Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Berya
Re: Tutaj ujawniamy swoje postacie
Śpi, śpi. Ale nie będzie spać wiecznie
Cóż, miejsce nie do końca jej podpasowało. Albo mi, ciężko stwierdzić.

-
Ach ten gejuszek jednek taki niedobry 

-
Habababa wrote:Mariposa wrote:Kleo - najlepsza krawcowa na Łące i kierowniczka mauzoleum.
A także Prezes Urzędu Patentowego i Towarzystwa Miłości do Zwierząt:P Bardzo fajna postać, gratuluję. Sauda też, chociaż nie miałam jeszcze okazji poznać bliżej.
A co z biurem matrymonialnym na zapleczu biura serwisu "sprzątającego".
I sędzia.
-
Już pewnie sporo osób wie, albo przynajmniej się domyśla:
- Rozczochrany: dość kipski pisarz, podróżnik, były kowal w łące 38, kiedyś najważniejsza z młodych osób. Przez jednych lubiany, innych irytuje (choć nie wiem dlaczego...).
- Rozczochrany: dość kipski pisarz, podróżnik, były kowal w łące 38, kiedyś najważniejsza z młodych osób. Przez jednych lubiany, innych irytuje (choć nie wiem dlaczego...).
-
A ja tam lubię 

-
MagC wrote:Skoro już jestem na forum to coś napiszę. Moje ulubione, którym poświęcam najwięcej czasu i którymi dobrze mi się gra. Kolejność według wieku.
Duśka - kucharka z Leśnego Kurortu. Urodzona we Vlotryan, z którego zwiała po kilku minutach. Leśna Nimfa, pisze wiesze, śpiewa, gra na gitarze. Kiedyś częściej teraz już o wiele mniej.
Megi z Rubinkowa - uwielbiam Rubinkową ekipę
Sauda Murphey - Wilczyca, gaduła i lewa ręka kowala, która za cel życiowy obrała sobie budzenia śpiochów swoim gadaniem.
Kleo - najlepsza krawcowa na Łące i kierowniczka mauzoleum.
To tyle póki co
Kleo - całkowicie uwielbiam, kocham i w ogóle. Megi i Duśki za to serdecznie nie znoszę i uciekałam od nich aż się kurzyło

- Mariposa
To i ja zdradzę dwie swoje ulubione, którym poświęcam najwięcej czasu, a co mi tam. Choć ta druga ostatnio trochę zaniedbana, za bardzo zajmuje mnie pierwsza...
Shira Lind z Łąki - Lata samotności chyba dają o sobie znać bo teraz gada jak najęta, nawet, gdy śpi nie śpi cicho. Zazwyczaj radosna, szalona i tak dalej, wiecznie nie ma czasu, stara się wszystkim pomóc, co czasem ją męczy i wtedy marudzi sobie do ucha Kleo. Milion pomysłów na minutę, czwórka dzieci na utrzymaniu... nie ma lekko.
Malina z Eldorado na Fu - Amatorka malin i potraw swego męża - kucharza, krawcowa, właścicielka żubra Henia. Kiedyś świetna ekipa od kilku cantryjskich lat ostro przysypia, a szkoda. Po śmierci Lukrecji to już w ogóle (swoją drogą korzystając z okazji chciałam serdecznie opieprzyć właściciela postaci za uśmiercenie jej - to było wredne, nawet bardzo!).
Shira Lind z Łąki - Lata samotności chyba dają o sobie znać bo teraz gada jak najęta, nawet, gdy śpi nie śpi cicho. Zazwyczaj radosna, szalona i tak dalej, wiecznie nie ma czasu, stara się wszystkim pomóc, co czasem ją męczy i wtedy marudzi sobie do ucha Kleo. Milion pomysłów na minutę, czwórka dzieci na utrzymaniu... nie ma lekko.
Malina z Eldorado na Fu - Amatorka malin i potraw swego męża - kucharza, krawcowa, właścicielka żubra Henia. Kiedyś świetna ekipa od kilku cantryjskich lat ostro przysypia, a szkoda. Po śmierci Lukrecji to już w ogóle (swoją drogą korzystając z okazji chciałam serdecznie opieprzyć właściciela postaci za uśmiercenie jej - to było wredne, nawet bardzo!).
- Shasorii
Co tu dużo mówić, duet Kleo - Shira niszczy system
Obie bardzo lubię i mogę śmiało powiedzieć, że to te dwie postaćki napędzają Łąkę.
Pozdrawiam, VWL ;]

Pozdrawiam, VWL ;]
-
Dzięki, dzięki
Też pozdrawiam
A grając z Shirą nie raz ryczę ze śmiechu przed kompem
Uwielbiam!

-
Mariposa wrote:To i ja zdradzę dwie swoje ulubione, którym poświęcam najwięcej czasu, a co mi tam. Choć ta druga ostatnio trochę zaniedbana, za bardzo zajmuje mnie pierwsza...
Aż muszę zapytać - Shira Lind inspirowana jest Sagą o Ludziach Lodu, prawda? Chciałam zapytać podczas gry w OOC, ale wstrzymywałam się dzielnie!
- Mariposa
I bardzo dobrze bo nie lubię OOC w grze, wybija mnie z rytmu 
Imię może i tak, sama Shira raczej nie bardzo.

-
Mariposa wrote:I bardzo dobrze bo nie lubię OOC w grze, wybija mnie z rytmu
Wiem, charakter w ogóle nie pasuje, ale samo pytanie chodziło za mną od tygodni.

-
W "Epoce Lodowcowej" taż była jakaś Shira.
Last edited by dekalina on Wed Aug 27, 2014 12:02 pm, edited 1 time in total.
-
Tygrysica 

-
Ja się nie zdecyduję jeszcze ujawnić ale lubię bardzooo Megi! I Kleo świetne zabawne postacie i oczywiście Shira