Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Snake
- darkblu
- Snake
- in vitro...
-
- w.w.g.d.w
- darkblu
Snake wrote:Boże, następny gryfiniarz... nie dość, że moje ulubione liceum stało się mekką gryfińskich absolwentów gimnazjum to jeszcze odkryli Cantr...
Heheh ja już dawno znalazłem Cantr co jakby co. A chodzi mi o takiego Józefa z Białej Wieży (mam nadzieję że nic złego nie robię mówiąc to).
Gryfino Rox i tyle jeszcze do tego 2 moich kolesi też gra

-
Ano właśnie jego znam.. I nadal uważam, że wkurzający to on niejest, wprost przeciwnie.
Ale mniejsza z tym.
Mnie zdenerwował gracz, który ma postać żeglaża z Aureon II.. Jeżeli drogi graczu to czytasz to zastanów się nad zachowaniem i niepsuj gry. Przemyśl też, co jest graniem OOC w tworzeniu osobowości innej postaci.
I czy naprawde uważasz słowo ziomek, za wyraz pochodzenia angielskiego?. Napisz mi PM, a napisze gdzie bląd popełniłeś w zachowaniu dobrego (dbającego o gre) gracza, bo za takiego chyba chciałeś wyjść
Ale mniejsza z tym.
Mnie zdenerwował gracz, który ma postać żeglaża z Aureon II.. Jeżeli drogi graczu to czytasz to zastanów się nad zachowaniem i niepsuj gry. Przemyśl też, co jest graniem OOC w tworzeniu osobowości innej postaci.
I czy naprawde uważasz słowo ziomek, za wyraz pochodzenia angielskiego?. Napisz mi PM, a napisze gdzie bląd popełniłeś w zachowaniu dobrego (dbającego o gre) gracza, bo za takiego chyba chciałeś wyjść

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- marshall
-
- Forien
wkurzają mnie
- łowcy piratów (za to, że łowią piratów)
- słudzy bogów (śmiechu warte... postaraliby się bardziej było fajniej... jej... rumyje się
)
- Vlotryan (OD ROKU NIE DOSTAŁEM ZAPŁATY ZA PRACE! POZA TYM WSZYSCY ŚPIĄ!)
- Wigorek (taki troche zbyt śmiały jest)
- Bojholm (panoszą się jakby byli władcami świata)
to chyba na razie tyle
- łowcy piratów (za to, że łowią piratów)
- słudzy bogów (śmiechu warte... postaraliby się bardziej było fajniej... jej... rumyje się

- Vlotryan (OD ROKU NIE DOSTAŁEM ZAPŁATY ZA PRACE! POZA TYM WSZYSCY ŚPIĄ!)
- Wigorek (taki troche zbyt śmiały jest)
- Bojholm (panoszą się jakby byli władcami świata)
to chyba na razie tyle

"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
- in vitro...
Chyba mówisz o innym. Ten nie ooc-ował przynajmniej przy mnie. Może w szeptach, nie wiem.darkblu wrote:Snake wrote:Boże, następny gryfiniarz... nie dość, że moje ulubione liceum stało się mekką gryfińskich absolwentów gimnazjum to jeszcze odkryli Cantr...
Heheh ja już dawno znalazłem Cantr co jakby co. A chodzi mi o takiego Józefa z Białej Wieży (mam nadzieję że nic złego nie robię mówiąc to).
cantr się posypał
- Sztywna
- darkblu
in vitro... wrote:Chyba mówisz o innym. Ten nie ooc-ował przynajmniej przy mnie. Może w szeptach, nie wiem.darkblu wrote:Snake wrote:Boże, następny gryfiniarz... nie dość, że moje ulubione liceum stało się mekką gryfińskich absolwentów gimnazjum to jeszcze odkryli Cantr...
No wiesz mnie on wkurza bo jak siedziałem w tkalni to nie umiał się spytać skąd pewna osoba zna angielski tylko wali na OOC odrazu że "SKĄD NIBY TWOJA POSTAĆ WIE ŻE SĄ INNE JĘZYKI?" pe pe pe on próbuje dojść wszystkiego i to mnie wpienia właśnie zbytni cwaniaczek ...