Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Leinades

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby Leinades » Mon Jul 16, 2012 10:21 am

Niezbyt znam się na cantryjskich gwiazdach show biznesu, ale po kolorze nicka Douga na forum mogę uznać, że udał się na emeryturę (?) Mam nadzieję, że nie, bo wtedy na każdą odpowiedź będzie trzeb czekać lata i lata... Bo tylko On raczył odpowiadać.

Aby nie było offtopu.. Ostatnio w pewnym miejscu w 3/4 przypadkach przebudzenia młodych trafia się... debil. Chodzi po budynkach, nie używa przecinków, gdy coś gada, czyli pisze (śmierć takim :D), no i obraża wszystkich nie z powodu, że stworzył złą, wiecznie obrażoną postać itd. tylko nie ma kultury w RL.
ImageImageImageImage
ImageImage
kaloryfer

Postby kaloryfer » Thu Jul 19, 2012 10:03 pm

wizjonerzy

(miejsce: gdzies daleko od Cechowic)
XXX mówi: "musimy ratowac lucynke grozi jej niebezpieczenstwo"

Wtf.
Bazia

Postby Bazia » Sat Jul 21, 2012 1:34 pm

kaloryfer wrote:XXX mówi: "musimy ratowac lucynke grozi jej niebezpieczenstwo"

Faktycznie wkurzające.
Dlaczego tylko ją?
:wink:
ல I sit beside the fire and think of how the world will be when winter comes without a spring... ல
psychowico

Postby psychowico » Sat Jul 21, 2012 2:12 pm

Aravat wrote:
Greek wrote:W tym i wszystkich podobnych sytuacjach odradzam podnoszenie takich stert notatek samemu. Nie dosc ze kupa roboty to w dodatku jest szansa, ze obciazy to znaczaco serwer.

Poprosiłem wczoraj support o usuniecie ich. Denerwują mnie i jeśli ktoś ich nie usunie to będę musiał obciążyć serwer..Aczkolwiek wątpię aby była jakakolwiek reakcja "odgórna". Niedawno 2 razy pisałem podania do "góry" w innej sprawie i delikatnie mówiąc zostałem olany. Żadnej odpowiedzi. Widocznie mają ważniejsze sprawy na głowie niż jakieś tam problemy zwykłych graczy...

Załatwione, następnym razem radzę użyć języka angielskiego i podać dokładne nazwy pomieszczeń, przedmiotu, wszystkiego, tak, żeby nie było wątpliwości, co, gdzie i kiedy. Takie sprawy są rozpatrywane szybciej i pewniej.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
kamil1313

Postby kamil1313 » Sat Jul 21, 2012 3:42 pm

Lucynka jeszcze żyje? Kto by pomyślał...
poziomek90

Postby poziomek90 » Sat Jul 21, 2012 11:29 pm

Już niedługo :P
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
Leinades

Postby Leinades » Sat Jul 28, 2012 7:49 am

Ciąg dalszy by Lei:

-Nowa postać przebudza się w mieście X. Przebudzenie - bomba. Odgrywa bardzo ładnie już od początku i można zauważyć, że jest to ogarnięty gracz z którym będzie miło się grało :) A tu ważna, wpływowa osoba w mieście nagle oburza się, bo nie podał swojego imienia. Mi od razu by się odechciało kontynuować takie interesujące odgrywanie przebudzenia.
ImageImageImageImage
ImageImage
Dawid
Programming Dept. Member

Postby Dawid » Sat Jul 28, 2012 8:32 am

Leinades wrote:Ciąg dalszy by Lei:

-Nowa postać przebudza się w mieście X. Przebudzenie - bomba. Odgrywa bardzo ładnie już od początku i można zauważyć, że jest to ogarnięty gracz z którym będzie miło się grało :) A tu ważna, wpływowa osoba w mieście nagle oburza się, bo nie podał swojego imienia. Mi od razu by się odechciało kontynuować takie interesujące odgrywanie przebudzenia.

takich to się zabija od razu.

żeby nie było offtopu - wkurza mnie Gargamel
Leinades

Postby Leinades » Mon Jul 30, 2012 6:40 pm

3692-0.29: Słyszysz z radia na częst. 100: `Jebać Play, Heyah jest lepsiejsze!`.

Wolę Plusa.
ImageImageImageImage
ImageImage
Zamia

Postby Zamia » Sun Aug 12, 2012 2:24 pm

gadanie ooc dla samej przyjemności gadania :roll:
psychowico

Postby psychowico » Mon Aug 13, 2012 9:24 am

Wkurza mnie, że większość grających w tą grę czują się zbyt inteligentni i zbyt dobrzy z matematyki (czy co jeszcze), żeby działać według zasady popytu i podaży na produkty. Do cholery, co mnie obchodzi, że żeby wydobyć diamenty musisz tam tyle a tyle pracować i zatem dniówka to tyle a tyle gram. Mnie obchodzi, że mamy pełno diamentów w okolicy, więc mogę je kupić za grosze, albo, że są mi bardzo potrzebne, a nie ma ich w przestrzeni roku drogi, zapłacę więc chętnie pięciokrotnie. A ciągle słyszę to samo, 32 gramy dniówki blebleble.

--------

Ano, chyba, że większość to socjaliści z przekonania, którzy wierzą, że praca to bogactwo.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

Raki

Postby Raki » Mon Aug 13, 2012 9:35 am

psychowico wrote:Wkurza mnie, że większość grających w tą grę czują się zbyt inteligentni i zbyt dobrzy z matematyki (czy co jeszcze), żeby działać według zasady popytu i podaży na produkty. Do cholery, co mnie obchodzi, że żeby wydobyć diamenty musisz tam tyle a tyle pracować i zatem dniówka to tyle a tyle gram. Mnie obchodzi, że mamy pełno diamentów w okolicy, więc mogę je kupić za grosze, albo, że są mi bardzo potrzebne, a nie ma ich w przestrzeni roku drogi, zapłacę więc chętnie pięciokrotnie. A ciągle słyszę to samo, 32 gramy dniówki blebleble.

--------

Ano, chyba, że większość to socjaliści z przekonania, którzy wierzą, że praca to bogactwo.

Jest zbyt duża ilość miejsc występowania surowców. Gdyby takie diamenty występowały, dajmy na to, tylko na jednej wyspie w 2-3 osadach (na przykład tylko na północnej wyspie) wtedy prawdopodobnie ceny byłyby znacznie bardziej zróżnicowane. Podobnie zresztą jedzenie, surowce na żelazo (którego już praktycznie nikt nie chce przyjmować w handlu bo na każdej wyspie można sobie go wytopić ile się chce) i inne surowce.
poziomek90

Postby poziomek90 » Mon Aug 13, 2012 10:34 am

Przesycenie surowcami, już kiedyś pisałem
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Mon Aug 13, 2012 11:44 am

Ach, jaki poziomek jest mądry.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
psychowico

Postby psychowico » Mon Aug 13, 2012 5:54 pm

Tu jednak sądzę, że powodem jest to samo, co powoduje brak religii. Zbytnia mądrość nawet "głupich" postaci. Skóra krokodyla jest trudno dostępna, a i tak ludzie próbują ją liczyć na dni polowania.

Return to “Ogólne dyskusje”