2000

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 9:24 pm

Diabelek wrote:
Gnom wrote: i ta z cenzurka, ktora jest cenzurka. Z tego co wiem, jest cenzurka.

Dzieki wielkie, to jest wlasnie niepotrzebna wiedza z gry przeniesiona na forum :|

Taaa był ranking lokacji w innym temacie tam też pojawiały się różne nazwy, ja również operuję tylko nazwami, wstawki o wielkości nie chciałem, ale mi to nie przeskadza. Jeżeli tobie to przeszkadza to trudno.
Last edited by Sierak on Thu Jan 19, 2006 9:31 pm, edited 2 times in total.
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
Gnom

Postby Gnom » Thu Jan 19, 2006 9:26 pm

No to po co to cytujesz Diabelek? Poza tym mowie: z tego co wiem. Panowie, edytujemy posty z tymi cytatami, zeby juz nikogo nie razic...
WojD

Postby WojD » Thu Jan 19, 2006 9:33 pm

Moi drodzy, wysp jest dużo. Więcej niż myślicie i większe niż myślicie. I większość wcale nie została odkryta. Lokacji jest więcej niż wszystkich postaci we wszystkich strefach więc można zrobić karierę na pewno...
Jest tylko pewien problem - trzeba pracować, żeby karierę zrobić.

Się inaczej nie da - chyba, ze masz topór bojowy, żelazną tarczę i sterroryzujesz ludzi. Ale to nie na długo...

Podawanie położenia wysp - jest bardzo poważnym naruszeniem zasad - no ale stało się, chociaż posta nadal można wyedytowac. Po co wszyscy mają wiedziec?
==============
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 9:34 pm

1. Wiem mówię o tych odkrytych.
2. Ja nie chciałem położenia tylko chciałem informacji, czy 2 lokacje leżą na tej samej wyspie, ponadto minęło więcej niż 4 dni :D
Gnom

Postby Gnom » Thu Jan 19, 2006 9:36 pm

A czemu im tej wiedzy tu odmawiac? Nie sa to sprawy wagi swiatowej... Wszyscy tu znaja zasady i z tego i tak nie powinni korzystac. A jak korzystaja to juz ich problem.

A co do pierwszej czesci - wierze Ci na slowo. :)
WojD

Postby WojD » Thu Jan 19, 2006 9:36 pm

Nie - nie leżą. Starczy?

Pytanie do 'góry' ;) Odkrywamy teraz lokacje, których 'oryginalnych' nazw nie ma nigdzie poza bazą - jesli będą następne rankingi, to pod jakimi nazwami podasz niektóre z nich?
==============
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 9:43 pm

wojd wrote:Nie - nie leżą. Starczy?

Tylko o to mi chodziło, to tak wiele? Nie chciałem, by Gnom coś rozwijał. Tak bardzo to zaburza grę? Zrobiłem specjalną ankietę, na angielskim forum byłaby śmieszna dosyć...

wojd wrote:Pytanie do 'góry' ;) Odkrywamy teraz lokacje, których 'oryginalnych' nazw nie ma nigdzie poza bazą - jesli będą następne rankingi, to pod jakimi nazwami podasz niektóre z nich?

Nie wiem...
Diabelek

Postby Diabelek » Thu Jan 19, 2006 10:04 pm

Mi nie przeszkadza gdy wymieniamy ile jest wysp - bo wszycy wiemy, ze jest ich duzo a odrywanie nowych postepuje szybko. Nie przeszkadza mi, ze ktos powie, iz jego postac dokanala tego i tego, np. ze doplynela do nowego ladu, zbudowala samochod itp. Jednak informacjia ktora sie pojawila zepsula mi troszke to wyczekiwanie na informacje od postaci ktore podozuja po wyspie i ja odkywaja...

Nie mam tez nic przeciwko, by ktos ujawniaj jaki postaciami gra - ja na razie wole to rzymac w tajemnicy, tak jakos mi lepiej :)

Dziekuje za edita...
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 10:06 pm

Z tego co widzę, co piszesz na forum to te informacje nie zmieniły wcale twojej wiedzy :)
WojD

Postby WojD » Thu Jan 19, 2006 10:17 pm

Ale zamieniły podejrzenia w pewność... :cry:
==============
Gnom

Postby Gnom » Thu Jan 19, 2006 10:19 pm

Co edita to nie ma sprawy - klient Nasz pan. :)

A mi wlasnie bardziej przeszkadza wiedza odnosnie tego jakimi postaciami kieruje jeden gracz. Trudno nie przenosic sympatii i antypatii na inne postacie tego gracza. No na przyklad znam trzy postacie jednego gracza - sa niezle prowadzone, troche roztrzepane ale godne zaufania. I mimo najszczerszych checi, moje zaufanie zbudowane na znajomosci jednej postaci przenosi sie na inne postacie tego gracza, z ktorymi maja kontakt inne moje postacie. Wolalbym tego tak naprawde nie wiedziec.
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 10:21 pm

wojd wrote:Ale zamieniły podejrzenia w pewność... :cry:

Gdybym ja się miał tak przejmować, że to już sam wiem, ale tego nie wie moja postać, to dalej bym grał jedną postacią i krzyczałbym ciszaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Gnom

Postby Gnom » Thu Jan 19, 2006 10:25 pm

Czy raczej nie wchodzilbys na forum. Tutaj sila rzeczy pojawia sie wiedza, ktorej postacie nie moga zdobyc i trzeba byc na to przygotowanym. I umiec wiedze wlasna i kazdej ze swoich postaci rozdzielic.

Ale zgadzam sie - jak jakas inf komus przeszkadza, to po co ja rozpowszechniac? Moje edity dowodem...
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 10:32 pm

A oddzielne podforum rozwiązaniem dla takich, co nie chcą słyszeć takich informacji. Dla mnie to jest śmiech, skoro to nie łamie NZ to czemu nie? Oddzielne forum i spokój. Właściwie to mógłby to od razu skierować do administratorów forum...bez pytania kogokolwiek o zdanie...przecież Anglicy też tak robią tyle, że na zwykłym forum, a, że Polacy niegotowi to można to rozwiązać inaczej, ale dyskusje o tym tu:

http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=7477
Sierak

Postby Sierak » Thu Jan 19, 2006 10:57 pm

Image

Return to “Ogólne dyskusje”