Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

poziomek90

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby poziomek90 » Mon Aug 13, 2012 6:36 pm

Podaj wzór na cenę skóry krokodyla, mistrzu
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Mon Aug 13, 2012 6:47 pm

Podejrzewam, że mnie nie rozumiesz, co zresztą u Ciebie jest częste. Ale odpowiem - ludzie liczą za pomocą wzoru "+/- średnia ilość skóry którą otrzymujemy z jednego krokodyla" / "+/- średnia ilość dni na zabicie krokodyla dla przeciętnego łowcy".
I tak otrzymują dniówkę skóry. Nie wliczając, że to ryzykowne (w przeciwieństwie do np. zbierania dyni), że krokodyli jest w cholerę mało i trudno je znaleźć etc.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Dawid
Programming Dept. Member

Postby Dawid » Mon Aug 13, 2012 8:33 pm

psychowico wrote:Podejrzewam, że mnie nie rozumiesz, co zresztą u Ciebie jest częste. Ale odpowiem - ludzie liczą za pomocą wzoru "+/- średnia ilość skóry którą otrzymujemy z jednego krokodyla" / "+/- średnia ilość dni na zabicie krokodyla dla przeciętnego łowcy".
I tak otrzymują dniówkę skóry. Nie wliczając, że to ryzykowne (w przeciwieństwie do np. zbierania dyni), że krokodyli jest w cholerę mało i trudno je znaleźć etc.

Może i jest mało krokodyli, ale spotkałem ich więcej niż dyń...
Raki

Postby Raki » Tue Aug 14, 2012 8:30 am

psychowico wrote:Tu jednak sądzę, że powodem jest to samo, co powoduje brak religii. Zbytnia mądrość nawet "głupich" postaci. Skóra krokodyla jest trudno dostępna, a i tak ludzie próbują ją liczyć na dni polowania.

Tak, i tu się po części zgodzę, że część graczy zachowuje się jak na czacie i zamiast odgrywania postaci czuje się jak na jakimś "towarzyskim". Tylko jakiś żart, ciętą ripostę walnąć, wyśmiać inną postać no i oczywiście te wylewające się pokłady "mądrości".
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Aug 14, 2012 9:06 am

psychowico wrote:Podejrzewam, że mnie nie rozumiesz, co zresztą u Ciebie jest częste. Ale odpowiem - ludzie liczą za pomocą wzoru "+/- średnia ilość skóry którą otrzymujemy z jednego krokodyla" / "+/- średnia ilość dni na zabicie krokodyla dla przeciętnego łowcy".

Skoro nie potrafisz się targować, to twój problem. Gdzie są krokodyle wie sporo ludzi, po sławnej śmierci Vigo
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Tue Aug 14, 2012 9:34 am

Zastanawiam się czemu jeszcze nie zostałeś zbanowany permanentnie, po tylu razach łamania zasad i ciągłym przyznawaniu się do tego i w pewien sposób zachęcaniu, jak w tym przypadku. A tak, zapewne powiesz, że to nie jest łamanie zasad, po prostu wszyscy się mylą poza tobą.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

Dawid
Programming Dept. Member

Postby Dawid » Tue Aug 14, 2012 9:56 am

psychowico wrote:Zastanawiam się czemu jeszcze nie zostałeś zbanowany permanentnie, po tylu razach łamania zasad i ciągłym przyznawaniu się do tego i w pewien sposób zachęcaniu, jak w tym przypadku. A tak, zapewne powiesz, że to nie jest łamanie zasad, po prostu wszyscy się mylą poza tobą.

bo PD.
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Aug 14, 2012 10:20 am

Lol, haha? Każdy na forum widział z miesiąc temu albo i dalej, gdzie i jak zginął Vigo. Wtf?
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Tue Aug 14, 2012 10:45 am

Jak już ktoś powiedział - w ogóle nie rozumiesz zasad tej gry. Nie wiem, czy to wrodzona wada, czy upartość z zasady. Co do tematu, to właśnie mnie wkurza.

oxyquan

Postby oxyquan » Tue Aug 14, 2012 12:19 pm

poziomek90 wrote:Lol, haha? Każdy na forum widział z miesiąc temu albo i dalej, gdzie i jak zginął Vigo. Wtf?

NAJWAŻNIEJSZA ZASADA wrote:Twoje postacie nie posiadają wiedzy Twoich innych postaci. Jeżeli jedna z Twoich postaci dowiedziała się o ważnym wydarzeniu to inne nie mają prawa o nim wiedzieć dopóki informacje o tym nie dotrą do ich uszu przekazane przez postacie w grze. Dotyczy to także zdobytej przez gracza wiedzy na forum, a także do pewnego stopnia cantryjskiej wiki.
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Aug 14, 2012 4:15 pm

ORLY? Czy ja powiedziałem, że wie sporo ludzi czy sporo postaci? Kopnijcie się w twarz, rly, świętoszki
Józef Piłsudski
Leinades

Postby Leinades » Tue Aug 14, 2012 4:37 pm

Post został ocenzurowany ze względu na wulgarność. Jeśli interesuje Was treść, całość opisuje podpis autora

Administracja
ImageImageImageImage
ImageImage
psychowico

Postby psychowico » Wed Aug 15, 2012 9:01 am

To ja się dołączam do postu powyżej, którego treści domyślam się z podpisu. I mam nadzieję, że gdy znowu złamiesz zasady dostaniesz w końcu dożywotniego bana.

kaloryfer

Postby kaloryfer » Mon Aug 20, 2012 8:12 pm

moze zrobmy glosowanie na forum?
poziomek90

Postby poziomek90 » Tue Aug 21, 2012 7:42 am

Powodzenia, idę po popkorn
Józef Piłsudski

Return to “Ogólne dyskusje”