Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
- Gnom
Gra z Tobą to również była przyjemność, nie przeczę.
Tak samo jak z Sigvaldem, Skarbniq, Izabelą, do pewnego momentu z Raistem, z WojD'em, z Chatette, z Yes, z Khe, z nemo49, z Halem, z KilDarem... I z wieloma innymi osobami, których nie miałbym szans tutaj wymienić. Ale byli też mniej przyjemni towarzysze gry, w nawet większej ilości.
Tak samo jak z Sigvaldem, Skarbniq, Izabelą, do pewnego momentu z Raistem, z WojD'em, z Chatette, z Yes, z Khe, z nemo49, z Halem, z KilDarem... I z wieloma innymi osobami, których nie miałbym szans tutaj wymienić. Ale byli też mniej przyjemni towarzysze gry, w nawet większej ilości.

- tehanu
To i ja się żegnam.. na razie z forum.. i częscią moich postaci też..
dlaczego?
bo jestem egoistką
moje problemy mi wystarczają w zupełności..
nie jestem poradnikiem domowym a już na pewno nie mam zamiaru przejmować się Waszymi wyzwiskami i wzajemnymi zaczepkami...
wolę tego nie widzieć po prostu, ot co
poza tym potrzebuję uporządkować co nieco..
nie obiecuję że nie wrócę ale przerwa dobrze mi zrobi..
no to.. nara
dlaczego?
bo jestem egoistką

moje problemy mi wystarczają w zupełności..
nie jestem poradnikiem domowym a już na pewno nie mam zamiaru przejmować się Waszymi wyzwiskami i wzajemnymi zaczepkami...

wolę tego nie widzieć po prostu, ot co

poza tym potrzebuję uporządkować co nieco..
nie obiecuję że nie wrócę ale przerwa dobrze mi zrobi..
no to.. nara
-
- Quijo
- Gulczak
Ja powiem tyle:
ostatnio obowiązki mnie przytłaczają, a i na cantra nie mam dużo czasu..Wszystkie moje postacie beda teraz uspione, i nie wiem kiedy sie przebudzą. Podobnie na forum - będe mniej aktywny. Myśle, że za jakiś tydzień, może dwa, wszystko mi się ustabilizuje i wróce. Także... Do zobaczenia!
ostatnio obowiązki mnie przytłaczają, a i na cantra nie mam dużo czasu..Wszystkie moje postacie beda teraz uspione, i nie wiem kiedy sie przebudzą. Podobnie na forum - będe mniej aktywny. Myśle, że za jakiś tydzień, może dwa, wszystko mi się ustabilizuje i wróce. Także... Do zobaczenia!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Loc
Coz... Na kazdego przyszedl czas, nawet na mnie... Nie zegnam sie z Wami na zawsze, ale to stanie sie juz niedlugo... Na cantra wchodze raz dziennie, to za malo by byc dobrym graczem ( o ile kiedys takim bylem...)
Chcialem podziekowac za gre, kazdemu z Was. Poznalem tutaj wielu wspanialych ludzi, dzieki ktorym zmienilo sie moje zycie.
To by bylo na tyle, moze kiedys wroce...
Chcialem podziekowac za gre, kazdemu z Was. Poznalem tutaj wielu wspanialych ludzi, dzieki ktorym zmienilo sie moje zycie.
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- Gulczak
Loc wrote:Coz... Na kazdego przyszedl czas, nawet na mnie... Nie zegnam sie z Wami na zawsze, ale to stanie sie juz niedlugo... Na cantra wchodze raz dziennie, to za malo by byc dobrym graczem ( o ile kiedys takim bylem...)
Tak łątwo nie odejdziesz! Dopóki nie skasujesz konta, będzie cie ciągło. Zobacz na mój poprzedni post w tym temacie.
Nie będe już wchodził! Ojeja! Nie mam czasu! Strata! Nie! Straszne!

A teraz zrozumiałem, że można jednocześnie przygotować się do zaliczenia na celujący i znaleźć czas na Cantr! Chce, to potrafie!

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Loc
- Susel
Loc wrote:Gulczak wrote: przygotować się do zaliczenia na celujący i znaleźć czas na Cantr! Chce, to potrafie!
Tylko... *usmiecha sie pod nosem* ja juz nie chce...
Taaaaa... Wmawiaj to sobie...

Jeszcze nie skasowales konta, wiec troche jeszcze jednak chcesz...
Wszystko sie da, oprocz tego, czego sie nie da, a znalezc czas na Cantra zawsze sie da.
Ja tez mialem taki okres...
Przygotuj sie na nawrot uzaleznienia...

- CzerwonyMag
No mi mój etap kryzysu się kończy... Też mi się nie chciało grać przez jaki czas... No ale chyba wracam. Liczę Loc że i ty pójdziesz w moje ślady. Stary ja mam maturę w tym roku i egzamin zawodowy i chciałem grę ograniczyć a prawda jest taka że na cantr poświęcam jeszcze więcej czasu:P Ziom weź się w garść i wracaj do zielonego...
PS.No ale jak nie dasz rady to się nie przejmuj... Pauza każdemu się może zdarzyć
PS.No ale jak nie dasz rady to się nie przejmuj... Pauza każdemu się może zdarzyć

- Snake
-
Pol roku minelo bez Cantr i dzis mnie cos podkusilo, zeby zajzec na forum, przeczytalem pare watkow i... Kus by zalozyc konto i dac sie wciagnac ponownie w ten niesamowity swiat. Przypominaja sie mi cantryjskie przygody, poszukiwania, wedrowki czy tez milosci. Co jest w tej grze, ze tak wciaga? Co sprawie, ze po dlugiej abstynencji wystarczy kilka chwil na forum, by znow poczuc chec gry?
-
-