda nie wyglądają na umięśnione."

No cóż..żadna kobieta nie opisałaby siebie w ten sposób...więcej inwencji panowie :wink:
oj bardzo się mylisz :P
cantr się posypał
Zamia

Postby Zamia » Thu Aug 26, 2010 4:44 pm

in vitro... wrote:

Jeśli to jest napisane przez kobietę to jestem w szoku :shock:
cald dashew

Postby cald dashew » Thu Aug 26, 2010 4:59 pm

Zamia wrote:
in vitro... wrote:

Jeśli to jest napisane przez kobietę to jestem w szoku :shock:

Dlaczego? Na prawdę różni ludzie na świecie.
Image
Image
Image
Laura_

Postby Laura_ » Sun Aug 29, 2010 8:23 am

"Średniego wzrostu, dobrze umięśniony mężczyzna. Ma krótkie czarne włosy, z kilkoma pasmami włosów ładnie opadających w bok głowy. Jego ciemno brazowe oczy , średnio gęste brwi, i ładna opalenizna, nadają mu egzotyczny wygląd. Odznacza się szybkim, energicznym krokiem. Na jego twarzy zazwyczaj pojawia się uśmiech, jeśli tylko znajdzie się powód.Na twarzy Ma delikatny i estetyczny zarost który dodaje mu uroku" - tego z kolei nie mógł chyba pisać mężczyzna :lol:
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Aug 29, 2010 10:48 am

Mógł, może ktoś chce hitlerowca albo homosexualiste zagrać :D
Image

Image

Image
A.L.M.E.R

Postby A.L.M.E.R » Sun Aug 29, 2010 2:52 pm

Laura_ wrote:"Średniego wzrostu, dobrze umięśniony mężczyzna. Ma krótkie czarne włosy, z kilkoma pasmami włosów ładnie opadających w bok głowy. Jego ciemno brazowe oczy , średnio gęste brwi, i ładna opalenizna, nadają mu egzotyczny wygląd. Odznacza się szybkim, energicznym krokiem. Na jego twarzy zazwyczaj pojawia się uśmiech, jeśli tylko znajdzie się powód.Na twarzy Ma delikatny i estetyczny zarost który dodaje mu uroku" - tego z kolei nie mógł chyba pisać mężczyzna :lol:

A jednak może :lol: Wyjaśnienie poniżej
cald dashew wrote:Mógł, może ktoś chce hitlerowca zagrac
ototo. a opis nawet niewiedzialem ze jest. bo to z neta sprawdzic tylko czy dziala :d. nie wiem czy opis mozna zmienic nie lamiac nz bo chcialem takie hitlerowskie wasiki :P
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
Miri

Postby Miri » Sun Aug 29, 2010 5:10 pm

Jak postaci urosną, to można. Moim postaciom rosną włosy, pojawiają się sice pod oczami i takie tam...
Zamia

Postby Zamia » Sun Dec 12, 2010 10:24 pm

Niezbyt wysoki brunet z nieco pofalowanymi włosami sięgającymi ramion i krótko przystrzyżoną brodą, jedynie górną wargę ma ogoloną. Ma lekką nadwagę oraz zielone oczy. Nosi sandały z ciemnej, popękanej skóry oraz podkoszulek który opina się na jego brzuchu. Na kawałku sznurka nosi gitarę przewieszoną przez ramię, gryfem do dołu."

On ma na sobie:
* futrzana czapka: ciepła czapka wykonana ze staranie oczyszczonego futra
* wełniany sweter: ciepły wełniany sweter z golfem ozdobiony zawiłym wzorem
* dżinsowe spodnie: długie spodnie z prostymi nogawkami, zrobione z dżinsu
* kalosze: para wysokich do kolan gumowych butów z zapewniającymi dobrą przyczepność podeszwami
in vitro...

Postby in vitro... » Sun Dec 12, 2010 10:41 pm

a ja bym chętnie zobaczył zielonookiego bruneta, ale w cantrze chyba nie obowiązują zasady genetyki
cantr się posypał
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Sun Dec 12, 2010 11:44 pm

Nie wiem co dokładnie znaczy brunet, ale ja w realu mam zielone oczy i ciemne włosy.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
Echo

Postby Echo » Mon Dec 13, 2010 2:19 am

Ślicznie! Brunet z zielonymi oczami, ale co mają kalosze do opisywanych sandałów i swetr do podkoszulka? Tu już nie chodzi o odcień włosów, kochani. Konsekwencja, tylko o to. ;)
Snake

Postby Snake » Mon Dec 13, 2010 8:11 am

Greek wrote:Nie wiem co dokładnie znaczy brunet, ale ja w realu mam zielone oczy i ciemne włosy.

Panny będą za Tobą latać! :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
wadko

Postby wadko » Mon Dec 13, 2010 1:13 pm

in vitro... wrote:a ja bym chętnie zobaczył zielonookiego bruneta, ale w cantrze chyba nie obowiązują zasady genetyki

Ani zasady fizyki, ani zasady chemii.
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Dec 13, 2010 4:46 pm

brunet ma czarne włosy, a jeśli masz ciemny blond albo nawet bardzo bardzo bardzo ciemny blond to jesteś szatynem. szatyni mogą mieć zielone oczy, tak jak blondyni i rudzi. bruneci mają najczęściej niebieskie albo brązowe oczy, nigdy zielone
cantr się posypał

Return to “Ogólne dyskusje”