Nakarmiła innych kamieniami, żeby ich piraci nie porwali. Teraz siedzi w więzieniu, za nie wiem co.

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Nakarmiła innych kamieniami, żeby ich piraci nie porwali. Teraz siedzi w więzieniu, za nie wiem co.
andrzejek wrote:Grzegorz z Bhak - mieszka z ludźmi mówiącymi po angielsku i dokarmia Polaków, którzy się tam urodzili i śpią. Ale zmarło ich sporo
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
andrzejek wrote:Grzegorz z Bhak - mieszka z ludźmi mówiącymi po angielsku i dokarmia Polaków, którzy się tam urodzili i śpią. Ale zmarło ich sporo
witryna wrote:andrzejek wrote:Grzegorz z Bhak - mieszka z ludźmi mówiącymi po angielsku i dokarmia Polaków, którzy się tam urodzili i śpią. Ale zmarło ich sporo
Ale kamieniami, czy jedzeniem?
andrzejek wrote:witryna wrote:andrzejek wrote:Grzegorz z Bhak - mieszka z ludźmi mówiącymi po angielsku i dokarmia Polaków, którzy się tam urodzili i śpią. Ale zmarło ich sporo
Ale kamieniami, czy jedzeniem?
Tam nie ma piratów.
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
gala wrote:"Zamordek" to fantastyczna nazwa. Miło byłoby gdyby przynajmniej "nasi" gracze nie używali słów "po polsku", bo to po prostu razi po oczach i nie wiem jak się mam wobec tego zachować.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest