Olaf Hamsmith-niestety od dawna martwy. O ile się nie mylę założył zakład Łuki i Strzały w Kinderward. Same wypowiedzi stworzyły jego obraz w mojej wyobraźni od pierwszego spotkania mimo iż wygląd wogóle nie był odgrywany.
Astyria-połowa zarządu Kinderward

Tanalasta-kolejna kobieta organizatorka. W odróżnieniu jednak od Astyri gracz podchodzi do Cantra bardziej jak do RTSa. Mimo wszystko miejsce tutaj zasłużone. Ostatnio sporo śpi, dlatego prośba do gracza by się nią zajął.
Gniew-stworzył na wielkim cmentarzu miejsce wktórym chce się żyć. Prowadzi raczej nocny tryb życia

Wiosna-zjawiła się i wiosna naprawdę zawitała do pewnej wioski. Dobrze odgrywana, potrafiła zarazić optymizmem praktycznie wszystkich. Niestety zginęła w niejasnych okolicznościach, co pogrążyło wspomniane miejsce w smutku na długie lata.
FruUu-pozytywnie zakręcona. Zwraca uwagę na odpowiedni akcent.

BuBu i rodzinka-o nich napisane już było tutaj wszystko, więc pozostaje mi się tylko podpisać.
Klan Księżyca-jako całość i każdy z osobna. Największe wyróżnienie dla Sangwinusa za założenie i Riddicka za najlepsze odgrywanie jakie kiedykolwiek widziałem.
Szkarłatny Leon-doskonały organizator. Pomógł bardzo mojej postaci. Niestety martwy.
And Last but not least:
Doleyko-za wynalezienie nowego zastosowania dla okaryny

Cięgle mam uczucie jakym o kimś zapomniał ale cóż. Niech mi ten ktoś wybaczy