wydzielone / O rewolucji i innych takich

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Villon

Postby Villon » Sun Jul 26, 2009 11:38 am

Skąd wiedziałam, że post Luka wywoła określone reakcje określonych osób? Jesteście przewidywalni do bólu, Panowie. :mrgreen:

O tak, ja myślę, że grubsze afery powinno się ujawniać. Wszystkie, żeby nie było wątpliwości.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Sun Jul 26, 2009 11:42 am

Luke zaadresował swoje wątpliwości prosto do departamentu. Jako jeden z członków departamentu, odpowiadam. :) Jeśli cię ta sprawa nie dotyczy, Villon, proszę, byś powstrzymała się z komentarzami. :) Chyba że zależy ci na kolejnym flamewarze. Nie jestem pewien czy jest to coś, co całe forum chce oglądać i czytać.

Jeszcze raz - Odniosłem się tylko do tej części postu, która adresowana była do departamentu.

Dziękuję za uwagę. :)
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
Villon

Postby Villon » Sun Jul 26, 2009 11:48 am

Chimaira_00 wrote:Luke zaadresował swoje wątpliwości prosto do departamentu. Jako jeden z członków departamentu, odpowiadam. :) Jeśli cię ta sprawa nie dotyczy, Villon, proszę, byś powstrzymała się z komentarzami. :) Chyba że zależy ci na kolejnym flamewarze. Nie jestem pewien czy jest to coś, co całe forum chce oglądać i czytać.

Jeszcze raz - Odniosłem się tylko do tej części postu, która adresowana była do departamentu.

Dziękuję za uwagę. :)

A proszę Cie bardzo. :mrgreen:

Nie wiesz, co mnie dotyczy a co nie, w związku z tym proszę Cię, żebyś się powstrzymał z komentarzami, zakazującymi mi komentować.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Luke

Postby Luke » Sun Jul 26, 2009 11:50 am

Chimaira_00 wrote:Czy chciałbyś aby każda większa sprawa, w tym np. Twoja była poruszana publicznie?
Tak, Chim, a nawet zwłaszcza moja. I rola, jaką Ty w niej odegrałeś.

Idę, Fieger, masz rację. Dla mnie to już zamknięty rozdział. Wracam do normalnego życia.
[*]...
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Sun Jul 26, 2009 11:51 am

I któż tu mówi o przewidywalności. ;)

Kończąc ten temat - gdyby ktoś miał problemy z rozczytaniem dość trudnego stylistycznie języka polskiego:

proszę, byś powstrzymała się z komentarzami

Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza czy jest to "zakazywanie" czy nie.

@Luke - to był przykład.
Last edited by Chimaira_00 on Sun Jul 26, 2009 11:51 am, edited 1 time in total.
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---

gg - 9243805
Laura_

Postby Laura_ » Sun Jul 26, 2009 11:51 am

no to czekamy..*zerknela na chimka*
Fieger

Postby Fieger » Sun Jul 26, 2009 12:06 pm

@ Luke...to idź idź...chcesz błogosławieństwo na nowej drodze życia??
@ Villon...oj bo odpowiem jak mój brat...

tak dążę do flamewara :P
I have a cunning plan...
Villon

Postby Villon » Sun Jul 26, 2009 12:16 pm

Fieger wrote:@ Luke...to idź idź...chcesz błogosławieństwo na nowej drodze życia??
@ Villon...oj bo odpowiem jak mój brat...

tak dążę do flamewara :P

A, Elm0 to Twój brat?
Ależ nie krępuj się. Rzuć mi ch... w twarz. Tu, na forum, po co się do pw ograniczać?
Takie to i wasze argumenty...
Miaua

Postby Miaua » Sun Jul 26, 2009 12:29 pm

*siada sobie na trybunie obok Luka i Villony* Nie chce już z nimi grać.
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
Fieger

Postby Fieger » Sun Jul 26, 2009 12:36 pm

Po prostu nie widzę sensu w biadoleniu o grze i rozdmuchiwaniu spraw jeżeli się tą grę opuściło...jak to powiedział imć Kmicic: Kończ waść...wstydu oszczędź...
I have a cunning plan...
pikolo

Postby pikolo » Sun Jul 26, 2009 12:55 pm

A jak to naruszenie NZ miało wyglądać? Gracz kierujący E. był w spisku z Jeshą? Mnie to bardziej wygląda na zwykły zbieg okoliczności i brak pomyślunku "władzy". właściwie to czego wy chcecie? Współczucia z racji wybitej "elyty"?
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
Miri

Postby Miri » Sun Jul 26, 2009 12:57 pm

A ja powiem tak: nie da się wyjść z pokoju dramatycznie trzaskając drzwiami i z satysfakcją przyglądać się temu, co po naszym wyjściu się w pokoju dzieje. Chyba, że ktoś dla dramatyzmu trzaska drzwiami, ale nie wychodzi - tylko że to nieco komiczne jest. Ale nie aż tak jak osoba po takim dramatycznym wyjściu uchylająca drzwi i zaglądająca z powrotem do środka. I jeszcze mająca pretensje, że reakcja ie taka, jaką chcieli mieć.

Ludzie, zdecydujcie się - albo jesteście w grze, i dyskusja was dotyczy, albo się krzyżujecie i krzyż wam na drogę.
tehanu

Postby tehanu » Sun Jul 26, 2009 1:05 pm

Może wystarczy?

Proponuję kłódeczkę w tym temacie.
Elm0

Postby Elm0 » Sun Jul 26, 2009 1:17 pm

Villon wrote:A, Elm0 to Twój brat?
Ależ nie krępuj się. Rzuć mi ch... w twarz. Tu, na forum, po co się do pw ograniczać?
Takie to i wasze argumenty...

To ja rzucałem chujami? Dowiaduję się o sobie ciekawych rzeczy. :P Argumentów nie było, bo nie ma takiej emoty, która oddawałaby sformułowanie "nie wiem czy się śmiać, czy płakać". :twisted:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Aravat

Postby Aravat » Sun Jul 26, 2009 1:34 pm

Mógłbyś Elm0 spróbować wykazać trochę kultury i wstrzymać się od słownictwa...
Ja też tak jak Tehanu jestem za tym żeby już zakończyć tę dyskusję bo ona do niczego nie prowadzi. Trzeba zakasać rękawy, stworzyć nową klikę i zbudować nowe imperium na zgliszczach starego... :roll:
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....

Return to “Ogólne dyskusje”