Pytania.

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

pytajnik

Postby pytajnik » Fri Aug 05, 2005 6:28 am

I jeszcze jedno pytanie. Czy warto zostac w Vlouirryan Forest (east) czy lepiej przenies sie winne miejsce gdzie jest wieksza cywilizacja?
pytajnik

Postby pytajnik » Fri Aug 05, 2005 6:28 am

I jeszcze jedno pytanie. Czy warto zostac w Vlouirryan Forest (east) czy lepiej przenies sie winne miejsce gdzie jest wieksza cywilizacja?
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Aug 05, 2005 6:46 am

Na to pytanie powinneś poszukać odpowiedzi w grze. A poza tym to decyzja Twojej postaci. Z głodu tam nie umrzesz bo jak zauważyłeś są tam jeżyny są jadalne, ale one nie są najopłacalniejszym jedzeniem bo dużo ich się zjada w stosunku do tego ile się ich zbierze. Więc może lepiej poszukać innego miejsca.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
krzysztof

Postby krzysztof » Fri Aug 05, 2005 11:02 am

Mam pytanie:
Jak maksymalny ciężar może unieść dana postać. Jeśli jest on ograniczony to od czego zależy??
I jeśli jest ograniczenie do ciężaru to czy istnieje miejscy w którym możnaby składać przedmioty nie potrzebne w danym momencie ??
Pozdrawiam.
brunetka

Postby brunetka » Fri Aug 05, 2005 12:41 pm

to juz bylo... 15 kilo :)
Hal

Postby Hal » Fri Aug 05, 2005 2:28 pm

brunetka wrote:to juz bylo... 15 kilo :)

Brunetko, co tam slychac w lesie? :lol:
Wybaczcie OT ale nie moglem sie powstrzymac 8)
brunetka

Postby brunetka » Fri Aug 05, 2005 4:34 pm

Hal wrote:Brunetko, co tam slychac w lesie? :lol:
Wybaczcie OT ale nie moglem sie powstrzymac 8)

Nie wiem! Wsiądź w PKS, pojedź do lasu i sprawdź sam :P
Może grzyby juz są?
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Aug 05, 2005 4:40 pm

krzysztof wrote:Mam pytanie:
Jak maksymalny ciężar może unieść dana postać. Jeśli jest on ograniczony to od czego zależy??
I jeśli jest ograniczenie do ciężaru to czy istnieje miejscy w którym możnaby składać przedmioty nie potrzebne w danym momencie ??
Pozdrawiam.

Tak jak napisała Brunetka, 15 kg i dodam, że od niczego nie zależy. Jest stały dla każdej postaci. Za to wpływa na szybkość przemieszczania się po drogach. Jeżeli nie możesz wszystkiego unieść to możesz dać innej zaufanej osobie, albo wybudować budynek i wstawić w nim zamek by przechowywać w nim surowce i przedmioty.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
ST.George

Postby ST.George » Sat Aug 06, 2005 7:42 am

W jaki sposób zmęczenie wpływa na wykonywanie projektów?
Khe

Postby Khe » Sat Aug 06, 2005 8:29 am

hmm spotkalem sie juz z dwoma surowcami przy ktorych nie pisze jak efektywnie to zbieram pomimo rozpoczecia nowego procesu - wegiel i glina (jak ktos patrzyl namnie to tez nie widzial)... nie do wszystkiego jest zastosowany system umiejetnosci czy to raczej tak jak mysle - blad ze tego nie ma?
CyboRKg

Postby CyboRKg » Sat Aug 06, 2005 9:42 am

Nie ma bledu, po prostu system umiejetnosci jeszcze nie zostal do konca wprowadzony... Przy wydobyciu gazu tez na razie nie ma :(
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Szymon

Postby Szymon » Sat Aug 06, 2005 5:14 pm

Mam pytanie. W pewnym miejscu na ziemi lezy marchewka. Czy moga ja zabrac gdy potrzebuje? Nie zostane o nic posadzony? Nie znam jeszcze panujacych praw wiec wolalem zapytac.
Pozdrawiam
S.Z.Y.M.O.N.: Synthetic Zombie Yearning for Mathematics and Online Nullification
CyboRKg

Postby CyboRKg » Sat Aug 06, 2005 5:29 pm

Zapytaj o to w grze, a nie tutaj. Nie wiem jakie w tamtej lokacji panuje prawo. Zawsze dobrze glosno powiadomic podnoszac cos z ziemi... Moze ktos dokonczyl projekt po kims i ma do tego prawo? O pozostalosc po zmarlym nikt sie raczej upominac nie bedzie, chyba ze miejscowe prawo decyduje inaczej. Mam jedna postac w miejscu, gdzie niczego nie wolno podnosic z ziemi, a wszystko jest przenoszone do magazynu na handel z innymi miastami 8)
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
Guest

Postby Guest » Sat Aug 06, 2005 8:29 pm

hmm spotkalem sie juz z dwoma surowcami przy ktorych nie pisze jak efektywnie to zbieram pomimo rozpoczecia nowego procesu - wegiel i glina (jak ktos patrzyl namnie to tez nie widzial)... nie do wszystkiego jest zastosowany system umiejetnosci czy to raczej tak jak mysle - blad ze tego nie ma?

A ja po prostu myśle że jeśli nic nie pisze to znaczy że jesteś średni w tym. Bo jak wytłumaczyć to że przy chowaniu zmarłych u mojej jednej postaci nie pisze jak dobrze tą czynność wykonuje a przy drugiej postaci już pisze?
CyboRKg

Postby CyboRKg » Sat Aug 06, 2005 8:57 pm

Anonymous wrote:Bo jak wytłumaczyć to że przy chowaniu zmarłych u mojej jednej postaci nie pisze jak dobrze tą czynność wykonuje a przy drugiej postaci już pisze?

Bardzo prosto :o Jedna Twoja postac chowa zmarlego z "obiektow", a druga zmarlego z "projektow". A nie da sie zobaczyc poziomu skilla u postaci konczacych stare projekty! :P

Return to “Ogólne dyskusje”