O tak, ja myślę, że grubsze afery powinno się ujawniać. Wszystkie, żeby nie było wątpliwości.
wydzielone / O rewolucji i innych takich
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Villon
Skąd wiedziałam, że post Luka wywoła określone reakcje określonych osób? Jesteście przewidywalni do bólu, Panowie.
O tak, ja myślę, że grubsze afery powinno się ujawniać. Wszystkie, żeby nie było wątpliwości.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
- Chimaira_00
Luke zaadresował swoje wątpliwości prosto do departamentu. Jako jeden z członków departamentu, odpowiadam.
Jeśli cię ta sprawa nie dotyczy, Villon, proszę, byś powstrzymała się z komentarzami.
Chyba że zależy ci na kolejnym flamewarze. Nie jestem pewien czy jest to coś, co całe forum chce oglądać i czytać.
Jeszcze raz - Odniosłem się tylko do tej części postu, która adresowana była do departamentu.
Dziękuję za uwagę.
Jeszcze raz - Odniosłem się tylko do tej części postu, która adresowana była do departamentu.
Dziękuję za uwagę.
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
- Villon
Chimaira_00 wrote:Luke zaadresował swoje wątpliwości prosto do departamentu. Jako jeden z członków departamentu, odpowiadam.Jeśli cię ta sprawa nie dotyczy, Villon, proszę, byś powstrzymała się z komentarzami.
Chyba że zależy ci na kolejnym flamewarze. Nie jestem pewien czy jest to coś, co całe forum chce oglądać i czytać.
Dziękuję za uwagę.
A proszę Cie bardzo.
Nie wiesz, co mnie dotyczy a co nie, w związku z tym proszę Cię, żebyś się powstrzymał z komentarzami, zakazującymi mi komentować.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
- Luke
- Chimaira_00
I któż tu mówi o przewidywalności.
Kończąc ten temat - gdyby ktoś miał problemy z rozczytaniem dość trudnego stylistycznie języka polskiego:
Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza czy jest to "zakazywanie" czy nie.
@Luke - to był przykład.
Kończąc ten temat - gdyby ktoś miał problemy z rozczytaniem dość trudnego stylistycznie języka polskiego:
proszę, byś powstrzymała się z komentarzami
Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza czy jest to "zakazywanie" czy nie.
@Luke - to był przykład.
Last edited by Chimaira_00 on Sun Jul 26, 2009 11:51 am, edited 1 time in total.
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
- Fieger
- Villon
Fieger wrote:@ Luke...to idź idź...chcesz błogosławieństwo na nowej drodze życia??
@ Villon...oj bo odpowiem jak mój brat...
tak dążę do flamewara
A, Elm0 to Twój brat?
Ależ nie krępuj się. Rzuć mi ch... w twarz. Tu, na forum, po co się do pw ograniczać?
Takie to i wasze argumenty...
- Miaua
- Fieger
-
pikolo
A jak to naruszenie NZ miało wyglądać? Gracz kierujący E. był w spisku z Jeshą? Mnie to bardziej wygląda na zwykły zbieg okoliczności i brak pomyślunku "władzy". właściwie to czego wy chcecie? Współczucia z racji wybitej "elyty"?
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
- Miri
A ja powiem tak: nie da się wyjść z pokoju dramatycznie trzaskając drzwiami i z satysfakcją przyglądać się temu, co po naszym wyjściu się w pokoju dzieje. Chyba, że ktoś dla dramatyzmu trzaska drzwiami, ale nie wychodzi - tylko że to nieco komiczne jest. Ale nie aż tak jak osoba po takim dramatycznym wyjściu uchylająca drzwi i zaglądająca z powrotem do środka. I jeszcze mająca pretensje, że reakcja ie taka, jaką chcieli mieć.
Ludzie, zdecydujcie się - albo jesteście w grze, i dyskusja was dotyczy, albo się krzyżujecie i krzyż wam na drogę.
Ludzie, zdecydujcie się - albo jesteście w grze, i dyskusja was dotyczy, albo się krzyżujecie i krzyż wam na drogę.
- tehanu
- Elm0
Villon wrote:A, Elm0 to Twój brat?
Ależ nie krępuj się. Rzuć mi ch... w twarz. Tu, na forum, po co się do pw ograniczać?
Takie to i wasze argumenty...
To ja rzucałem chujami? Dowiaduję się o sobie ciekawych rzeczy.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- Aravat
Mógłbyś Elm0 spróbować wykazać trochę kultury i wstrzymać się od słownictwa...
Ja też tak jak Tehanu jestem za tym żeby już zakończyć tę dyskusję bo ona do niczego nie prowadzi. Trzeba zakasać rękawy, stworzyć nową klikę i zbudować nowe imperium na zgliszczach starego...
Ja też tak jak Tehanu jestem za tym żeby już zakończyć tę dyskusję bo ona do niczego nie prowadzi. Trzeba zakasać rękawy, stworzyć nową klikę i zbudować nowe imperium na zgliszczach starego...
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....