On ma ponad dwadzieścia lat.
"Niski chłopiec ma około 145 cm wzrostu.Ma krótkie brązowe włosy piwne oczy i szczupłą buzie wiecznie uśmiechniętą buzie. Chłopak ma około 10 lat
"
Zbanowałbym każdego gracza, który próbuje oszukać grę
Moderators: Public Relations Department, Players Department
On ma ponad dwadzieścia lat.
"Niski chłopiec ma około 145 cm wzrostu.Ma krótkie brązowe włosy piwne oczy i szczupłą buzie wiecznie uśmiechniętą buzie. Chłopak ma około 10 lat
"
poziomek90 wrote:On ma ponad dwadzieścia lat.
"
Zbanowałbym każdego gracza, który próbuje oszukać grę
dobrze mówi, polać mu!psychowico wrote:Mnie denerwują gracze, którzy nie mają tyle wyobraźni, żeby zrozumieć, że jak ich postaci ktoś zawalił toporem, jest ranna i do tego nie ma żadnego wsparcia, powinna się bać, a nie wyzywać wszystkich i się śmiać. I rzucać komentarze w stylu "mam to gdzieś, mogę sobie umrzeć, nie zależy mi".. Nie zależeć to może graczowi, a nie postaci. Oczywiście, 1 na 100 taka postać może się zdarzyć, ale bez przesady. To jest po prostu smutne i żałosne. Po co w to grać jak nie dla wczuwania się w postać?
in vitro... wrote:dobrze mówi, polać mu!psychowico wrote:Mnie denerwują gracze, którzy nie mają tyle wyobraźni, żeby zrozumieć, że jak ich postaci ktoś zawalił toporem, jest ranna i do tego nie ma żadnego wsparcia, powinna się bać, a nie wyzywać wszystkich i się śmiać. I rzucać komentarze w stylu "mam to gdzieś, mogę sobie umrzeć, nie zależy mi".. Nie zależeć to może graczowi, a nie postaci. Oczywiście, 1 na 100 taka postać może się zdarzyć, ale bez przesady. To jest po prostu smutne i żałosne. Po co w to grać jak nie dla wczuwania się w postać?
poziomek90 wrote:Chyba was cycki bolą. Po co współpracować z kimś kto nas nie szanuje? Lepiej zdechnąć i ja też tak robię. Jedna z moim postaci kiedyś coś przeskrobała i miała trafić do lochów na krótki czas. Tak się zaparła, że wyszło ultimatum - albo anulują jej karę, albo się zabije. Anulowali. Odwdzięczyła się im stworzeniem jedynej mapą okolicy. Chyba się im opłacało?
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest