Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

poziomek90

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby poziomek90 » Wed Mar 21, 2012 5:21 pm

On ma ponad dwadzieścia lat.
"Niski chłopiec ma około 145 cm wzrostu.Ma krótkie brązowe włosy piwne oczy i szczupłą buzie wiecznie uśmiechniętą buzie. Chłopak ma około 10 lat
"

Zbanowałbym każdego gracza, który próbuje oszukać grę
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Wed Mar 21, 2012 5:35 pm

Zbanowałbym banującego.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
psychowico

Postby psychowico » Wed Mar 21, 2012 6:12 pm

poziomek90 wrote:
On ma ponad dwadzieścia lat.
"Niski chłopiec ma około 145 cm wzrostu.Ma krótkie brązowe włosy piwne oczy i szczupłą buzie wiecznie uśmiechniętą buzie. Chłopak ma około 10 lat
"

Zbanowałbym każdego gracza, który próbuje oszukać grę

Ah, czy nie wypada poczekać 4ch dni przed wyładowaniem się na forum po zdarzeniach w grze?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
poziomek90

Postby poziomek90 » Wed Mar 21, 2012 6:35 pm

Nie ma musu
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Thu Mar 22, 2012 10:03 am

To i ja coś ponarzekam tym razem.

Mnie denerwują gracze, którzy nie mają tyle wyobraźni, żeby zrozumieć, że jak ich postaci ktoś zawalił toporem, jest ranna i do tego nie ma żadnego wsparcia, powinna się bać, a nie wyzywać wszystkich i się śmiać. I rzucać komentarze w stylu "mam to gdzieś, mogę sobie umrzeć, nie zależy mi".. Nie zależeć to może graczowi, a nie postaci. Oczywiście, 1 na 100 taka postać może się zdarzyć, ale bez przesady. To jest po prostu smutne i żałosne. Po co w to grać jak nie dla wczuwania się w postać?

Druga grupa graczy która mnie drażni, to ludzie którzy nie umieją rozróżnić gry od rzeczywistości i gdy nasze postacie popadają w konflikt są gotowe wyzywać/dochodzić swoich racji przez OOC. To też jest żałosny brak wyobraźni. Oczywistym jest, że postawa mojej postaci nie jest moją postawą, moje postacie biorą udział nieraz w konfliktach, w którym gdybym sam się znalazł, stanąłbym po zupełnie innej stronie niż moja postać. Tak trudno to odróżnić?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
in vitro...

Postby in vitro... » Thu Mar 22, 2012 5:15 pm

psychowico wrote:Mnie denerwują gracze, którzy nie mają tyle wyobraźni, żeby zrozumieć, że jak ich postaci ktoś zawalił toporem, jest ranna i do tego nie ma żadnego wsparcia, powinna się bać, a nie wyzywać wszystkich i się śmiać. I rzucać komentarze w stylu "mam to gdzieś, mogę sobie umrzeć, nie zależy mi".. Nie zależeć to może graczowi, a nie postaci. Oczywiście, 1 na 100 taka postać może się zdarzyć, ale bez przesady. To jest po prostu smutne i żałosne. Po co w to grać jak nie dla wczuwania się w postać?
dobrze mówi, polać mu!
cantr się posypał
oxyquan

Postby oxyquan » Thu Mar 22, 2012 6:59 pm

in vitro... wrote:
psychowico wrote:Mnie denerwują gracze, którzy nie mają tyle wyobraźni, żeby zrozumieć, że jak ich postaci ktoś zawalił toporem, jest ranna i do tego nie ma żadnego wsparcia, powinna się bać, a nie wyzywać wszystkich i się śmiać. I rzucać komentarze w stylu "mam to gdzieś, mogę sobie umrzeć, nie zależy mi".. Nie zależeć to może graczowi, a nie postaci. Oczywiście, 1 na 100 taka postać może się zdarzyć, ale bez przesady. To jest po prostu smutne i żałosne. Po co w to grać jak nie dla wczuwania się w postać?
dobrze mówi, polać mu!

Polać x2!

Ile to już miałem sytuacji, że porwałem kogoś i woleli umrzeć, niż pójść na współpracę i przeżyć. To wbrew pozorom nie piraci wyżynający całe miasta są zmorą tej gry. Zmorą są ci którzy przez całe życie szturchają się poduszkami, a jak ktoś ich zamknie, zdzieli toporem i każe oddać jedwabne ciuszki to uprą się jak osioł, a potem jeszcze walną krzyża, bo wielce obrażeni. To samo tyczy się zresztą aresztantów. A cierpliwość popłaca, co udowodnił na przykład Simon Frans.
in vitro...

Postby in vitro... » Thu Mar 22, 2012 7:20 pm

ponoć u zamordków nawet niewolnictwo się zdarza. u nas też na forum były deklaracje "jakby mnie zamknęli to bym odgrywał niewolnika" a jak to się ma do sytuacji w grze? widać ciemiężcy w polskiej strefie mają pecha
cantr się posypał
poziomek90

Postby poziomek90 » Thu Mar 22, 2012 9:43 pm

Chyba was cycki bolą. Po co współpracować z kimś kto nas nie szanuje? Lepiej zdechnąć i ja też tak robię. Jedna z moim postaci kiedyś coś przeskrobała i miała trafić do lochów na krótki czas. Tak się zaparła, że wyszło ultimatum - albo anulują jej karę, albo się zabije. Anulowali. Odwdzięczyła się im stworzeniem jedynej mapą okolicy. Chyba się im opłacało?
Józef Piłsudski
Marcia

Postby Marcia » Thu Mar 22, 2012 9:45 pm

poziomek90 wrote:Chyba was cycki bolą. Po co współpracować z kimś kto nas nie szanuje? Lepiej zdechnąć i ja też tak robię. Jedna z moim postaci kiedyś coś przeskrobała i miała trafić do lochów na krótki czas. Tak się zaparła, że wyszło ultimatum - albo anulują jej karę, albo się zabije. Anulowali. Odwdzięczyła się im stworzeniem jedynej mapą okolicy. Chyba się im opłacało?

Opowiadając takie bzdury tylko poświadczasz, że zupełnie nie rozumiesz idei tej gry.
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Thu Mar 22, 2012 9:45 pm

Nie szanuję cię.

Zabij się.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
poziomek90

Postby poziomek90 » Thu Mar 22, 2012 9:51 pm

Pff. Uwięźcie w realu emo. Zobaczymy czy będzie chciał współpracować czy się potnie :mrgreen:
Józef Piłsudski
Marcia

Postby Marcia » Thu Mar 22, 2012 9:53 pm

Aleś ty głupi...
in vitro...

Postby in vitro... » Thu Mar 22, 2012 9:56 pm

nie trzeba ich więzić żeby się pocieli.

jestem za blokowaniem slota na MILJON lat. i zmniejszeniem limitu postaci do 10. może wtedy tacy jak ty by szanowali życie każdej postaci.
cantr się posypał
poziomek90

Postby poziomek90 » Thu Mar 22, 2012 9:58 pm

Tesh cię koffam ;*

Z innych postaci - Poziomkę zabiłem, bo mnie znudziła. Nie było chętnych na piractwo

// Powiedziałbym, że offtop, ale musiałbym sam siebie karać za pisanie offtopowego posta
// W każdym razie proszę nie offtopować
// GreeK
Józef Piłsudski

Return to “Ogólne dyskusje”