Coś mi się w coś takiego wierzyć nie chce.
Wystarczy nazwa,tak myśle.
ps. fajny myk lacki,zrobić z tematu o wprowadzonych pomysłach temat życzeniach i zażaleniach
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Mattan wrote:Problem wraków na jeziorach rozwiązany. Tratwa może teraz przybijać do wszystkiego czyli do łódek, darterow itp. a nawet do innej tratwy.
Krawcy pilnie poszukiwani. Już wszystkie liny mają swój skill.
Złapanie innego okrętu polega na manewrowaniu takim, by znaleźć się jak najbliżej niego i móc natychmiast zadokować. Jeżeli już jesteśmy w takim położeniu, to oddokowanie tratwy z naszej łodzi i natychmiastowe zadokowanie do łodzi ofiary nie stanowi żadnego utrudnienia. Jedyny minus IMO to spowolnienie statku pościgowego trawą na pokładzie.Cantryjczyk wrote:Złapanie uciekającego okrętu, takiego w ruchu wciąż nie będzie łatwe, ale przy dużym wysiłku i manewrach możliwe, nawet wobec dartera.
Mattan wrote:No pisałem że na jeziorach.
Z tym abordażem to nie będzie takie proste. Tratwa nie dokuje do większych łodzi i statków więc żeby ja z sobą zabrać to trzeba będzie najpierw zadokować tratwę do łódki lub dartera, a potem zadokować razem do np. szabrownika. Abordaż odwrotnie najpierw odbić darterem a potem tratwą i dopiero wtedy abordaż.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest